ACADEMICCOURSES.COM.MY

Terbaik 29 Kursus-kursus dalam Pelancongan dan Hospitaliti 2019/2020

Jika anda mempunyai bakat untuk organisasi dan perjalanan cinta, maka anda mungkin menikmati kursus pelancongan dan hospitaliti. Dengan mengambil kelas yang boleh menyediakan anda dengan asas pengetahuan untuk membantu anda menentukan jalan yang betul untuk anda dan untuk cemerlang dalam industri pelancongan dan hospitaliti.

 

Apakah kursus pelancongan dan perhotelan? Kelas ini melengkapkan anda dengan pihak pengurusan, pemasaran dan kemahiran operasi yang perlu untuk berjaya memenuhi kedudukan yang dalam perjalanan atau layanan arena. Sebagai bahawa kedua-dua industri tarik aspek yang berbeza daripada beberapa bidang lain, anda akan mengambil bahagian dalam kursus pengajian antara disiplin.

 

Dengan serba boleh yang kukuh, anda boleh mendapat beberapa kemahiran bermanfaat dan pengetahuan berkenaan melalui kursus dalam perjalanan dan hospitaliti. Anda boleh menggunakan pengetahuan dan kebolehan berkata kepada industri yang berbeza, terutama dalam alam dalam bilik, layanan dan perkhidmatan pelanggan.Anda juga menimba ilmu pengurusan yang berpengalaman, yang boleh membantu anda dalam apa jua bidang yang anda mengejar.

 

Tidak ada kos satu set untuk kursus pelancongan dan hospitaliti; harga yang berbeza-beza bergantung kepada beberapa faktor yang berbeza. Lokasi geografi anda, institusi tertentu yang anda pilih, dan sama ada atau tidak anda belajar di kampus merupakan faktor-faktor yang boleh memberi kesan kepada kos perjalanan.

 

Peluang adalah hampir tanpa had dengan satu kajian kursus dalam perjalanan dan hospitaliti. Secara semulajadi, sebahagian pelajar meneruskan kerjaya dengan agensi perjalanan, manakala yang lain cenderung untuk cemerlang dalam jawatan pengurusan dalam industri makanan dan hospitaliti. Dengan hubungan yang dekat dengan khidmat pelanggan, pemasaran dan jualan, sesetengah individu mendapati diri mereka dalam kerjaya makmur dalam pemasaran dan jualan untuk penginapan, kelab, restoran, kasino dan tempat-tempat lain yang besar.

 

Dengan dunia peluang yang dibuka melalui kursus dalam perjalanan dan hospitaliti, sudah pasti keputusan yang bernilai mengingati. Anda boleh menemui beberapa pilihan yang sangat baik untuk kajian kursus. Untuk mendapatkan maklumat lanjut dan untuk memohon kursus, cari program di bawah dan hubungi pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda secara langsung dengan mengisi borang yang memimpin.

29 Hasil dalam Pelancongan dan Hospitaliti Filter

LRM Study Abroad Program

Les Roches International School of Hotel Management - Marbella, Spain
Kampus Sepenuh masa 20 minggu Sept. 2020 Sepanyol Marbella

Satu semester di luar negara adalah lebih daripada pengembaraan akademik, ia adalah satu pengalaman yang dapat memperkayakan hidup anda dan mengubah laluan kerjaya anda. Ramai pelajar, terutamanya dari Kanada dan AS, datang ke Les

Kursus: Program Operasi Hospitaliti

Culinary Tech Center
Kampus Sepenuh masa Sambilan 6 - 9 bulan Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat New York White Plains + 2 lagi

Industri perhotelan merangkumi hotel, resort, restoran, pelayaran, pusat konvensyen, taman tema, kelab swasta, dan banyak lagi perniagaan dalam industri pelancongan.

Pengalaman musim panas

Glion Institute of Higher Education London
Kampus Sepenuh masa 1 - 2 minggu Permintaan Maklumat United Kingdom London

Kursus Pengalaman Musim Panas kami direka untuk memperkenalkan anda kepada intipati perhotelan.

English hospitaliti program persediaan

Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College
Kampus Sepenuh masa 9 - 27 minggu Sept. 2020 China Shanghai

Bina keyakinan anda dalam Bahasa Inggeris di Les Roches! Pelajar kami membangunkan tahap kepuasan tinggi dalam kedua-dua perniagaan dan bahasa Inggeris yang tidak formal semasa kursus mereka.

Pengalaman musim panas

Glion Institute of Higher Education
Kampus Sepenuh masa 1 - 2 minggu Permintaan Maklumat Switzerland Montreux

Pentadbiran Perniagaan Pendidikan Lebih Lanjut di Hotel- / Event- / Pengurusan Pelancongan (IUBH)

IUBH Fernstudium
Online Sepenuh masa Sambilan 18 - 36 bulan Pendaftaran Terbuka Jerman Bad Honnef + 1 lagi

Kursus Sijil kami Pengurusan Perniagaan di Hotel- / Event- / Pengurusan Pelancongan (IUBH) membolehkan anda dalam tiga semester pendidikan dan latihan yang luar biasa di peringkat universiti. Anda boleh mengkhususkan diri dalam modul elektif khusus cawangan dalam bidang pengkhususan yang anda inginkan dan menjadi pakar dalam bidang pengurusan hotel, pengurusan acara atau pengurusan pelancongan.

Title Gastronomica Pakar Teknikal

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Kampus Sambilan 3 bulan Permintaan Maklumat Sepanyol Castell√≥n de la Plana

Kurikulum Tajuk ini adalah berdasarkan kepada dapur pembelajaran yang hampir eksklusif. teknik yang paling klasik akan dikaji dan penciptaan yang paling avant-garde. Semua ini untuk rawatan yang sempurna bahan mentah dari pra-pembangunan untuk menyiapkan hidangan. Program ini akan berlangsung selama 3 bulan.

HNC (Sijil Tinggi Tinggi)

Docklands Academy London
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Og 2020 United Kingdom London + 1 lagi

Kelas pendidikan tinggi kami termasuk program Sijil dan Diploma dalam Perniagaan, Pengurusan Hospitaliti dan Perjalanan Antarabangsa

Hotel dan Hospitaliti, Universiti 1 dan Tahun 2 (tahap 4 dan 5)

Online Business School
Online Sepenuh masa Sambilan 700 - 1800 jam Pendaftaran Terbuka United Kingdom Coventry + 1 lagi

Sediakan untuk kerjaya yang menarik dalam industri Hospitaliti melalui kursus Pengurusan Hotel dalam talian. Pelajar dalam program Pengurusan Hospitality dalam talian kami akan menjalankan kursus Level 4/5 240 kredit yang direka untuk menyediakan pelajar dengan kemahiran yang diperlukan untuk menjadi pekerja yang kompeten dalam industri Hospitaliti.

Program Acara Pertubuhan Acara, Protokol dan Pelancongan Perniagaan (Jarak)

OSTELEA | Distancia
Online Sambilan Sept. 2020 Sepanyol Madrid Barcelona Sepanyol dalam talian + 1 lagi

Program Superior dalam Organisasi Acara, Protokol dan Pelancongan Perniagaan adalah program yang inovatif, dengan metodologi yang disesuaikan dengan persekitaran perniagaan, yang timbul untuk menanggapi cabaran dan keperluan sektor, baik perusahaan awam maupun swasta.

Kursus dalam bidang hospitaliti dan pengurusan hotel

International Career Institute
Online Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka United Kingdom London

Hospitaliti dan hotel kursus pengurusan oleh ICI cemerlang antara lain dari segi menyediakan pendidikan berkualiti dengan cara yang cepat dan mudah. Dapatkan kemahiran yang anda perlukan untuk memulakan kerjaya dalam industri ini kejam tanpa serangan daripada tan dan menunggu tahun til anda mendapat pensijilan.

Diploma dalam bidang pelancongan dan hospitaliti pengurusan

Tourism School Bad Gleichenberg
Kampus Sepenuh masa 4 semester Permintaan Maklumat Austria Bad Gleichenberg

Kolej empat semester telah ditubuhkan oleh Steirischer Hotelfachschulverein untuk pelajar setelah berjaya menyiapkan sekolah menengah atas (Matura / Abitur) dan pemohon lulus pintu masuk peperiksaan College yang ingin memberi tumpuan kepada latihan vokasional dalam bidang pelancongan. Dari segi organisasi dan penginapan Kolej adalah berkaitan dengan Hotel School dan Institut tinggi Pelancongan.

Kursus Bahasa Inggeris untuk Katering Pelancongan dan Hospitaliti

MISS - Marbella International Spanish School
Kampus Sepenuh masa 40 jam Pendaftaran Terbuka Sepanyol Marbella

Kursus ini bertujuan untuk para usahawan, pekerja dalam industri perhotelan, pelancongan, katering dan sesiapa yang mencari pekerjaan dalam industri perhotelan yang berhasrat untuk memperoleh pengetahuan yang diperlukan untuk penguasaan Bahasa Inggeris.

kursus dalam pelancongan - program pendek dalam pelayaran

Damelin Part Time
Kampus Sambilan 48 jam Feb. 2020 Afrika Selatan Johannesburg

Mereka yang berjaya program ini, pelajar akan menerima Cruise Sijil Akademi Cruises.

kursus bahasa inggeris khusus untuk hospitaliti dan industri pelancongan

David Game Management School Thailand
Kampus Sepenuh masa Sambilan Jun 2020 Thailand Bangkok

Kami telah mengambil kira sifat penting dalam hospitaliti dan pelancongan dalam konteks Thailand dan telah membangunkan Kursus Bahasa Inggeris yang disesuaikan untuk pelajar dan profesional yang bekerja yang ingin membina kerjaya mereka dalam sektor ini.