ACADEMICCOURSES

Sambilan Kursus-kursus dalam Latihan Juruterbang di Belanda 2020

Kursus A merujuk kepada program pengajian yang khusus. Ia biasanya berlaku di kampus tetapi boleh disampaikan secara online. Kursus yang popular bagi mereka yang ingin mendapatkan pengetahuan khusus dalam satu mata pelajaran.

Setelah mendaftar di Sekolah Penerbangan, pelajar yang berharap untuk meneruskan latihan juruterbang mereka akan menerima lebih memahami falsafah dan Prosedur Operasi Standard, kedua-duanya adalah penting kepada pemahaman yang juruterbang syarikat penerbangan. Pelajar juga mesti menerima kelayakan lagi untuk lulus ke dalam Sains Aviation yang lebih maju.

Rakyat, bahasa, dan budaya Belanda disebut sebagai "Belanda ". Sebuah negara Eropah moden hari ini, Belanda dipelihara watak sangat antarabangsanya dan terkenal kerana mentaliti liberal. Belanda mempunyai banyak universiti. Negara ini baru-baru ini telah ditukar tajuk mereka sendiri ke dalam sistem sarjana muda / sarjana.Terdapat dua jenis universiti: Akademik (memberi tumpuan lebih kepada pengetahuan teori, aka "Universiteit ") atau Sains Gunaan (memberi tumpuan lebih pada pengetahuan praktikal, aka "Hogeschool ")

Sambilan Kursus dalam Latihan Juruterbang di Belanda

4 Hasil dalam Latihan Juruterbang, Belanda Filter

Juruterbang swasta kursus lesen (ppl)

Martinair Flight Academy
Kursus
Sep 2020
<
Sambilan
<
12&nbsp;-&nbsp;16 bulan
English
Belanda
Kampus

PPL (Lesen Juruterbang Persendirian) adalah Lesen EASA, yang mana hampir semua kapal terbang kecil boleh dikibarkan di bawah VFR, tanpa sekatan sempadan Eropah. Setelah anda m ...

Baca lebih lanjut

Jenis Kedudukan boeing 737

AIS Flight Academy
Kursus
Sep 2020
<
Sepenuh masa
English
Kampus

Flight Academy AIS telah membangunkan program latihan B737 Jenis Rating yang mengandungi latihan komputer baised (CBT), latihan prosedur kokpit serta sesi latihan praktikal da ...

Baca lebih lanjut

Latihan juruterbang komersial

AIS Flight Academy
Kursus
Sep 2020
<
Sepenuh masa
<
22 bulan
English
Kampus

latihan untuk menjadi seorang juruterbang komersial adalah satu kajian sepenuh masa dan selesai pada kira-kira 22 bulan.

Baca lebih lanjut

Lesen juruterbang pengangkutan syarikat penerbangan (atpl bersepadu)

Martinair Flight Academy
Kursus
Sep 2020
<
Sepenuh masa
<
23&nbsp;-&nbsp;24 bulan
English
Belanda
Kampus

Dengan kursus latihan bersepadu anda akan mendapatkan Lesen Juruterbang Komersial, enjin Multi, Kedudukan Instrument dan ATPL beku.

Baca lebih lanjut