Filter
Kursus
Emiriah Arab Bersatu Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Kursus-kursus dalam Pendidikan di Emiriah Arab Bersatu

Kursus A ialah kajian terhadap topik yang tertakluk di dalam kawasan yang lebih luas dan merupakan asas sesuatu kelayakan. Satu kursus khas termasuk kuliah, penilaian dan tutorial.

Mereka yang melanjutkan pelajaran sebagai kerjaya akan menjalani kursus yang direka untuk melatih pendidik masa depan. Mujurlah, terdapat pelbagai kursus dirancang untuk pelajar yang ingin untuk menambah apa-apa kelayakan pengajaran. Kursus-kursus ini ditawarkan di pelbagai institusi di seluruh dunia.

Emiriah Arab Bersatu adalah sebuah persekutuan daripada tujuh emiriah di sebelah timur semenanjung Arab, di pintu masuk ke Teluk Parsi. Kebanyakan tenaga kerja di UAE adalah ekspatriat asing - dengan itu negara penduduk solek 's yang begitu pelbagai, dengan warga UAE menjadi minoriti di negara sendiri.

Kursus dalam Pendidikan di Emiriah Arab Bersatu

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

4 Hasil dalam Pendidikan, Emiriah Arab Bersatu

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
MECAT

Ini adalah kursus perdana di Bahagian Pendidikan kami yang menekankan perancangan pengajaran, pelbagai kaedah pengajaran, dan strategi. Pelajar akan diperkenalkan kepada ... [+]

Mengenai kursus

Ini adalah kursus perdana di Bahagian Pendidikan kami yang menekankan perancangan pengajaran, pelbagai kaedah pengajaran, dan strategi. Pelajar akan diperkenalkan kepada penyelidikan dan trend terkini dalam kaedah pengajaran dan teknik pedagogi yang memberi tumpuan kepada penglibatan pelajar dan pemahaman. Peserta akan dapat mengamalkan teknik-teknik dan pendekatan yang dibincangkan dan memahami kelebihan dan kekurangan masing-masing.

Penonton sasaran

Guru-guru dan pendidik yang ingin cemerlang dalam kerjaya mereka dan mendapat pemahaman yang lebih baik mengenai sains pembelajaran dan penyelidikan terkini menyokong trend di seluruh dunia dalam pedagogi.

... [-]
Emiriah Arab Bersatu Dubai
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
MECAT

Kursus ini bertujuan untuk menyediakan para pelatih dengan asas yang kukuh daripada prinsip pendidikan awal kanak-kanak. Ia menggabungkan aspek utama pengajaran awal kana ... [+]

Mengenai kursus

Kursus ini bertujuan untuk menyediakan para pelatih dengan asas yang kukuh daripada prinsip pendidikan awal kanak-kanak. Ia menggabungkan aspek utama pengajaran awal kanak-kanak dan menekankan pelbagai peringkat pembelajaran yang menyokong pembangunan pada tahun-tahun awal kanak-kanak.

Penonton sasaran

Kursus ini adalah amat berguna untuk guru-guru awal kanak-kanak, penyelaras kursus, pembangun kurikulum, perunding yang berkaitan dengan prasekolah, sesiapa sahaja yang berkaitan dengan penjagaan awal kanak-kanak, dan untuk mereka yang merancang untuk membuka pra-sekolah.

Objektif Pembelajaran

Kursus ini acquaints pelatih dengan konsep-konsep asas dan teori-teori awal kanak-kanak mengajar bersama-sama dengan kemahiran pengajaran praktikal untuk mendapatkan bersedia untuk menghadapi cabaran bilik darjah prasekolah pelbagai abad ke-21. Kursus ini juga memperkenalkan pelatih kerangka konseptual untuk mereka bentuk dan aktiviti yang akan melengkapkan pelajar muda dengan bacaan asas membangun, menulis, mendengar dan bertutur. Pelatih juga akan dilengkapi dengan pengetahuan dan kemahiran untuk menggalakkan kemahiran numerasi, penyelesaian masalah dan kemahiran sosial kanak-kanak tadika melalui aktiviti bermain blok dan matematik.... [-]

Emiriah Arab Bersatu Dubai
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Eton Institute

Potensi pelajar anda dengan latihan guru praktikal dan profesional yang memberi tumpuan kepada kemahiran mengajar menyegarkan dan membangun. Pastikan anda yakin dalam pel ... [+]

Potensi pelajar anda dengan latihan guru praktikal dan profesional yang memberi tumpuan kepada kemahiran mengajar menyegarkan dan membangun. Pastikan anda yakin dalam pelbagai budaya dan pelbagai bahasa bilik darjah moden dengan pensijilan kursus TESOL antarabangsa Eton Institut.

TESOL antarabangsa / TFL kursus persijilan Eton Institute adalah untuk calon-calon yang berminat untuk mengajar bahasa Inggeris sebagai bahasa kepada penutur bukan asli, dan sesuai untuk kedua-dua guru baru dan guru-guru semasa yang ingin menaik taraf set kemahiran mereka.

pensijilan TFL adalah untuk calon-calon yang berminat untuk mengajar bahasa asing selain bahasa Inggeris.

kurikulum TESOL Eton Institut memenuhi tertinggi standard kualiti antarabangsa dalam perkhidmatan bahasa.... [-]

Emiriah Arab Bersatu Dubai Abu Dhabi
Sept. 2020
English
Sambilan
20 - 60 jam
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Stafford

PGCE UK - Sijil Pasca Siswazah dalam Pendidikan, adalah salah satu kursus Latihan Guru yang paling terkenal di dunia. Mengajar pendekatan pendidikan antarabangsa, PGCE me ... [+]

Mengenai Program

Sijil Lepasan Siswazah dalam Pendidikan (Antarabangsa) adalah program pembelajaran separuh masa, jarak jauh pengayaan profesional untuk guru yang bekerja di negara-negara selain dari UK.

PGCEi berkaitan dengan semua kurikulum. Ia memberi tumpuan kepada peningkatan amalan pengajaran individu melalui refleksi kritikal dan penyelidikan terhadap amalan. Ia juga membolehkan anda membandingkan pendekatan pengajaran di negara-negara yang berbeza dan membangunkan pendekatan global untuk pendidikan.

Kursus ini terdiri daripada acara pengenalan tatap muka, di mana anda akan bertemu tutor Nottingham dan rakan-rakan anda. Ini diikuti dengan pembelajaran jarak jauh dalam talian dengan sokongan tutor individu.... [-]

Emiriah Arab Bersatu United Arab Emirates Online Dubai
Pendaftaran Terbuka
English
Sambilan
12 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu