Filter
Kursus
Thailand Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Kursus-kursus dalam Pengajaran di Thailand

Terdapat beratus-ratus kelayakan Profesional yang diiktiraf & kursus latihan dari dunia penyedia pendidikan terkemuka. Objektif kursus perlu membawa kepada kaedah pengajaran dan minat pelajar.

Pelajar-pelajar yang mengambil program pengajaran akan diperkenalkan kepada kaedah mengajar yang berbeza dan alat-alat untuk pelbagai peringkat umur dan / atau mata pelajaran. Rancangan mungkin termasuk mereka bentuk kurikulum dan pelan pengurusan bilik darjah, motivasi kanak-kanak, integrasi teknologi, dan penyimpanan rekod.

Thailand (ประเทศไทย), secara rasmi Thailand (ราช อาณาจักร ไทย) ialah sebuah negara di Asia Tenggara dengan pantai di Laut Andaman dan Teluk Thailand. The Bangkok modal adalah pada permulaan ramai pengunjung 'jadual perjalanan, dan manakala sebuah bandar moden, ia mempunyai warisan budaya yang kaya.

Kursus dalam Pengajaran di Thailand

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Pengajaran, Thailand

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Gaia Education

Sekiranya anda telah menyelam ke dalam program Face-to-Face Pendidikan Reka Bentuk Pendidikan (EDE) immersive kami di sebuah komuniti di mana-mana di dunia, anda akan tah ... [+]

Pengalaman yang mengubah hidup

Sekiranya anda telah menyelam ke dalam program Face-to-Face Pendidikan Reka Bentuk Pendidikan (EDE) immersive kami di sebuah komuniti di mana-mana di dunia, anda akan tahu ia adalah pengalaman yang mengubah hidup. Melaluinya, banyak yang telah menemui maksud dan makna yang lebih dalam, dan bahkan telah membuat perbezaan dalam komuniti mereka, kerja kehidupan mereka. Orang lain telah melihat dan mempelajari perkara-perkara yang mendorong mereka untuk menjadi pekerja dunia yang lebih berkesan. Ini juga benar bagi mereka yang telah mempelajari program Rekaan Kelestarian dalam talian (GEDS) dan memperdalam pemahaman mereka mengenai empat dimensi reka bentuk komuniti yang mampan.... [-]

Thailand Prachuap Khiri Khan
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu