Filter
Kursus
Nicaragua Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Kursus-kursus dalam Pendidikan Antarabangsa di Nicaragua

Universiti dan kolej menetapkan keperluan pengakuan mereka sendiri untuk kursus-kursus pendidikan yang lebih tinggi, jadi mereka berbeza-beza secara meluas. Bergantung kepada kursus ini, pelajar ijazah mungkin boleh masuk ke dalam pendidikan tinggi dengan pelbagai kelayakan. Jika anda 'semula memohon untuk mengikuti kursus Ijazah Foundation, anda mungkin mendapati bahawa pengalaman kerja diambil kira bersama mana-mana kelayakan yang anda ada. Beberapa institusi pengajian tinggi dan kolej menawarkan Yayasan Tahun sebagai persediaan untuk satu kursus ijazah tertentu. Mereka biasanya don 't hasil dalam kriteria yang berasingan kerana mereka hanya layak anda untuk memasuki program ijazah itu sendiri. Yayasan Tahun aren 't dicapai bagi semua kursus ijazah, namun.

Sesetengah kursus pendidikan antarabangsa dan program boleh menawarkan pelbagai pengkhususan, yang membolehkan pelajar untuk memberi tumpuan kepada cita-cita mereka dalam bidang ini. Peserta boleh memilih untuk menjadi pakar dalam pembangunan kurikulum, pendidikan masyarakat, dasar dan komunikasi antara budaya.

Nicaragua, secara rasmi Republik Nicaragua, adalah negara terbesar di genting tanah Amerika Tengah, yang bersempadan dengan Honduras di utara dan Costa Rica ke selatan. Bahasa Sepanyol adalah bahasa rasmi Nicaragua 's. Jangan mengharapkan untuk mencari banyak Bahasa Inggeris dituturkan di luar hotel yang lebih besar dan lebih mahal.

Kursus dalam Pendidikan Antarabangsa di Nicaragua

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pendidikan Antarabangsa, Nicaragua

Kulturstudier

Di pantai Pasifik Nicaragua, kami menawarkan program semester akademik yang unik dalam ilmu mendidik budaya dibahagikan kepada dua kursus Psikologi Positif dan Pembelajar ... [+]

Kursus dalam ilmu mendidik Multicultural

lokasi kajian: León, Nicaragua

Di pantai Pasifik Nicaragua, kami menawarkan program semester akademik yang unik dalam ilmu mendidik budaya dibahagikan kepada dua kursus Psikologi Positif dan Pembelajaran dan Pelbagai Budaya Pedagogi. program ini ditawarkan dengan kerjasama Universidad Nacional Autonoma de Nicaragua, León, yang merupakan universiti awam kedua terbesar Nicaragua.

Gabungan dua kursus:

1. Psikologi Positif dan Pembelajaran

Melalui perjalanan psikologi dan pembelajaran yang positif, pelajar akan mendapat pemahaman tentang bagaimana bidang psikologi boleh digunakan sebagai panduan ke arah kehidupan yang lebih baik. Di samping itu, kursus ini menarik pada penyelidikan baru dalam bidang psikologi positif dan menggabungkan ini dengan latihan praktikal yang anda boleh menguji dalam kehidupan anda sendiri sebagai guru, pendidik atau pemimpin... [-]

Nicaragua León
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu