ACADEMICCOURSES

Kursus-kursus dalam Pendidikan Guru di Portugal

Kursus adalah kelas akademik yang diajar oleh tenaga pengajar yang berkelayakan yang bertujuan untuk meningkatkan pengetahuan peserta daripada kawasan atau latihan yang diberikan di dalam sesuatu bidang. Kursus berbeza-beza secara meluas dari segi panjang, saiz, kandungan dan tempoh.

Program pengajaran dalam pendidikan guru dapat menyediakan pendidik potensi K-12 dalam bidang kurikulum teras seperti matematik, sains, bahasa Inggeris atau sejarah, tetapi juga dapat mengajar dalam pengurusan kelas. Untuk arahan pengajaran menengah, minat dalam mengajar mata pelajaran tertentu mungkin menjadi fokus program. 

Portugal, secara rasmi Republik Portugis, adalah sebuah negara yang terletak di Eropah Barat Daya, di Semenanjung Iberia. Portugal berusia 900 tahun, dan walaupun ia mempunyai kawasan yang agak kecil, ia memainkan peranan penting dalam sejarah dunia. Universidade do Porto adalah yang paling popular oleh warga asing yang terdiri daripada pelajar antarabangsa 11%.

Kursus dalam Pendidikan Guru di Portugal

1 Hasil dalam Pendidikan Guru, Portugal Filter

Kursus latihan guru

CIAL - Centro de Linguas
Kursus
<
Sepenuh Masa
<
2 minggu
English
Portuguese (Portugal)
Portugis
Kampus

Kursus yang direka untuk guru-guru asli dan bukan asli Portugis sebagai bahasa asing di institusi awam atau swasta dalam atau di luar Portugal.

Baca lebih lanjut