ACADEMICCOURSES

Sambilan Kursus-kursus dalam Kejuruteraan Aeronautik di Amerika Epsom United Kingdom 2020

Kursus A ialah kajian terhadap topik yang tertakluk di dalam kawasan yang lebih luas dan merupakan asas sesuatu kelayakan. Satu kursus khas termasuk kuliah, penilaian dan tutorial.

kejuruteraan aeronautik atau kejuruteraan aeroangkasa adalah subseksyen kejuruteraan memberi tumpuan kepada membina dan mereka bentuk pelbagai jenis pesawat. Program dalam bidang pengajian ini biasanya termasuk kursus dalam komputer, matematik, fizik, mekanik dan kejuruteraan.

The United Kingdom Great Britain dan Ireland Utara, yang lebih dikenali sebagai United Kingdom dan Britain, adalah sebuah negara berdaulat yang terletak di luar pantai barat laut benua Eropah.Kedua-dua universiti yang paling terkenal (dan tertua) adalah Oxford dan Cambridge (sering dirujuk sebagai Oxbridge oleh ramai rakyat Britain) England juga mempunyai beberapa institusi bertaraf dunia lain, termasuk beberapa di London (terutamanya Imperial College, London School of Economics, Kolej Universiti London dan King 's College London, semua adalah sebahagian daripada Universiti London)

Sambilan Kursus dalam Kejuruteraan Aeronautik di Amerika Epsom di UK

1 Hasil dalam Kejuruteraan Aeronautik, Epsom Filter

Pengalaman penerbangan british

Brookfield Aviation
Kursus
<
Sepenuh masa
<
Sambilan
English
Kampus

Ini unik kursus dua minggu di UK, untuk kanak-kanak lelaki dan kanak-kanak perempuan (14-18 tahun), akan memberikan gambaran tentang apa yang ia adalah seperti untuk bekerja d ...

Baca lebih lanjut