ACADEMICCOURSES.COM.MY

Terbaik 67 Kursus-kursus dalam Pendidikan 2019/2020

Kursus pendidikan ini direka untuk individu yang ingin meningkatkan kelayakan profesional mereka dalam bidang pendidikan. Sama ada matlamat akhirnya adalah untuk menjadi seorang guru, penyelia, pentadbir, perunding atau profesional, kursus Pendidikan pendidikan berkaitan boleh membina pengetahuan dan kemahiran kritikal. Kursus-kursus pendidikan yang ditawarkan di institusi akademik di seluruh dunia. Kursus pendidikan sering pakar dalam bidang tertentu disiplin, seperti pendidikan menengah, pengajaran bahasa asing atau keperluan khas.

Universiti dan institusi akademik di Australia, Kanada, Malaysia Rusia, Sepanyol, United Kingdom, Amerika Syarikat dan negara-negara lain di seluruh kursus Pendidikan tawaran dunia pada sepenuh masa atau secara sambilan. Jangka masa kursus pendidikan boleh terdiri daripada beberapa hari untuk satu tahun atau lebih.Menawarkan profesional pembangunan, pensijilan dan diploma dalam pelbagai bidang penting untuk kerjaya dalam Pendidikan, kursus-kursus ini memenuhi piawaian industri. Profesor dan ahli akademik berkongsi bukan sahaja bertujuan pengajaran penting dan titik pembelajaran dengan pelajar-pelajar mereka, tetapi juga pengalaman profesional mereka, dengan menyambut dialog terbuka di kalangan rakan-rakan sekelas dan guru.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana anda boleh mendaftar dalam kursus Pendidikan, hanya tatal ke bawah dan Klik sini, hari ini! Anda boleh meminta maklumat lanjut yang akan dihantar terus kepada anda dari sekolah pilihan anda mengenai kursus-kursus Pendidikan dengan mengisi borang web cepat.

67 Hasil dalam Pendidikan Filter

Kursus: Program liturgi Katolik

Elec Spanish School
Kampus Sepenuh masa 4 minggu Feb. 2020 Costa Rica San Isidro de El General

Kursus-kursus ini didasarkan pada struktur perbendaharaan kata dan tatabahasa, yang berkaitan dengan tema yang berkaitan dengan liturgi, dan semua aktiviti yang dijalankan di Gereja Katolik.

Kursus Pembangunan Guru dengan CLIL (Pembelajaran Bersepadu Bahasa Kandungan)

Liverpool School of English
Kampus Sepenuh masa 2 minggu Permintaan Maklumat United Kingdom Liverpool

Sekiranya anda ingin mengajar Bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua atau menyampaikan mata pelajaran pakar seperti undang-undang atau biologi melalui bahasa Inggeris di negara asal, pembangunan Guru kami dengan kursus Pembelajaran Bersepadu Kandungan dan Bahasa (CLIL) adalah sesuai untuk anda.

Kursus - Akses kepada program Pengajian Tinggi

Warwickshire College Group
Kampus 1 - 2 tahun Og 2020 United Kingdom Royal Leamington Spa

A-level biasanya dikaji selama tempoh dua tahun dan diiktiraf secara meluas sebagai kelayakan yang digunakan universiti UK untuk menilai kelayakan pelajar untuk kursus ijazah. Yuran adalah £ 9,000 setahun.

Kursus dalam Latihan Guru TEFL

Bay Language Institute
Kampus Sepenuh masa 4 minggu Permintaan Maklumat Afrika Selatan Port Elizabeth

Kursus TEFL kami merangkumi 120 jam latihan yang dirancang untuk menyediakan guru EFL / ESL masa depan untuk mengajar orang dari seluruh dunia dan dari pelbagai budaya.

Pengkhususan dalam Komunikasi Pendidikan

Uniminuto
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Januari 2020 Colombia Bogotá

Pengkhususan dalam Komunikasi Pendidikan menganggap komitmen dalam mempromosikan proses komunikasi dan latihan untuk pengurusan konflik dan kewarganegaraan, berdasarkan kajian dan peruntukan komponen yang menentukan peranan proses komunikasi dan latihan dalam generasi rasa interaksi sosial yang baru dan kehidupan demokratik masyarakat Kolombia.

Universiti Nottingham Sijil Pelajaran Siswazah dalam Pendidikan (Antarabangsa)

Stafford
Online Sambilan 12 bulan Pendaftaran Terbuka Emiriah Arab Bersatu United Arab Emirates Online Bahrain Bahrain Online Jordan Jordan Online Kuwait Kuwait Online Lubnan Lebanon Online Qatar Qatar Online Arab Saudi Arab Saudi Online Dubai Iraq Baghdad + 15 lagi

Sijil Lepasan Siswazah dalam Pendidikan (Antarabangsa) [PGCEi] adalah program pembelajaran separuh masa, yang bertujuan untuk pendidik profesional yang bekerja di negara-negara selain UK.

Kursus latihan guru: guru spanish sebagai bahasa asing (ele)

Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas
Kampus Sepenuh masa Sept. 2020 Sepanyol Alicante

Adakah anda ingin menjadi guru Bahasa Sepanyol? Adakah anda sudah menjadi Guru Bahasa Sepanyol sebagai bahasa asing? Kami menawarkan kursus-kursus latihan guru kedua-dua semasa tahun akademik dan pada musim panas, kursus-kursus yang boleh sesuai dengan keperluan dan minat anda. Dari kursus pengenalan kepada mereka yang memberi tumpuan kepada satu aspek tunggal Pengajaran Bahasa Asing, seperti penggunaan Filem dalam Bahasa Bilik Darjah, atau peranan pembelajaran multimodal dalam penggunaan ICT.

Pembantu guru Montessori berumur 0-3 tahun dan berumur 3-6 tahun

International Montessori Institute
Online Sepenuh masa 3 bulan Mac 2020 Sepanyol Vilafant Itali Rom Barcelona + 3 lagi

Pembimbing guru Montessori berusia 3-5 tahun dan 3-6 tahun ini, termasuk asas teori utama pendidikan Montessori, sambil mengingati kepentingan faktor emosi dan hubungan asas untuk mencapai keputusan cemerlang dalam amalan pendidikan harian. Mewujudkan gambaran keseluruhan ruang kerja dan mengintegrasikannya dengan sempurna ke asas-asas dan kerja peribadi dan amalan teori pendidikan Montessori, dengan itu memastikan akses kepada dan memahami semua alat yang diperlukan untuk pendekatan pendidikan Montessori.

Seminar Latihan Pengajar di Berimpak Tinggi

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Kampus Sepenuh masa Sambilan 48 jam Permintaan Maklumat Mexico Zapopan + 1 lagi

Objektif program ini adalah untuk belajar menggunakan alat dan teknik yang berbeza untuk penyampaian sesi latihan formal, penghantaran pengetahuan dan bentuk penilaian yang berkesan; menggunakan asas teori dan praktikal didaktik dan pendidikan dewasa untuk pembangunan proses pengajaran-pembelajaran dalam latihan.

Kursus Intensif Kaedah Kuantitatif untuk Analisis Persaingan

Barcelona Graduate School of Economics
Kampus Sepenuh masa 3 hari Sept. 2020 Sepanyol Barcelona

Kursus Intensif Barcelona GSE mengenai Kaedah Kuantitatif untuk Analisis Kompetisi menyediakan peserta (ahli ekonomi, peguam dan pengamal yang bekerja untuk firma atau agensi) dengan pemahaman yang menyeluruh mengenai kaedah empirikal terkini untuk mengukur kuasa pasaran dan persaingan, dengan aplikasi untuk definisi pasaran, analisis penggabungan dan ganti rugi daripada tingkah laku antikompetitif.

Online Course: Good Clinical Practice

Elevate Health
Online Sepenuh masa 2 minggu Permintaan Maklumat Belanda Belanda Online

Penyiasatan klinikal (mungkin dengan ubat-ubatan yang baru ditemui) yang melibatkan subjek manusia adalah aktiviti yang tidak menentu dan boleh membawa kepada dilema etika.

PGCE Utama

Cardiff Metropolitan University
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Permintaan Maklumat United Kingdom Cardiff

Program Primer PGCE telah dirancang untuk menyediakan pelajar dengan pelbagai pengalaman mencabar dengan kontinum kerja sekolah dan universiti, untuk menyediakan pelajar menjadi guru utama dan untuk membolehkan mereka memenuhi standard untuk Status Guru Berkualifikasi.

Kursus dalam Memahami Kaedah Penyelidikan

SOAS University of London
Online Sambilan 4 minggu Permintaan Maklumat United Kingdom London Singapura + 1 lagi

MOOC ini adalah mengenai penyelidikan dan kaedah penyelidikan. Ia akan menggariskan asas-asas penyelidikan, yang bertujuan terutamanya, tetapi tidak semata-mata, pada peringkat pascasiswazah. Ia menempatkan pengalaman pelajar di tengah-tengah usaha kami dengan melibatkan pelajar dalam pelbagai perbincangan dan latihan yang teguh dan mencabar yang sesuai dengan SOAS , status University of London sebagai universiti yang berintensifkan penyelidikan dan warisan penyelidikan yang kaya.

Kursus Keperluan Pendidikan Khas Bertauliah CPD

International Open Academy
Online Sepenuh masa Sambilan 60 hari Pendaftaran Terbuka United Kingdom London + 1 lagi

Bantu pelajar mengatasi kepelbagaian dalam keperluan pendidikan khas mereka melalui pengetahuan tentang cara mengajar mereka berkembang sebagai pelajar dan individu.

Pengajaran bahasa dan budaya Sepanyol

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset
Kampus Sepenuh masa 18 hari Sept. 2020 Sepanyol Madrid

Kursus Pengajaran bahasa dan budaya Sepanyol terdiri daripada tiga kursus satu minggu yang boleh dilakukan secara bebas atau bersama.