ACADEMICCOURSES.COM.MY

Cari anda Kursus-kursus dalam Pelancongan dan Hospitaliti di UK

Anda biasanya boleh mengambil kursus-kursus pendidikan yang lebih tinggi jika anda berusia 18 tahun atau lebih. Mereka kerap mengajar di universiti, kolej dan institusi profesional seperti sekolah seni atau kolej pertanian - hampir kesemuanya mempunyai laman web mereka sendiri. Anda boleh mendapatkan pelbagai kemahiran, contohnya, diploma, ijazah sarjana muda, ijazah asas dan ijazah lepasan ijazah.

Pelancongan dan hospitaliti program biasanya melibatkan kajian perjalanan, hiburan, dan pelbagai perkhidmatan. Pelajar boleh belajar tentang segala-galanya daripada pengurusan untuk perkhidmatan makanan. topik lain yang mungkin termasuk hotel dan motel, sewaan kenderaan, dan tempat daya tarikan ramai.

The United Kingdom Great Britain dan Ireland Utara, yang lebih dikenali sebagai United Kingdom dan Britain, adalah sebuah negara berdaulat yang terletak di luar pantai barat laut benua Eropah.Kedua-dua universiti yang paling terkenal (dan tertua) adalah Oxford dan Cambridge (sering dirujuk sebagai Oxbridge oleh ramai rakyat Britain) England juga mempunyai beberapa institusi bertaraf dunia lain, termasuk beberapa di London (terutamanya Imperial College, London School of Economics, Kolej Universiti London dan King 's College London, semua adalah sebahagian daripada Universiti London)

Kursus dalam Pelancongan dan Hospitaliti di UK

9 Hasil dalam Pelancongan dan Hospitaliti, United Kingdom Filter

4 minggu perjalanan butler

Butler Valet School
Kampus Sepenuh masa 4 minggu Og 2020 United Kingdom Witney

Kursus terperinci dan intensif mengajar anda bagaimana untuk menjadi butler dalam 4 minggu. Bermula sepenuhnya dari awal, Encik Fink sendiri akan berkongsi kemahiran dan pengetahuannya dan melatih anda ke tahap yang bertaraf dunia. Ia amat disyorkan kepada mereka yang tidak mempunyai pengalaman sebelum ini, atau berubah dari layanan kepada perkhidmatan swasta.

2 minggu perjalanan butler

Butler Valet School
Kampus Sepenuh masa 2 minggu Og 2020 United Kingdom Witney

Kami meliputi tepat topik sama seperti pada kursus 4 minggu tetapi dalam masa kurang terperinci dan pada kadar yang lebih cepat bagi pelajar yang mempunyai pengetahuan tetapi ingin memberi tumpuan kepada kawasan-kawasan tertentu dan membangunkan kemahiran tertentu.

Kursus Pendek dalam Pengurusan Hospitaliti

European School of Economics
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 bulan Permintaan Maklumat Itali Rom Sepanyol Madrid United Kingdom London Milan Florence + 7 lagi

Program Profesional dalam Pengurusan Hospitaliti dan Pelancongan di European School of Economics menyediakan asas yang kukuh dalam pengetahuan dan alat dalam perniagaan dan pengurusan yang diperlukan untuk mencapai kecemerlangan di kawasan pertumbuhan utama ini.

Kemahiran Penting 4 Minggu

Tante Marie Culinary Academy
Kampus Sepenuh masa 4 minggu Permintaan Maklumat United Kingdom Woking

Kursus Tante Marie 4 Minggu Kemahiran Penting adalah salah satu kursus masakan utama di dunia dari jenis ini.

Kursus dalam perjalanan dan pelancongan

International Career Institute
Online Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka United Kingdom London

Jika keinginan anda adalah untuk pergi tempat-tempat yang secara literal dan secara kiasan, kemudian mempertimbangkan ICI ini perjalanan dan pelancongan tentu. tentu kami direka untuk menyediakan anda dengan kemahiran yang anda perlukan untuk mewujudkan satu kerjaya dalam industri pelancongan dan pengembaraan tanpa melalui banyak tahun belajar teori anda mungkin tidak benar-benar menggunakan di tempat kerja.

Kursus dalam bidang hospitaliti dan pengurusan hotel

International Career Institute
Online Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka United Kingdom London

Hospitaliti dan hotel kursus pengurusan oleh ICI cemerlang antara lain dari segi menyediakan pendidikan berkualiti dengan cara yang cepat dan mudah. Dapatkan kemahiran yang anda perlukan untuk memulakan kerjaya dalam industri ini kejam tanpa serangan daripada tan dan menunggu tahun til anda mendapat pensijilan.

Hotel dan Hospitaliti, Universiti 1 dan Tahun 2 (tahap 4 dan 5)

Online Business School
Online Sepenuh masa Sambilan 700 - 1800 jam Pendaftaran Terbuka United Kingdom Coventry + 1 lagi

Sediakan untuk kerjaya yang menarik dalam industri Hospitaliti melalui kursus Pengurusan Hotel dalam talian. Pelajar dalam program Pengurusan Hospitality dalam talian kami akan menjalankan kursus Level 4/5 240 kredit yang direka untuk menyediakan pelajar dengan kemahiran yang diperlukan untuk menjadi pekerja yang kompeten dalam industri Hospitaliti.

HNC (Sijil Tinggi Tinggi)

Docklands Academy London
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Og 2020 United Kingdom London + 1 lagi

Kelas pendidikan tinggi kami termasuk program Sijil dan Diploma dalam Perniagaan, Pengurusan Hospitaliti dan Perjalanan Antarabangsa

Pengalaman musim panas

Glion Institute of Higher Education London
Kampus Sepenuh masa 1 - 2 minggu Permintaan Maklumat United Kingdom London

Kursus Pengalaman Musim Panas kami direka untuk memperkenalkan anda kepada intipati perhotelan.