Filter
Kursus
Amerika Syarikat Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Kursus-kursus dalam Pastri di Amerika Syarikat

Universiti dan kolej menetapkan keperluan pengakuan mereka sendiri untuk kursus-kursus pendidikan yang lebih tinggi, jadi mereka berbeza-beza secara meluas. Bergantung kepada kursus ini, pelajar ijazah mungkin boleh masuk ke dalam pendidikan tinggi dengan pelbagai kelayakan. Jika anda 'semula memohon untuk mengikuti kursus Ijazah Foundation, anda mungkin mendapati bahawa pengalaman kerja diambil kira bersama mana-mana kelayakan yang anda ada. Beberapa institusi pengajian tinggi dan kolej menawarkan Yayasan Tahun sebagai persediaan untuk satu kursus ijazah tertentu. Mereka biasanya don 't hasil dalam kriteria yang berasingan kerana mereka hanya layak anda untuk memasuki program ijazah itu sendiri. Yayasan Tahun aren 't dicapai bagi semua kursus ijazah, namun.

Pendapatan ijazah dalam Pastry membolehkan pelajar untuk bekerja di beberapa restoran-restoran terbaik di dunia. Dengan pengetahuan lanjutan dalam kedai roti, pastri dan aspek seni masakan, pelajar juga boleh mencari pekerjaan sebagai tukang masak peribadi kepada selebriti dan pegawai-pegawai kerajaan.

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Kursus dalam Pastri di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

5 Hasil dalam Pastri, Amerika Syarikat

CASA Schools

Catering merangkumi pelbagai jenis yang berpotensi pilihan masakan. Semua dari majlis hari jadi untuk majlis perkahwinan besar untuk jamuan untuk Fortune 500 perniagaan b ... [+]

Catering merangkumi pelbagai jenis yang berpotensi pilihan masakan. Semua dari majlis hari jadi untuk majlis perkahwinan besar untuk jamuan untuk Fortune 500 perniagaan boleh jatuh di bawah katering ini.

At The Apprentice Culinary Pengajian Seni kita berpasangan anda dengan katering chef / mentor yang akan mengajar anda semua yang anda perlu tahu tentang banyak bahagian di dunia katering. Anda akan mendapat aplikasi dunia sebenar apa yang akan menjadi teori di kebanyakan sekolah masakan. Pembelajaran dengan melakukan, melalui didikan satu-satu adalah apa yang kita kira-kira. Pada akhir kursus kami, anda akan mempunyai lebih daripada 300 jam pengalaman industri sebenar.

Masakan Apprentice Sekolah Kelebihan Arts Pastry Chef: - 6 bulan satu-satu latihan - Belajar di dalam restoran yang sebenar - 100 peratus on-the-job arahan - Di bawah $ 15,000 Yuran Pengajian Menggunakan dan perantisan diuji (externship) kaedah kami cuba, kita memadankan anda dengan chef profesional yang akan membawa anda melalui kurikulum kursus berstruktur kami dan mengajar anda semua yang anda perlu tahu untuk kerjaya yang memuaskan dalam seni masakan. Daripada mempelajari apa yang diperlukan untuk menyediakan hidangan yang menarik untuk bagaimana untuk merayu kepada selera rakyat, Culinary Apprentice Pengajian Seni menunjukkan bahawa mewujudkan pengalaman makan dilupakan adalah semangat pendidikan masakan yang berjaya.... [-]

Amerika Syarikat Los Angeles New York San Francisco Chicago Atlanta Nashville  + 3 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
6 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Culinary and Pastry School in Miami

Kursus ini memberikan anda peluang untuk belajar teknik gastronomi dari tukang masak dalam dua bahagian yang berlainan di dunia, yang membolehkan anda untuk tidak hanya m ... [+]

Yuran Pendaftaran: $ 330

Kursus ini memberikan anda peluang untuk belajar teknik gastronomi dari tukang masak dalam dua bahagian yang berlainan di dunia, yang membolehkan anda untuk tidak hanya menyerap dua pengetahuan, tetapi juga meneroka budaya berfungsi sebagai anda memulakan perjalanan masakan anda.

Ia telah disediakan untuk pemula, profesional dan orang-orang yang sedang mencari untuk menukar kerjaya, dan mahu belajar atau meningkatkan pengetahuan mereka dalam Masakan Perancis atau Pastry (satu tahap bintang Michelin). Program khas ini akan memberi peluang kepada pelajar untuk menerokai bandar ini indah Miami dan juga menemui Languedoc Roussillon rantau di selatan Perancis.

... [-]
Amerika Syarikat Miami
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
11 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Culinary and Pastry School in Miami

Kami menjelaskan program ini untuk profesional dan tukang masak baru 'yang ingin meningkatkan dan menala halus kemahiran mereka dalam Pastry Perancis di peringkat bintang ... [+]

Kami menjelaskan program ini untuk profesional dan pemula 'tukang masak yang ingin meningkatkan dan menala halus kemahiran mereka dalam Pastry Perancis di peringkat bintang Michelin yang satu.

Yuran Pendaftaran: $ 150 Bayaran bekalan: $ 180

Hasil yang pelajar akan termasuk portfolio resipi baru, lebih kreatif, banyak petua dan cara yang diajar oleh guru-guru yang mahir kami, keupayaan untuk bekerja dalam satu pasukan dan pengalaman yang sukar dilupakan di Miami.

8 minggu, 5 hari seminggu amali kelas 11:00-3:00. Semua hujung minggu adalah percuma.

Bulan pertama pelajar akan bermula dengan Program Gourmet (lihat di sini di atas), berikutan dengan:

Minggu 5: Roti... [-]
Amerika Syarikat Miami
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Culinary and Pastry School in Miami

Program ini pendek telah disediakan khusus untuk individu yang ingin belajar atau meningkatkan pengetahuan mereka dalam Pastry Perancis di peringkat yang lebih tinggi. Ia ... [+]

Program ini pendek telah disediakan khusus untuk individu yang ingin belajar atau meningkatkan pengetahuan mereka dalam Pastry Perancis di peringkat yang lebih tinggi. Ia disesuaikan untuk pemula serta untuk profesional. Bergantung kepada tahap sebelum pelajar pengalaman tarikh pengambilan 'adalah berbeza.

Yuran Pendaftaran: $ 150 Bayaran bekalan: $ 180

Kami memberi penekanan kepada pelajar-pelajar kita memberi satu pengalaman yang istimewa dan unik di peringkat profesional, dan membuat sebahagian besar guru pastri kami sangat berpengalaman 'nasihat, tips dan cara. Kami melakukan jaminan secara eksklusif tangan-kelas berdasarkan standard Michelin Star kecemerlangan dan kerja berpasukan secara berpasangan untuk membantu antara satu sama lain.... [-]

Amerika Syarikat Miami
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
1 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Culinary and Pastry School in Miami

Program ini pendek telah dicipta untuk "amatur" atau bukan profesional yang ghairah tentang pastri dan mahu untuk bergerak ke peringkat seterusnya. ... [+]

Program ini pendek telah dicipta untuk "amatur" atau bukan profesional yang ghairah tentang pastri dan mahu untuk bergerak ke peringkat seterusnya.

Matlamat kami adalah pelajar-pelajar kita belajar banyak resipi baru, mempunyai satu pengalaman yang istimewa dan unik, dan membuat sebahagian besar nasihat pengajar berkemahiran tinggi kami. Kami melakukan jaminan secara eksklusif tangan-kelas dan kerja berpasukan secara berpasangan untuk membantu antara satu sama lain.

Isnin - Jumaat, 4:00-8:00 program Thematic akan dianjurkan bagi setiap minggu dan disediakan untuk anda atas permintaan.

[-]
Amerika Syarikat Miami
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 - 2 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu