Filter
Kursus
Afrika Selatan Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Kursus-kursus dalam Keselamatan Makanan di Afrika Selatan

Terdapat beratus-ratus kelayakan Profesional yang diiktiraf & kursus latihan dari dunia penyedia pendidikan terkemuka. Objektif kursus perlu membawa kepada kaedah pengajaran dan minat pelajar.

Keselamatan makanan merupakan masalah kesihatan awam yang semakin meningkat untuk mencegah penyakit bawaan makanan daripada menjejaskan pengguna. Jawatan dalam bidang ini adalah permintaan yang tinggi untuk menggalakkan pengendalian dan penyediaan makanan di mana-mana peringkat pemprosesan dan penggunaan.

Afrika Selatan, secara rasmi Republik Afrika Selatan, adalah sebuah negara yang terletak di hujung selatan Afrika. Ia dibahagikan kepada sembilan wilayah. Afrika Selatan adalah bukan sahaja satu titik melompat mati, ia adalah dengan sendirinya suatu destinasi yang hebat kaya dengan budaya, flora fauna & dan sejarah.

Kursus dalam Keselamatan Makanan di Afrika Selatan

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Keselamatan Makanan, Afrika Selatan

Sustainability Institute

Untuk menangani isu-isu keselamatan makanan, adalah penting untuk memahami sifat-sifat sistem makanan global dan bagaimana cabaran konteks ini cuba menangani kelaparan da ... [+]

Untuk menangani isu-isu keselamatan makanan, adalah penting untuk memahami sifat-sifat sistem makanan global dan bagaimana cabaran konteks ini cuba menangani kelaparan dan keselamatan makanan.

Kursus ini amat relevan dari segi inisiatif kebangsaan antarabangsa dan terutamanya di Afrika Selatan mengenai keselamatan makanan, yang telah menyaksikan mesyuarat peringkat tinggi jabatan kerajaan, pemproses makanan, peruncit, kumpulan pengguna, NGO dan petani yang terlibat di sekitar bagaimana mencapai keselamatan makanan di Afrika Selatan.

Peserta akan diperkenalkan kepada pelbagai tanggapan mengenai keselamatan makanan dan perbincangan mendalam mengenai sistem makanan global adalah tumpuan utama: bagaimana perdagangan makanan antarabangsa berfungsi; cabaran sistem makanan global; isu mengenai perubahan iklim, batu makanan, minyak puncak, tanah untuk biofuel vs tanah untuk makanan dan kelestarian alam sekitar sistem makanan ini.... [-]

Afrika Selatan Stellenbosch
Apr. 2020
Sepenuh masa
6 days
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu