ACADEMICCOURSES

Sambilan Kursus-kursus dalam Kejuruteraan Aeronautik di UK 2020

Kursus adalah kelas akademik yang diajar oleh tenaga pengajar yang berkelayakan yang bertujuan untuk meningkatkan pengetahuan peserta daripada kawasan atau latihan yang diberikan di dalam sesuatu bidang. Kursus berbeza-beza secara meluas dari segi panjang, saiz, kandungan dan tempoh.

Program kejuruteraan aeronautikal, juga kadang-kadang dipanggil kejuruteraan aeroangkasa, direka untuk melatih pelajar untuk bekerja dalam mereka bentuk pesawat. Program-program ini merangkumi kursus asas kejuruteraan bersama-sama dengan kelas dalam fizik, mekanik, pembuatan, komputer dan matematik.

The United Kingdom Great Britain dan Ireland Utara, yang lebih dikenali sebagai United Kingdom dan Britain, adalah sebuah negara berdaulat yang terletak di luar pantai barat laut benua Eropah.Kedua-dua universiti yang paling terkenal (dan tertua) adalah Oxford dan Cambridge (sering dirujuk sebagai Oxbridge oleh ramai rakyat Britain) England juga mempunyai beberapa institusi bertaraf dunia lain, termasuk beberapa di London (terutamanya Imperial College, London School of Economics, Kolej Universiti London dan King 's College London, semua adalah sebahagian daripada Universiti London)

Sambilan Kursus dalam Kejuruteraan Aeronautik di UK

1 Hasil dalam Kejuruteraan Aeronautik, United Kingdom Filter

Pengalaman penerbangan british

Brookfield Aviation
Kursus
<
Sepenuh masa
<
Sambilan
English
Kampus

Ini unik kursus dua minggu di UK, untuk kanak-kanak lelaki dan kanak-kanak perempuan (14-18 tahun), akan memberikan gambaran tentang apa yang ia adalah seperti untuk bekerja d ...

Baca lebih lanjut