ACADEMICCOURSES

Sambilan Kursus-kursus dalam Kesihatan 2021

Terdapat beratus-ratus kelayakan Profesional yang diiktiraf & kursus latihan dari dunia penyedia pendidikan terkemuka. Objektif kursus perlu membawa kepada kaedah pengajaran dan minat pelajar.

 

A kerjaya yang berjaya dalam industri penjagaan kesihatan dengan baik mungkin bermula dengan siasatan fokus topik dalam kesihatan. program akademik menyiasat perkara ini sering membenarkan pelajar untuk memilih kawasan tertentu menarik, seperti pergigian, terapi fizikal atau menyusu.

Sambilan Kursus dalam Kesihatan

4 Hasil dalam Kesihatan Filter

Kursus Mengajar Profesional Kesihatan - Universiti Glasgow

FutureLearn
Kursus
Ogo 2021
<
Separuh masa
<
10 minggu
English
Online

Tingkatkan amalan pengajaran anda sebagai profesional kesihatan dan dapatkan kemahiran profesional yang terakreditasi dalam pendidikan profesion kesihatan.

Baca lebih lanjut

Cape Town - Kesihatan, Budaya & Pembangunan

IES Abroad
Kursus
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
English
Kampus

Anda mempunyai peluang untuk mengambil kursus yang direka khas dengan pelajar lain IES Abroad dalam pelbagai disiplin. Kursus IES Abroad diajar bahasa Inggeris ini telah dicip ...

Baca lebih lanjut

Pendidikan ICT dan Kesihatan

Institute Of Educational Technologies
Kursus
Sep 2021
English
Russian

Incheon Declaration Education 2030 (2015) menekankan bahawa pendidikan membentuk dan mengembangkan kemahiran, nilai, dan tingkah laku yang diperlukan dalam diri pelajar yang m ...

Baca lebih lanjut

COVID-19: Kursus Psikologi Kesan, Kesejahteraan dan Kesihatan Mental - Pembelajaran Maudsley

FutureLearn
Kursus
<
Separuh masa
<
3 minggu
English
Online

Terokai kesan wabak coronavirus terhadap kesejahteraan dan kesihatan mental di peringkat individu, kumpulan dan masyarakat.

Baca lebih lanjut