ACADEMICCOURSES

3 Kursus-kursus dalam Latihan Pengasuh Kanak-kanak dan Au Pair 2021

Sekolah menawarkan kursus untuk memberi peluang kepada pelajar untuk mempelajari topik tertentu dengan lebih terperinci. Sesetengah kursus boleh membawa para pelajar untuk meningkatkan kerjaya atau peluang pekerjaan mereka dalam masa yang agak singkat, sementara yang lain adalah titik permulaan untuk mengejar pendidikan yang lebih panjang.

Apakah kursus latihan nanny dan au pasangan? Seperti yang mereka katakan, kanak-kanak tidak datang dengan manual arahan, tetapi mereka yang menjaga mereka boleh mendapat manfaat daripada arahan profesional. Kursus dalam latihan pengasuh dan jurulatih menawarkan pengetahuan mendalam ke dalam penjagaan kanak-kanak. Pelajar belajar tentang kepentingan keselamatan kerana mereka berlatih dalam CPR atau keselamatan air dan bagaimana mengenal pasti tanda-tanda penyakit. Mereka juga mempelajari nilai menubuhkan rutin dan bagaimana untuk bekerja dalam perkongsian dengan ibu bapa.

Di luar kebolehan praktikal seperti memasak dan membersihkan, pengasuh berlatih dan pasangan au mempelajari kemahiran menyelamatkan nyawa yang penting yang dapat digunakan di mana saja. Kanak-kanak dan pengurusan masa juga alat yang sesuai dengan tali pinggang pengasuh. Dan salah satu kemahiran terbesar adalah melakukan pelbagai tugas - melakukan semua perkara di atas - pada masa yang sama.

Kos untuk kursus berbeza, kerana beberapa kursus ditawarkan dalam talian dan yang lain adalah sebahagian daripada perkhidmatan penempatan yang lebih luas. Terdapat institusi yang berkelayakan di seluruh dunia yang menawarkan kursus sedemikian. Pelajar harus mempertimbangkan lokasi dan peluang yang ada untuk menentukan keadaan kewangan yang terbaik.

Bagi mereka yang mengetahui bahawa mereka suka bekerja dengan kanak-kanak, menjadi pasangan pengasuh atau au boleh memberi ganjaran dan mempunyai manfaat sampingan yang hebat. Peluang au banyak termasuk pertukaran budaya, yang memberi mereka kesempatan untuk melihat negara-negara yang berbeza, mengalami gaya hidup dan menjadi fasih dalam bahasa asing. Ini boleh menjadi pelancaran yang baik untuk kerjaya dalam pengajaran bahasa, penjagaan kanak-kanak atau pendidikan rendah awal.

Banyak kursus latihan pasangan pengasuh dan au boleh didapati dalam talian dengan jam fleksibel. Institusi lain menawarkan latihan sengit sepanjang hujung minggu kursus. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

3 Hasil dalam Latihan Pengasuh Kanak-kanak dan Au Pair Filter

Kursus dalam pengasuh profesional

International Career Institute
Kursus
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
English
Online

tentu pengasuh profesional ICI menyediakan semua maklumat dan latihan yang anda perlukan untuk mendapatkan pekerjaan dalam industri yang pesat berkembang ini. Mengambil unit-u ...

Baca lebih lanjut

Kursus dalam penjagaan kanak-kanak - program pendek dalam pasangan au antarabangsa

Damelin Part Time
Kursus
Feb 2021
<
Separuh masa
<
50 jam
Kampus

Tempoh program adalah 50 jam dan tuisyen bersemuka. Setiap kampus Damelin mempunyai jadual tuisyen yang berbeza. Program ditawarkan pada minggu, pada waktu petang, atau pada h ...

Baca lebih lanjut

Hidup & belajar bahasa inggeris untuk pasangan au

Bridge Education Group
Kursus
<
Separuh masa
<
6 minggu
English
Kampus

Jambatan Live dan Belajar Program Bahasa Inggeris secara khusus direka untuk pasangan hidup dengan keluarga Amerika. Hidup & Belajar Bahasa Inggeris bukan sahaja membantu ...

Baca lebih lanjut