ACADEMICCOURSES

Sambilan Kursus-kursus dalam Pelancongan dan Hospitaliti di Amerika London United Kingdom 2020

Kursus adalah kelas akademik yang diajar oleh tenaga pengajar yang berkelayakan yang bertujuan untuk meningkatkan pengetahuan peserta daripada kawasan atau latihan yang diberikan di dalam sesuatu bidang. Kursus berbeza-beza secara meluas dari segi panjang, saiz, kandungan dan tempoh.

A pelancongan dan hospitaliti program boleh menjadi satu peluang yang baik kepada pelajar untuk mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana industri kerja-kerja persediaan untuk kerjaya yang menarik dan memuaskan. Pelajar dapat belajar tentang segala-galanya daripada pihak pengurusan hotel untuk perancangan perjalanan.

Pendidikan di United Kingdom adalah perkara diturunkan dengan setiap satu daripada negara-negara di United Kingdom yang mempunyai sistem yang berasingan di bawah kerajaan yang berbeza: Kerajaan UK bertanggungjawab England, dan Kerajaan Scotland, Kerajaan Wales dan Northern Ireland Eksekutif bertanggungjawab untuk Scotland , Wales dan Ireland Utara, masing-masing.

London adalah ibu kota UK, wilayah yang paling ramai penduduk dan di mana kehidupan keluarga diraja. Ia mempunyai kepekatan terbesar pendidikan tinggi di Eropah dengan 412,000 pelajar di 43 universiti.

Sambilan Kursus dalam Pelancongan dan Hospitaliti di Amerika London di UK

3 Hasil dalam Pelancongan dan Hospitaliti, London Filter

Pengalaman musim panas

Glion Institute of Higher Education London
United Kingdom, London
Kursus
Julai 2020
<
Sepenuh masa
English
Campus

Kursus Pengalaman Musim Panas kami direka untuk memperkenalkan anda kepada intipati perhotelan.

Baca lebih lanjut

HNC (Sijil Tinggi Tinggi)

Docklands Academy London
United Kingdom, London
Kursus
Og 2020
<
Sepenuh masa
<
Sambilan
English
Campus

Kelas pendidikan tinggi kami termasuk program Sijil dan Diploma dalam Perniagaan, Pengurusan Hospitaliti dan Perjalanan Antarabangsa

Baca lebih lanjut

Kursus Pendek dalam Pengurusan Hospitaliti

European School of Economics
United Kingdom, London + 6 Lagi
Kursus
Sept. 2020
<
Sepenuh masa
<
Sambilan
<
3 bulan
English
Campus

Program Profesional dalam Pengurusan Hospitaliti dan Pelancongan di European School of Economics menyediakan asas yang kukuh dalam pengetahuan dan alat dalam perniagaan dan pe ...

Baca lebih lanjut