ACADEMICCOURSES

Sambilan Kursus-kursus dalam Pengajian Kemampanan di Mexico 2020

Kursus A merujuk kepada program pengajian yang khusus. Ia biasanya berlaku di kampus tetapi boleh disampaikan secara online. Kursus yang popular bagi mereka yang ingin mendapatkan pengetahuan khusus dalam satu mata pelajaran.

Sustainability seolah-olah menjadi satu pergerakan global, dengan banyak negara cuba untuk bergerak ke arah ideal ini penting dalam memelihara sumber untuk seberapa lama yang boleh. Ini telah terbukti sebagai sebahagian dari cabaran sosial, yang menyebabkan apa segala-galanya daripada gaya hidup individu untuk pengangkutan.

Mexico, secara rasmi Amerika Syarikat Mexico, adalah sebuah republik berperlembagaan persekutuan di Amerika Utara. Kerja mungkin memerlukan visa kerja, yang sukar untuk mendapatkan jika anda hanya mahu untuk bebas untuk masa yang singkat. Kebanyakan universiti dibiayai kerajaan di bandar-bandar Datuk Bandar (ibu negeri) mempunyai kursus jangka pendek mengenai sejarah, budaya dan gastronomi mata pelajaran, kebanyakan mereka adalah hampir percuma.

Sambilan Kursus dalam Pengajian Kemampanan di Mexico

1 Hasil dalam Pengajian Kemampanan, Mexico Filter

Seminar Pengurusan dan Pengendalian Sisa Berbahaya dan Pengurusan Khas

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Mexico, Monterrey + 34 Lagi
Kursus
Julai 2020
<
Sepenuh masa
<
Sambilan
<
40 jam
Sepanyol
Campus

Objektif program ini adalah untuk memperoleh pengetahuan asas mengenai keperluan undang-undang yang berkaitan dalam pengurusan sisa dan pengendalian melalui kes praktikal.

Baca lebih lanjut