Filter
Kursus
Thailand Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Kursus-kursus dalam Pelancongan dan Hospitaliti di Thailand

Terdapat beratus-ratus kelayakan Profesional yang diiktiraf & kursus latihan dari dunia penyedia pendidikan terkemuka. Objektif kursus perlu membawa kepada kaedah pengajaran dan minat pelajar.

Mereka yang berminat dalam industri pelancongan dan hospitaliti mempunyai banyak mendapat manfaat daripada program akademik. Kursus pengajian boleh meliputi segala-galanya daripada pemasaran untuk perkhidmatan pelanggan, serta industri khusus topik tertentu seperti perkhidmatan makanan, sewaan kenderaan, dan tempat pelancongan.

Thailand (ประเทศไทย), secara rasmi Thailand (ราช อาณาจักร ไทย) ialah sebuah negara di Asia Tenggara dengan pantai di Laut Andaman dan Teluk Thailand. The Bangkok modal adalah pada permulaan ramai pengunjung 'jadual perjalanan, dan manakala sebuah bandar moden, ia mempunyai warisan budaya yang kaya.

Kursus dalam Pelancongan dan Hospitaliti di Thailand

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Pelancongan dan Hospitaliti, Thailand

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
David Game Management School Thailand

Kami telah mengambil kira sifat penting dalam hospitaliti dan pelancongan dalam konteks Thailand dan telah membangunkan Kursus Bahasa Inggeris yang disesuaikan untuk pela ... [+]

Kursus Bahasa Inggeris Khusus kepada Hospitaliti dan Industri Pelancongan Kami telah mengambil kira sifat penting dalam hospitaliti dan pelancongan dalam konteks Thailand dan telah membangunkan Kursus Bahasa Inggeris yang disesuaikan untuk pelajar dan profesional yang bekerja yang ingin membina kerjaya mereka dalam sektor ini. Oleh yang demikian, Kursus akan memberi tumpuan kepada penggunaan Bahasa Inggeris Bahasa yang berkaitan dengan persekitaran kerja di hotel, restoran, resort, agensi-agensi pelancongan dan syarikat pelancongan. Kursus boleh didapati di kedua-dua sepenuh masa dan separuh masa. Mod sepenuh masa adalah sesuai untuk lepasan sekolah. Mod sambilan adalah untuk orang yang sudah bekerja. Kami menawarkan Kursus di dua peringkat: ... [-]

Thailand Bangkok
Jun 2020
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu