Filter
Kursus
Georgia Tbilisi

Terbaik Kursus-kursus dalam Penerbangan in Tbilisi Georgia

Kursus undang-undang adalah bertujuan untuk diambil oleh mereka yang ingin melanjutkan pembangunan peribadi mereka. Sama ada anda mengambil kursus-kursus di dalam kelas atau dalam talian, terdapat pelbagai bidang kajian khusus. Beberapa di antaranya teori peraturan, undang-undang komersil dan harta intelek.

Kajian reka bentuk, pengeluaran dan operasi pesawat dipanggil penerbangan. Belajar bidang ini boleh membawa kepada pekerjaan dalam reka bentuk pesawat atau ujian, serta lain-lain lagi. Beberapa pengetahuan fizik asas adalah perlu bagi bidang ini.

Georgia ialah sebuah negeri berdaulat dalam wilayah Caucasus dari Eurasia. Terletak di pantai Laut Hitam, ia disempadani di utara dan timur laut oleh Rusia, di selatan oleh Turki dan Armenia, dan ke tenggara oleh Azerbaijan.

Sebagai bandar terbesar dengan lebih daripada 1 juta penduduk, Tbilisi juga Georgia modal. Ia terletak di sepanjang tebing Sungai Kura. Bandar ini mempunyai beberapa pertubuhan utama pendidikan tinggi dan di antara mereka adalah yang terbesar dan Universiti utama di Georgia - Tbilisi State University.

Terbaik Kursus dalam Penerbangan in Tbilisi di Georgia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Penerbangan, Tbilisi

Ijazah
Lokasi
Georgia
Tbilisi
Jenis pengajian
Secara
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Georgian Aviation University

Universiti Penerbangan Georgia memulakan proses pendidikan dari Oktober 2017 dengan mengikuti program vokasional berikut: "Eksploitasi Penerbangan Penerbangan (Juruterban ... [+]

Universiti Penerbangan Georgia memulakan proses pendidikan dari Oktober 2017 dengan mengikuti program vokasional berikut: "Eksploitasi Penerbangan Penerbangan (Juruterbang helikopter komersial)"; "Penyelenggaraan Pesawat (B1.1)" dan "Penyelenggaraan Pesawat (B.2)

Pelaksanaan program pendidikan vokasional yang disebutkan dimungkinkan selepas Universiti Penerbangan Georgia menjadi pemenang pertandingan projek Millennium Challenge - Georgia (MCA) dan projek Millennium Challenge Corporation (MCC) yang dipanggil Kemahiran Berpimpin Industri dan Pembangunan Tenaga Kerja (ISWD). Dalam rangka kerja pelaksanaan program pendidikan vokasional dan basis bahan-bahan pendidikan yang dikembangkan sesuai dengan standar dan persyaratan Badan Penerbangan Penerbangan Eropa (EASA)... [-]

Georgia Tbilisi