Filter
Kursus
Sepanyol Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Kursus-kursus dalam Kepimpinan Pendidikan di Sepanyol

Kursus adalah kelas akademik yang diajar oleh tenaga pengajar yang berkelayakan yang bertujuan untuk meningkatkan pengetahuan peserta daripada kawasan atau latihan yang diberikan di dalam sesuatu bidang. Kursus berbeza-beza secara meluas dari segi panjang, saiz, kandungan dan tempoh.

kepimpinan pendidikan merangkumi kerja-kerja pentadbir sekolah. tanggungjawab biasa sering termasuk kurikulum dan perancangan program, penciptaan dasar pendidikan, sokongan kepada guru dan bimbingan untuk kejayaan pelajar. profesional ini mungkin bertanggungjawab untuk menggalakkan ujian peningkatan skor atau membawa pembaharuan pendidikan. 

Sepanyol, secara rasmi Kerajaan Sepanyol, adalah sebuah negeri yang berdaulat dan negara anggota Kesatuan Eropah. Ia terletak di Semenanjung Iberia di barat daya Eropah. Universiti Sepanyol mengawal akses kepada darjah mereka sendiri dan mereka menetapkan yuran pengajian. Mereka juga boleh menawarkan ijazah lanjutan tidak rasmi. Ibu kota Madrid berkemungkinan mempunyai bilangan terbesar bar per kapita daripada mana-mana bandar Eropah dan kehidupan malam yang sangat aktif.

Kursus dalam Kepimpinan Pendidikan di Sepanyol

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Kepimpinan Pendidikan, Sepanyol

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
The American College in Spain

The GED (General Pendidikan Pembangunan) adalah ujian penguasaan High School yang menilai 5 bidang pengetahuan pelajar: Pengajian Sosial, Sains, Penulisan & Reading, ... [+]

Program GED - Pembangunan Pendidikan Umum

The GED (General Pembangunan Pendidikan) adalah ujian penguasaan High School yang menilai 5 bidang pengetahuan pelajar: Social Studies, Sains, Penulisan & Reading, Tatabahasa, dan Matematik. Ia terdiri daripada satu siri 5 ujian yang pernah diluluskan menunjukkan bahawa pelajar itu memenuhi yang diperlukan keperluan pendidikan sekolah tinggi Di dalam Amerika Syarikat. Apabila siap, pelajar akan menerima diploma GED.

GED adalah satu pilihan yang menarik dan sangat disyorkan bagi pelajar yang tidak menamatkan pengajian menengah peringkat mereka dan mahu akses kepada sebuah universiti Amerika Syarikat untuk mendapatkan ijazah universiti.

... [-]
Sepanyol Marbella
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
16 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu