Filter
Kursus
Portugal Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Kursus-kursus dalam Pendidikan Guru di Portugal

Kursus adalah kelas akademik yang diajar oleh tenaga pengajar yang berkelayakan yang bertujuan untuk meningkatkan pengetahuan peserta daripada kawasan atau latihan yang diberikan di dalam sesuatu bidang. Kursus berbeza-beza secara meluas dari segi panjang, saiz, kandungan dan tempoh.

Program pengajaran dalam pendidikan guru dapat menyediakan pendidik potensi K-12 dalam bidang kurikulum teras seperti matematik, sains, bahasa Inggeris atau sejarah, tetapi juga dapat mengajar dalam pengurusan kelas. Untuk arahan pengajaran menengah, minat dalam mengajar mata pelajaran tertentu mungkin menjadi fokus program. 

Portugal, secara rasmi Republik Portugis, adalah sebuah negara yang terletak di Eropah Barat Daya, di Semenanjung Iberia. Portugal berusia 900 tahun, dan walaupun ia mempunyai kawasan yang agak kecil, ia memainkan peranan penting dalam sejarah dunia. Universidade do Porto adalah yang paling popular oleh warga asing yang terdiri daripada pelajar antarabangsa 11%.

Kursus dalam Pendidikan Guru di Portugal

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pendidikan Guru, Portugal

CIAL - Centro de Linguas

Kursus yang direka untuk guru-guru asli dan bukan asli Portugis sebagai bahasa asing di institusi awam atau swasta dalam atau di luar Portugal. ... [+]

Ensino DE Português Lingua ESTRANGEIRA (EPLE)

Kursus yang direka untuk guru-guru asli dan bukan asli Portugis sebagai bahasa asing di institusi awam atau swasta dalam atau di luar Portugal.

Dianjurkan empat kali setahun, 6 pelajaran / hari selama 2 minggu.

CIAL boleh menganjurkan kursus pada mana-mana tarikh untuk sekurang-kurangnya 4 orang pelajar tempahan bersama-sama.

[-]
Portugal Lisbon Faro
Oktober 2019
English,Portuguese (Portugal),Portugis
Sepenuh masa
2 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu