ACADEMICCOURSES.COM.MY

Cari anda Kursus-kursus dalam Pelancongan dan Hospitaliti di Sepanyol

Kursus A merujuk kepada program pengajian yang khusus. Ia biasanya berlaku di kampus tetapi boleh disampaikan secara online. Kursus yang popular bagi mereka yang ingin mendapatkan pengetahuan khusus dalam satu mata pelajaran.

A pelancongan dan hospitaliti program boleh menjadi satu peluang yang baik kepada pelajar untuk mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana industri kerja-kerja persediaan untuk kerjaya yang menarik dan memuaskan. Pelajar dapat belajar tentang segala-galanya daripada pihak pengurusan hotel untuk perancangan perjalanan.

Sepanyol (Sepanyol: España) adalah perkongsian Semenanjung Iberia dengan Portugal di hujung barat Laut Mediterranean negara pelbagai. Sepanyol dianggap sebagai negara eksotik di Eropah kerana penduduk yang mesra dan gaya hidup santai. Tempoh biasa bagi kursus Universiti di Sepanyol ialah 4 tahun, kecuali Perubatan dan darjah dua, iaitu 6. bandar Madrid dan Barcelona yang terkenal di seluruh dunia untuk masakan, kehidupan malam yang meriah, dan cerita rakyat dan perayaan yang terkenal di dunia.

Kursus dalam Pelancongan dan Hospitaliti di Sepanyol

7 Hasil dalam Pelancongan dan Hospitaliti, Sepanyol Filter

Kursus Bahasa Inggeris untuk Katering Pelancongan dan Hospitaliti

MISS - Marbella International Spanish School
Kampus Sepenuh masa 40 jam Pendaftaran Terbuka Sepanyol Marbella

Kursus ini bertujuan untuk para usahawan, pekerja dalam industri perhotelan, pelancongan, katering dan sesiapa yang mencari pekerjaan dalam industri perhotelan yang berhasrat untuk memperoleh pengetahuan yang diperlukan untuk penguasaan Bahasa Inggeris.

Kursus Gabenor Hotel

IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación
Kampus Online Sept. 2020 Sepanyol Madrid

Menjadi pakar bersertifikat, mengamalkan dalam syarikat terbaik, dan bekerja pada apa yang anda suka

Kursus Pendek dalam Pengurusan Hospitaliti

European School of Economics
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 bulan Permintaan Maklumat Itali Rom Sepanyol Madrid United Kingdom London Milan Florence + 7 lagi

Program Profesional dalam Pengurusan Hospitaliti dan Pelancongan di European School of Economics menyediakan asas yang kukuh dalam pengetahuan dan alat dalam perniagaan dan pengurusan yang diperlukan untuk mencapai kecemerlangan di kawasan pertumbuhan utama ini.

Program Lebih Tinggi dalam Pengurusan dan Pentadbiran Syarikat Pelancongan (Jarak)

OSTELEA | Distancia
Online Sambilan Sept. 2020 Sepanyol Madrid Barcelona Sepanyol dalam talian + 1 lagi

Program pengurusan atasan syarikat-syarikat pelancongan bertindak balas terhadap pendekatan ini dengan cara, peserta dapat mengetahui bidang utama sektor pariwisata dan trend masa kini.

Program Acara Pertubuhan Acara, Protokol dan Pelancongan Perniagaan (Jarak)

OSTELEA | Distancia
Online Sambilan Sept. 2020 Sepanyol Madrid Barcelona Sepanyol dalam talian + 1 lagi

Program Superior dalam Organisasi Acara, Protokol dan Pelancongan Perniagaan adalah program yang inovatif, dengan metodologi yang disesuaikan dengan persekitaran perniagaan, yang timbul untuk menanggapi cabaran dan keperluan sektor, baik perusahaan awam maupun swasta.

Title Gastronomica Pakar Teknikal

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Kampus Sambilan 3 bulan Permintaan Maklumat Sepanyol Castellón de la Plana

Kurikulum Tajuk ini adalah berdasarkan kepada dapur pembelajaran yang hampir eksklusif. teknik yang paling klasik akan dikaji dan penciptaan yang paling avant-garde. Semua ini untuk rawatan yang sempurna bahan mentah dari pra-pembangunan untuk menyiapkan hidangan. Program ini akan berlangsung selama 3 bulan.

LRM Study Abroad Program

Les Roches International School of Hotel Management - Marbella, Spain
Kampus Sepenuh masa 20 minggu Sept. 2020 Sepanyol Marbella

Satu semester di luar negara adalah lebih daripada pengembaraan akademik, ia adalah satu pengalaman yang dapat memperkayakan hidup anda dan mengubah laluan kerjaya anda. Ramai pelajar, terutamanya dari Kanada dan AS, datang ke Les