Filter
Kursus
Amerika Syarikat Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Kursus-kursus dalam Pelancongan dan Hospitaliti di Amerika Syarikat

Universiti dan kolej menetapkan keperluan pengakuan mereka sendiri untuk kursus-kursus pendidikan yang lebih tinggi, jadi mereka berbeza-beza secara meluas. Bergantung kepada kursus ini, pelajar ijazah mungkin boleh masuk ke dalam pendidikan tinggi dengan pelbagai kelayakan. Jika anda 'semula memohon untuk mengikuti kursus Ijazah Foundation, anda mungkin mendapati bahawa pengalaman kerja diambil kira bersama mana-mana kelayakan yang anda ada. Beberapa institusi pengajian tinggi dan kolej menawarkan Yayasan Tahun sebagai persediaan untuk satu kursus ijazah tertentu. Mereka biasanya don 't hasil dalam kriteria yang berasingan kerana mereka hanya layak anda untuk memasuki program ijazah itu sendiri. Yayasan Tahun aren 't dicapai bagi semua kursus ijazah, namun.

Mereka yang berminat dalam industri pelancongan dan hospitaliti mempunyai banyak mendapat manfaat daripada program akademik. Kursus pengajian boleh meliputi segala-galanya daripada pemasaran untuk perkhidmatan pelanggan, serta industri khusus topik tertentu seperti perkhidmatan makanan, sewaan kenderaan, dan tempat pelancongan.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Kursus dalam Pelancongan dan Hospitaliti di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

2 Hasil dalam Pelancongan dan Hospitaliti, Amerika Syarikat

Northern New Mexico College (NNMC)

Selamat datang ke Sekolah Hotel, Restoran dan Pengurusan Pelancongan di mana kita menyediakan pelajar untuk jawatan pengurusan dalam hospitaliti dan industri pelancongan ... [+]

Selamat datang ke Sekolah Hotel, Restoran dan Pengurusan Pelancongan di mana kita menyediakan pelajar untuk jawatan pengurusan dalam hospitaliti dan industri pelancongan yang pesat berkembang. Dengan latar belakang akademik yang disesuaikan bagi memenuhi keperluan industri, pelajar HRTM meninggalkan kampus bersedia untuk berjaya dalam industri yang terbesar di dunia.

Tentang Kita

New Mexico State University menawarkan hanya pensijilan HRTM negeri. Ditubuhkan pada tahun 1988, program ini kini berada di kedudukan antara program utama di negara ini. Ia adalah rumah kepada hampir 300 jurusan dan berpusatkan pelajar pelbagai fakulti yang secara peribadi menasihatkan pelajar. Pengalaman kerja dan latihan membuka pintu kepada pelajar untuk memasuki dunia kerja sebelum tamat pengajian. Lebih daripada $ 45,000 dalam biasiswa boleh didapati setiap tahun melalui sekolah. Pelajar menerima hands-on pendidikan pengurusan restoran dalam perdagangan pengeluaran makanan dan perkhidmatan makmal state-of-the-art kami. Mereka juga menerima pengalaman pembelajaran interaktif melalui makmal pembelajaran teknologi kami.... [-]

Amerika Syarikat Española
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Culinary Tech Center

Industri perhotelan merangkumi hotel, resort, restoran, pelayaran, pusat konvensyen, taman tema, kelab swasta, dan banyak lagi perniagaan dalam industri pelancongan. ... [+]

Gambaran keseluruhan

Industri perhotelan merangkumi hotel, resort, restoran, pelayaran, pusat konvensyen, taman tema, kelab swasta, dan banyak lagi perniagaan dalam industri pelancongan. Dalam program 600 jam ini, anda akan mempelajari kemahiran penting seperti operasi pejabat depan, pengurusan pengemasan dan kemudahan, dan operasi makanan dan minuman. Mari kita mulakan!

Berapa program ini akan dikenakan kepada saya? *Tuisyen dan yuran: $ 11,960Buku dan bekalan: $ 535Bilik di kampus

* Jumlah yang ditunjukkan di atas termasuk kos untuk keseluruhan program, dengan mengambil kira masa biasa sehingga selesai. Perhatikan bahawa maklumat ini tertakluk kepada perubahan.

Pilihan pembiayaan apa yang ada untuk membantu saya membayar untuk program ini?... [-]
Amerika Syarikat New York White Plains
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
6 - 9 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu