ACADEMICCOURSES

5 Kursus-kursus dalam Pendidikan Am 2020

Kursus adalah cara untuk pelajar menguji bidang pendidikan yang berbeza sebelum melakukan program yang lebih lama. Kursus boleh bertahan beberapa minggu atau bulan, bergantung kepada sekolah.

Apakah kursus dalam pendidikan umum? Kursus dalam pendidikan umum meliputi asas-asas pelbagai bidang yang mempersiapkan anda untuk melanjutkan pelajaran. Anda mungkin mengambil kursus pendidikan umum dalam bahasa Inggeris, matematik, tulisan atau sains. Kelas-kelas semacam itu dapat menjadi cara yang baik untuk menyusun unsur-unsur asas subjek tertentu dan membolehkan anda menguji bidang pengajaran yang berlainan sebelum memilih seseorang untuk berfokus. Kursus-kursus ini juga boleh menyediakan pendidikan yang lebih baik.

Di antara manfaat mengambil kursus pendidikan umum adalah hakikat bahawa anda boleh menggunakannya sama ada untuk mendapatkan pendapatan yang lebih tinggi atau meletakkan asas untuk pendidikan yang berterusan. Anda boleh memaksimumkan masalah pemecahan masalah dan kemahiran berfikir kritis semasa belajar. Anda juga akan bersedia untuk bekerja secara mandiri dan sebagai sebahagian daripada kumpulan melalui kursus anda.

Terdapat banyak faktor yang menentukan kos kursus dalam pendidikan umum. Di mana anda memilih untuk belajar serta panjang program dan bahan yang diperlukan semua memberi kesan kepada kos, dan anda perlu menghubungi sekolah individu untuk tuisyen dan yuran tertentu.

Kerja kursus pendidikan am boleh menjadikan anda pekerja yang lebih diingini dalam banyak bidang. Anda boleh pergi bekerja sebagai pembantu pejabat dalam pelbagai bidang. Wakil perkhidmatan pelanggan juga merupakan pilihan kerjaya yang berpotensi setelah anda menyelesaikan kursus anda. Pilihan karir lain adalah menggunakan kredit anda yang diperolehi ke peringkat ijazah, memberikan anda lebih banyak pilihan kerjaya apabila tamat pengajian.

Terdapat pelbagai pilihan yang tersedia apabila tiba masanya untuk memilih sekolah. Anda boleh mengambil kursus di universiti, kolej atau bahkan institusi dalam talian. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

5 Hasil dalam Pendidikan Am Filter

Program Persediaan Kolej

Dalian Maritime University
Kursus
<
Sepenuh Masa
English
Cina
Kampus

Program Persediaan Kolej (CPP) adalah satu program pengajian satu tahun yang dirancang untuk menyediakan graduan sekolah tinggi terpilih untuk masuk ke program sarjana muda di ...

Baca lebih lanjut

Bilik darjah ke bilik dewan - masterclass intensif selama dua hari

Imperial Education for Excellence
Kursus
<
Sepenuh Masa
<
2 hari
English
Kampus

Dalam pasaran hari ini yang sangat berdaya saing dan global, majikan mempunyai lebih banyak pilihan pemohon dan akan memihak kepada mereka yang mempunyai kemahiran pekerjaan y ...

Baca lebih lanjut

(GED) Kursus pendidikan umum

Canadian University of Bangladesh
Kursus
Sep 2020
<
Sepenuh Masa
English
Kampus

Pusat Pengajian Seni Liberal menawarkan kursus-kursus Pendidikan Umum (GED) yang merupakan bahagian-bahagian program ijazah pertama yang dikendalikan oleh sekolah-sekolah yang ...

Baca lebih lanjut

UG - Pakej Panduan Berguna Dalam Talian kami

The BCF Group Nottingham
Kursus
Ogo 2020
English
Online

Panduan Berguna kami merangkumi pelbagai kemahiran lembut dan pembangunan peribadi e-Books, penuh tip, nasihat, latihan dan toolkit.

Baca lebih lanjut

Kursus Pemudahcara Pembangunan Kemahiran

Academy of York
Kursus
Feb 2021
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
6 bulan
English
Online

NQF yang diselaraskan dan SABPP yang diiktiraf akan melihat dengan lebih dekat untuk memudahkan pembangunan pertumbuhan dan kemahiran di tempat kerja. Pelajar yang berjaya men ...

Baca lebih lanjut