Kursus dalam Kemanusiaan di Mexico

Cari anda Kursus-kursus dalam Kemanusiaan di Mexico

Kemanusiaan

Jika anda sedang mencari untuk meneruskan pembangunan peribadi anda dengan pelbagai pilihan pengajian sama ada dalam talian atau di dalam kelas, kursus undang-undang adalah untuk anda. Topik kajian khusus biasanya termasuk harta intelek, undang-undang komersil dan teori peraturan.

Ijazah dalam Seni, Sastera dan Sains Sosial menarik pada kadar peningkatan pelajar bermotivasi tinggi untuk melabur dalam masa depan mereka sendiri. Bidang ini menyediakan manfaat kerjaya kepada individu secara meluas setanding dari subjects.Arts lain, Kemanusiaan dan Sains Sosial menyumbang penting dengan keperluan pembelajaran sepanjang hayat dan meningkatkan kehidupan individu dalam pelbagai pekerjaan.

Mexico, secara rasmi Amerika Syarikat Mexico, adalah sebuah republik berperlembagaan persekutuan di Amerika Utara. Kerja mungkin memerlukan visa kerja, yang sukar untuk mendapatkan jika anda hanya mahu untuk bebas untuk masa yang singkat. Kebanyakan universiti dibiayai kerajaan di bandar-bandar Datuk Bandar (ibu negeri) mempunyai kursus jangka pendek mengenai sejarah, budaya dan gastronomi mata pelajaran, kebanyakan mereka adalah hampir percuma.

Kursus dalam Kemanusiaan di Mexico

Baca lebih lanjut

School for Foreign Students: Spanish language and culture courses

University of Veracruz - Universidad Veracruzana
Campus Sepenuh masa 2 - 6  July 2019 Mexico Heroica Veracruz

[+]

Menawarkan enam tahap bahasa Sepanyol.

[-]

Semester Bahasa Cina yang Terjangkau di Beijing w / Double Dorm - US $ 5445 - China Study Abroad

China Study Abroad
Campus September 2019 Mexico Buenavista

Harga dan tempoh berbeza tetapi pilihan yang paling popular ialah Semester Tuisyen [+]

Harga dan tempoh berbeza tetapi pilihan yang paling popular ialah Semester TuisyenApa yang termasuk dalam program bahasa UIBE anda?

Matlamat utama CSA ialah memastikan penginapan anda di China berjalan lancar. Kami berada di sana untuk anda seberapa banyak atau sedikit yang diperlukan! Sebagai pelajar CSA, sebagai tambahan kepada tuisyen kursus anda, anda juga akan menerima:

Yuran pengajian kursusBantuan pra-berlepasPengambilan Lapangan TerbangSemua buku teks (untuk pelajar yang memilih pilihan kajian)Bantuan membeli kad SIM tempatan semasa ketibaanOrientasi kawasan bandar dan tempatan (restoran, pasar raya dan sebagainya)Bertemu dengan pelajar CSA yang lainBantuan pendaftaran apabila anda tiba24 jam atas sokongan tanah semasa anda berada di China. Maklumat Lanjut â–ºApakah kos program ini, dan kapan saya boleh mula ?!... [-]