Filter
Kursus
Sepanyol Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Kursus-kursus dalam Pendidikan Dewasa di Sepanyol

Anda biasanya boleh mengambil kursus-kursus pendidikan yang lebih tinggi jika anda berusia 18 tahun atau lebih. Mereka kerap mengajar di universiti, kolej dan institusi profesional seperti sekolah seni atau kolej pertanian - hampir kesemuanya mempunyai laman web mereka sendiri. Anda boleh mendapatkan pelbagai kemahiran, contohnya, diploma, ijazah sarjana muda, ijazah asas dan ijazah lepasan ijazah.

Sepanyol (Sepanyol: España) adalah perkongsian Semenanjung Iberia dengan Portugal di hujung barat Laut Mediterranean negara pelbagai. Sepanyol dianggap sebagai negara eksotik di Eropah kerana penduduk yang mesra dan gaya hidup santai. Tempoh biasa bagi kursus Universiti di Sepanyol ialah 4 tahun, kecuali Perubatan dan darjah dua, iaitu 6. bandar Madrid dan Barcelona yang terkenal di seluruh dunia untuk masakan, kehidupan malam yang meriah, dan cerita rakyat dan perayaan yang terkenal di dunia.

Kursus dalam Pendidikan Dewasa di Sepanyol

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pendidikan Dewasa, Sepanyol

Eureka School of Spanish Language

Kursus ini bertujuan untuk peserta yang lebih tua (50). Dalam kursus ini, kita akan membincangkan keperluan khusus peserta lama. Kursus Senior adalah untuk peserta yang l ... [+]

Kursus ini bertujuan untuk peserta yang lebih tua (50). Dalam kursus ini, kita akan membincangkan keperluan khusus peserta lama.

Kursus Senior adalah untuk peserta yang lebih tua (lebih dari 50 tahun) yang ingin belajar tata bahasa Spanyol dalam suasana yang lebih santai daripada di Kursus Intensif. Di samping itu, terdapat lebih banyak aktiviti yang ditawarkan.

Para peserta kursus bahasa Sepanyol setiap pagi dari Isnin hingga Jumaat. Bergantung pada tahap kursus, matlamat yang berbeza akan diteruskan. Pada tahap yang rendah, peserta diajarkan khususnya perbendaharaan kata sehari-hari dalam bidang berikut: meletakkan pesanan di kafe atau restoran, melakukan belanja, menempah bilik hotel, meminta maklumat, dan lain-lain. Pada tahap yang tinggi, matlamat kami adalah pengetahuan peserta cara hidup bahasa Sepanyol dan mengembangkan budaya. Peserta menerima arahan dalam budaya dan tamadun, kesusasteraan, sejarah dan seni.... [-]

Sepanyol Madrid
Sept. 2020
Sepanyol
Sepenuh masa
1 - 4 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu