Kursus di Latvia

Terbaik Kursus-kursus di Latvia 2017

Kursus

Terdapat beratus-ratus kelayakan Profesional yang diiktiraf & kursus latihan dari dunia penyedia pendidikan terkemuka. Objektif kursus perlu membawa kepada kaedah pengajaran dan minat pelajar.

Satu kursus adalah kelas atau set kelas yang meliputi topik tertentu sepanjang tempoh mereka. program kursus boleh merangkumi pelbagai topik yang berbeza dan berkhidmat tujuan yang berbeza untuk pelajar, salah satu yang mungkin untuk menyediakan pengalaman tambahan dan latihan dalam tempoh asas pengetahuan tertentu atau trek kerjaya.

 

Latvia mempunyai kedua-dua fi membayar dan pendidikan negeri yang dibiayai lebih tinggi. Negara ini mempunyai dua jenis kursus pendidikan yang lebih tinggi. Ini termasuk program-program akademik dan profesional. Terdapat tiga peringkat pendidikan tinggi akademik - sarjana muda, sarjana dan ijazah doktor falsafah. Iklim di negara ini nikmat pelbagai sukan musim sejuk dan aktiviti-aktiviti rekreasi seperti meluncur ais, bermain ski dan hoki ais. Pelajar antarabangsa lebih suka belajar di Latvia kerana kehidupan sosial, seni dan institusi budaya. Budaya di negara ini mudah untuk mengikut.

Kursus-kursus di Latvia

Baca lebih lanjut

Ijazah Lanjutan Profesional Dalam Kewangan Antarabangsa

RISEBA
Campus Sepenuh masa September 2017 Latvia Riga

program ini membangunkan keupayaan pelajar untuk berjaya dalam persekitaran antarabangsa, dengan pengkhususan dalam bidang perakaunan dan analisis kewangan. pengalaman terkini kami menunjukkan bahawa graduan berjaya digunakan dalam sektor-sektor lain juga atau menubuh dan menerajui perniagaan mereka sendiri ... [+]

Terbaik Kursus-kursus di Latvia 2017. program ini membangunkan keupayaan pelajar untuk berjaya dalam persekitaran antarabangsa, dengan pengkhususan dalam bidang perakaunan dan analisis kewangan. pengalaman terkini kami menunjukkan bahawa graduan berjaya digunakan dalam sektor-sektor lain juga atau menubuh dan menerajui perniagaan mereka sendiri. Program ini bertujuan untuk memberikan pengetahuan am kepada alam sekitar antarabangsa, dengan melibatkan kursus belajar Pengurusan Antarabangsa Strategik, Pengurusan Projek Antarabangsa, Technologies Maklumat dan Risiko, Kepimpinan, Inovasi dan Kreativiti, Rundingan Kebudayaan, Business Meets Arts, dan lain-lain Kursus-kursus yang khusus dalam kewangan melibatkan aspek Perakaunan Pengurusan dan Analisis, Kewangan Korporat, Investments, Ekonometrik Kewangan, Pengurusan Portfolio dan Perancangan Kekayaan. Kursus-kursus yang direka untuk menyediakan pelajar untuk keperluan peperiksaan CFA. 3 Palmes Kecemerlangan - sekolah perniagaan CEMERLANG dengan mengukuhkan pengaruh antarabangsa Ijazah dianugerahkan: Ijazah Profesional Lepasan Ijazah dalam Kewangan Antarabangsa kelayakan profesional: English Bentuk kajian: kajian petang sepenuh masa peluang Antarabangsa: Satu kajian semester di luar negara (Program ERASMUS) Mengapa RISEBA, mengapa Kewangan Antarabangsa? peluang ijazah dual dengan Kedge Business School - Kemungkinan untuk menghabiskan satu semester di Perancis dan mendapatkan dua diploma dengan menggunakan biasiswa ERASMUS yang Pelbagai program pertukaran antarabangsa dengan institusi rakan kongsi antarabangsa institusi pendidikan sahaja lebih tinggi di Latvia, yang juga ahli Persatuan Akauntan Negara Republik Latvia, program ini dihuraikan asas mengenai cadangan mereka satu-satunya program di Latvia, menyediakan peluang untuk mengambil bahagian dalam Cabaran Penyelidikan CFA dan untuk memenuhi Wakil CFA Institut persediaan yang lebih baik daripada peperiksaan CFA pelajar kerjasama kukuh dengan wakil-wakil industri diiktiraf di peringkat antarabangsa staf akademik dan profesional cawangan dari... [-]