Filter
Kursus
Amerika Syarikat Oklahoma Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Kursus-kursus dalam Penerbangan di Amerika Oklahoma Amerika Syarikat

Kursus A merujuk kepada program pengajian yang khusus. Ia biasanya berlaku di kampus tetapi boleh disampaikan secara online. Kursus yang popular bagi mereka yang ingin mendapatkan pengetahuan khusus dalam satu mata pelajaran.

Aviation mengkaji banyak aspek penerbangan termasuk reka bentuk, pengeluaran dan penggunaan pesawat. Banyak kursus penerbangan berurusan dengan pesawat yang lebih berat daripada udara, tetapi ada juga kajian pesawat lebih ringan daripada udara, seperti blimps.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Terbaik Kursus dalam Penerbangan di Amerika Oklahoma di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Penerbangan, Oklahoma

University of Tulsa College of Business Administration

Ia menunjukkan Jadi Mudah bagaimana kepercayaan, penghormatan dan sokongan di kalangan rakan sekerja akan meningkatkan produktiviti dan pengekalan dan meningkatkan perkhi ... [+]

Apa yang diperlukan untuk membawa syarikat ke senarai Fortune 100 Syarikat Terbaik Untuk Bekerja Di Amerika? Telah Southwest Airlines penjuru pasaran kepada perkhidmatan pelanggan dan dedikasi pekerja? Dan boleh pengajaran daripada budaya Southwest ditiru di tempat kerja anda?

Kebanyakan orang tidak fikir ia mungkin bagi syarikat untuk cinta kepadamu, dan ramai yang tidak memahami bagaimana anda boleh suka syarikat, menurut bekas Ketua Pegawai Eksekutif Herb Kelleher. Malah, hari ini ramai orang hidup dalam "ketakutan korporat," takut mereka boleh membuat kesilapan dan tangki kerjaya mereka. filem, ia begitu mudah, menunjukkan anda bahawa ia adalah mungkin untuk menukar bimbang untuk cinta.... [-]

Amerika Syarikat Tulsa Toledo
Permintaan Maklumat
Sambilan
1 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu