ACADEMICCOURSES

2 Kursus-kursus dalam Pendidikan Menengah 2020

Kursus mengajar pendidikan khusus untuk subjek tertentu yang sering mengakibatkan sijil atau diploma apabila selesai. Masa selesai bergantung kepada program dan pelajar.

Apakah kursus dalam pendidikan menengah? Kursus ini menyediakan pelajar untuk bekerja dengan remaja dalam persekitaran pendidikan. Kursus mengajar pedagogi dan menawarkan latihan praktikal serta teknik pendidikan belia. Pelajar mungkin mempunyai pengalaman secara langsung sebagai sebahagian daripada kursus mereka. Sarjana boleh mengambil kursus tambahan untuk mendapatkan pensijilan lanjut dalam matematik dan Bahasa Inggeris, jika dikehendaki. Atau peserta kursus boleh menggunakan pengalaman gelar yang ada dan pengalaman kerja profesional untuk beralih ke kelas. Dalam masa 30 minggu, kursus ini dapat disiapkan, walaupun ramai yang boleh mengambil masa sehingga setahun.

Kemahiran pengurusan masa, kepimpinan dan organisasi beradaptasi dengan baik di luar persekitaran bilik darjah. Pelajar boleh menggunakan kebolehan ini dalam pekerjaan semasa atau prospektif mereka serta dalam komuniti dan di rumah.

Lokasi, tempoh dan status pendaftaran semua akan menjejaskan kos kursus. Kebanyakan kursus menawarkan laman web untuk menjawab soalan kewangan atau mempunyai kemasukan orang yang tersedia.

Mereka yang menamatkan kursus dalam pendidikan menengah terus bekerja di sekolah menengah. Laluan kursus ini membolehkan pelajar menggunakan pengetahuan mereka yang sedia ada untuk menjadi guru. Mereka yang menamatkan pengajian dari program pensijilan alternatif juga mesti menyelesaikan ujian negara atau negara yang diperlukan sebelum pekerjaan kelas dapat dimulakan. Kaunselor menawarkan pelbagai bantuan maklumat dan nasihat untuk menyediakan pelajar untuk matlamat kerjaya mereka. Ulama telah menggunakan pensijilan ini dengan pengalaman dunia nyata mereka untuk membawa perspektif baru kepada remaja di dalam kelas. Di samping itu, pelajar boleh bekerja dengan mereka yang mencari GED atau program yang mengajar literasi dewasa atau Bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua untuk graduan kursus dwibahasa.

Kursus sepenuh masa dan paruh waktu ditawarkan untuk lesen di kebanyakan institusi. Mulakan kerjaya anda dengan mencari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat pengambilan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

2 Hasil dalam Pendidikan Menengah Filter

GCSE bahasa inggeris

Kensington and Chelsea College
Kursus
<
Separuh masa
<
30 minggu
English
Kampus

Ini kelayakan L2 adalah penting untuk pekerjaan masa depan dan kajian yang lebih tinggi dalam mana-mana mata pelajaran. Dengan pilihan untuk hari atau petang, kursus ini direk ...

Baca lebih lanjut

Program agregasi untuk pendidikan menengah atas

L’Université Catholique Du Congo
Kursus
Sep 2020
<
Sepenuh Masa
Perancis
Kampus

Pelajar yang mengambil Program Pengagregatan Sekolah Menengah Atas biasanya mengambil peperiksaan pada akhir tahun kedua lesen. Mereka dinasihatkan supaya mengambil kursus umu ...

Baca lebih lanjut