Filter
Kursus
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 54 Kursus-kursus dalam Pengajian Am 2019/2020

Kursus akademik mempunyai tujuan yang berbeza untuk pelajar yang berbeza. Sesetengah kursus boleh menjadi pendek, penjelasan pengenalan bidang tertentu sementara yang lain boleh lebih mendalam. Kursus boleh diajar dalam talian atau di bilik darjah merentas berbilang minggu atau bulan.

Apakah kursus dalam pengajian am? "Umum" berbeza bergantung kepada institusi. Sebuah sekolah yang memberi tumpuan kepada seni halus akan mempunyai banyak topik artistik dalam kursus pengajian umum, sementara di sekolah teknologi kursus ini mungkin kebanyakannya saintifik. Kursus pengajian umum juga boleh menjadi pengantar bidang, seperti kursus yang memberi tumpuan kepada logik dan kaedah Socratic sebagai pendahulu untuk mengkaji falsafah. Kursus-kursus lain mungkin dapat merapatkan jurang antara dua bidang.

Kemahiran yang anda dapatkan mengambil kursus dalam pengajian am berbeza-beza dari kursus ke kursus, tetapi ada yang termasuk organisasi, pemahaman bacaan dan komunikasi. Pertubuhan membantu anda menjadi cekap, manakala membaca kefahaman dan komunikasi berguna apabila memohon pekerjaan atau menandatangani kontrak.

Kos kursus tunggal biasanya bergantung kepada sekolah yang anda hadiri. Kos juga boleh berubah bergantung pada panjang kursus pengajian am dan sama ada dalam talian atau di dalam bilik darjah.

Kerana kursus pengajian am sangat pelbagai, peluang pekerjaan yang berkaitan dengan kursus ini juga mempunyai banyak variasi. Sebagai sebahagian daripada ijazah atau sijil, kursus ini boleh membawa kepada kedudukan peringkat kemasukan dalam industri, jualan, kewangan, pendidikan atau seni. Sesetengah tajuk pekerjaan yang boleh anda cari termasuk sekutu jualan, juruwang bank, pembantu pengajar dan tukang roti, bergantung kepada ijazah atau sijil yang anda jalani.

Kursus dalam kajian umum boleh didapati di seluruh dunia di banyak sekolah yang berbeza. Beberapa kampus menawarkan kursus dalam talian dan peluang pembelajaran jarak jauh. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

54 Hasil dalam Pengajian Am

Toronto School of Management

Toronto School of Management telah dianugerahkan status Rakan Belajar Perak oleh ACCA. Kelulusan Rakan Belajar Perak memberikan kami pengiktirafan sebagai Penyedia Pembel ... [+]

Kursus Persediaan Ujian ACCA

Toronto School of Management telah dianugerahkan status Rakan Belajar Silver oleh ACCA. Kelulusan Rakan Belajar Perak memberikan kami pengiktirafan sebagai Penyedia Pembelajaran ACCA di Kanada. Program Rakan Belajar Perak telah dirancang sebagai Pathway untuk Mitra Pembelajaran Diluluskan Emas. Nikmati diskaun awal burung 5% jika anda membayar yuran tuisyen sepenuhnya.

Kursus ini mengajar ACCA secara berbeza, memberikan anda lebih banyak jam belajar dan menambah nilai kepada modul teras. Anda akan mendapat manfaat daripada:

Jam yang lebih berkualitiTutor yang berpengalamanPapan balik ACCA percuma24/7 sokongan dalam talianLaluan ke BSc

Kampus kami adalah pusat peperiksaan berasaskan komputer (CBE) yang berlesen untuk badan global ACCA. Pelajar mempunyai pilihan untuk mengambil CBE untuk kertas kerja AB, MA, FA dan LW.... [-]

Kanada Toronto
Mac 2020
English
Sepenuh masa
55 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Royal University Center Maria Cristina

Program Illusionist yang ditawarkan oleh Royal University Centre Escorial-María Cristina adalah pengiktirafan ilusiisme sebagai salah satu Seni Halus. ... [+]

Belajar sihir ahli sihir dalam setiap kepakaran mereka

Program Illusionist yang ditawarkan oleh Royal University Centre Escorial-María Cristina adalah pengiktirafan ilusiisme sebagai salah satu Seni Halus.

penerima

Pemegang Ijazah Superior dalam Ilusiisme RCU Escorial-María Cristina atau dengan hak untuk melakukannya.

Sebagai pengecualian, kursus itu mungkin diterima, walaupun tanpa akses kepada tajuk Illusionist Grand Master, kepada pelajar yang telah menghadiri sebagai pendengar kepada tiga kursus Gelaran Superior dalam Illusionism.

Tempoh adalah satu tahun akademik. Sembilan minggu hujung minggu, satu sebulan.

Pelan Kajian

Subjek diedarkan dalam sembilan blok berikut... [-]

Sepanyol Madrid
Sept. 2019
Spanish (Spain)
Sambilan
8 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
California State University, East Bay

Program Pelajar Pelawat ini dirancang untuk membolehkan pelajar antarabangsa yang memenuhi piawaian yang diperlukan dalam penguasaan bahasa Inggeris untuk mengalami satu ... [+]

Pendidikan dan pembelajaran datang dalam pelbagai bentuk. Melalui Program Pelajar Pelawat di California State University, East Bay , anda boleh mengalami gaya hidup California, budaya AS, pelbagai kaum, dan ahli akademik di salah satu lokasi yang paling menarik dan unik di dunia, Kawasan Teluk San Francisco. Tinggal untuk musim panas, semester atau lebih lama. Tidak kira masa, anda akan memulakan pengalaman seumur hidup.

Kawasan San Francisco Bay

San Francisco Bay Area yang indah, indah, multikultural menawarkan semua kemudahan dalam suasana metropolitan utama dan berfungsi sebagai tempat yang hebat untuk meneroka seluruh California Utara. Kampus ini hanya 30 hingga 40 minit dari San Francisco, Oakland, Berkeley, San Jose, dan Silicon Valley. Cal State East Bay di puncak bukit yang menakjubkan di kampus Hayward dikelilingi oleh persekitaran kediaman, memberikan keselesaan dan keselamatan komuniti keluarga.... [-]

Amerika Syarikat Hayward
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
9 - 16 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
UC Berkeley Extension

Untuk semester atau tahun penuh akademik, anda memilih kursus yang paling menarik minat anda-dan sesuai dengan matlamat akademik anda. Belajar bersama pelajar kolej lain ... [+]

Untuk semester atau tahun penuh akademik, anda memilih kursus yang paling menarik minat anda-dan sesuai dengan matlamat akademik anda. Belajar bersama pelajar kolej lain sambil mengambil kelas baru dan inovatif yang anda tidak akan dapati di universiti rumah anda.

Mengambil kesempatan daripada peluang kajian ini di luar negara untuk belajar dari profesor UC Berkeley yang terkenal di kampus yang pelbagai budaya-tanpa proses kemasukan yang rumit.

Di luar kelas, habiskan waktu luang anda untuk menerokai Kawasan San Francisco Bay dan Silicon Valley, dengan rakan sekelas dan profesor anda, mengambil bahagian dalam kumpulan pelajar, menerima bimbingan daripada mentor rakan sebaya anda, dan merenung diri anda di dalam persekitaran budaya yang bersemangat ini. Anda juga akan menerima sokongan akademik dan sokongan kemasukan sekolah siswazah sebagai sebahagian daripada pengalaman anda.... [-]

Amerika Syarikat Berkeley
Januari 2020
English
Sepenuh masa
4 - 8 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Johannesburg

Kursus Pendek dalam Sains ... [+]

Kursus Pendek dalam SainsTajuk

* Pengiktirafan Pembelajaran Terdahulu mesti diiktiraf ke peringkat Gred 12

Pendaftaran dan Tarikh Mula

Pendaftaran bermula pada bulan Januari dan kuliah pada bulan Februari untuk kedua-dua program kerja kursus Sarjana dan Siswazah.

Semua program penyelidikan untuk Sarjana dan PhD boleh mendaftar sepanjang tahun.

Tarikh Akhir: Akademik bermula pada bulan Januari dan berakhir pada bulan Disember. Tenggat waktu program ditentukan oleh tempoh program.

[-]
Afrika Selatan Johannesburg
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Academy of York

NQF yang diselaraskan dan SABPP yang diiktiraf akan melihat dengan lebih dekat untuk memudahkan pembangunan pertumbuhan dan kemahiran di tempat kerja. Pelajar yang berjay ... [+]

Gambaran keseluruhan

AKREDITASI : SABPP

NQF yang diselaraskan dan SABPP yang diiktiraf akan melihat dengan lebih dekat untuk memudahkan pembangunan pertumbuhan dan kemahiran di tempat kerja. Pelajar yang berjaya menyelesaikan kursus ini akan mendapat 30 kredit NQF.

Bahagian 1: Hasil berdasarkan Pendidikan dan LatihanBahagian 2: Membangunkan Pelan Kemahiran Tempat Kerja (WSP)Bahagian 3: Jaminan Kualiti dalam Latihan

Academy of York pelajar Academy of York akan menerima maklumat dan sokongan yang berterusan, lebih dan lebih tinggi daripada bahan kursus yang ditetapkan, untuk membantu pelajar mencapai matlamat mereka. Pelajar akan mempunyai 6 bulan untuk menyempurnakan SABPP yang diiktiraf dan kursus pendek sejajar dengan NQF... [-]

Afrika Selatan Randburg
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
6 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
American College of Norway

Seminar ini akan memberi tumpuan kepada topik bioetika, ekonomi, alam sekitar dan / atau politik yang dipilih kerana ia berkaitan dengan sains, manakala menekankan perspe ... [+]

Sila ambil perhatian, anda mesti mendaftarkan diri sebagai pelajar sepenuh masa di The American College of Norway dan itu bererti bahawa anda perlu belajar 5 kursus kami (Berjumlah 15 kredit). Kami akan berkomunikasi dengan anda untuk membincangkan yang mana satu kursus kami lain yang anda ingin masukkan.

Seminar ini akan memberi tumpuan kepada topik bioetika, ekonomi, alam sekitar dan / atau politik yang dipilih kerana ia berkaitan dengan sains, manakala menekankan perspektif global dan tanggungjawab sosial.

Pelajar akan mengkaji asal-usul, evolusi dan trend semasa melalui pelbagai mod maklumat termasuk teks, video, podcast, dan sumber-sumber lain.

[-]
Norway Moss
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Magoosh

Kami Jarak Terpendam Antara Anda dan Surat Penerimaan! Meningkatkan skor GMAT® anda dengan sekurang-kurangnya 50 mata. Ketahui cara yang mudah. ... [+]

Kami Jarak Terpendam Antara Anda dan Surat Penerimaan

Meningkatkan skor GMAT® anda dengan sekurang-kurangnya 50 mata.

Ketahui cara yang mudah.

Belajar mana-mana sahaja, pada bila-bila masa di desktop atau mudah alihBantuan e-mel apabila anda tersekatDisokong sepenuhnya pada PC, Mac, Android, dan iOS Pelajaran yang ceria yang meliputi setiap konsep, perangkap, dan pintasan peperiksaanAmalan disesuaikan yang meniru soalan ujian sebenarMaklum balas pintar dan penjejakan progres untuk menjadikan kelemahan anda menjadi kekuatan Harga yang tiada tandingan dalam persediaan ujian: ¼ harga pesaingJaminan peningkatan skor yang bercita-cita tinggi: meningkatkan skor anda dengan 50 mata Kami menjadikannya mudah untuk mempelajari semua yang anda perlu ketahui300 pelajaran Prep dengan hanya bahan yang paling dipercayai... [-]
Amerika Syarikat Berkeley
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Crandall University

Program Oxford direka untuk menjadi pengalaman pendidikan yang tidak dapat dilupakan. Kami mahu pelajar kami melampaui keselesaan rumah dan belajar sedikit lebih banyak t ... [+]

Tahun-tahun yang dibelanjakan untuk belajar ke ijazah sarjana anda dikatakan antara yang paling menarik dalam hidup anda; tetapi siapa yang mengatakan mereka tidak boleh lebih baik?

Bagaimana jika anda boleh menghabiskan satu semester sebagai pelajar bersekutu di Oxford University? Bagaimana jika selama penginapan anda anda tinggal dengan keluarga British yang ramah di sebuah bandar kecil yang kecil, selamat, dan sangat indah hanya beberapa perhentian kereta api dari Oxford?

Bagaimana jika kelas anda diajar oleh pakar tempatan dalam bidangnya, dan bagaimana jika kelas yang sama kadang-kadang meninggalkan bilik darjah untuk belajar di tempat di muzium, teater, taman, Parlimen UK, dan laman web lain yang berkaitan? Bagaimana jika anda boleh melakukan penyelidikan kelas anda di salah satu perpustakaan terbesar di dunia?... [-]

Kanada Moncton
Ben-Gurion University of the Negev

Sebagai pelajar dalam program ini, anda akan menikmati pelbagai kursus di bilik darjah kecil yang akan membolehkan anda belajar secara langsung di dalam kelas dan melalui ... [+]

Sebagai pelajar dalam program ini, anda akan menikmati pelbagai kursus di bilik darjah kecil yang akan membolehkan anda belajar secara langsung di dalam kelas dan melalui perjalanan lapangan. BGU menawarkan kehidupan kampus yang bertenaga di Beer Sheva, sebuah bandar berorientasikan pelajar yang beragam, mudah dan mesra. Dengan pelajar-pelajar Israel, pelajar antarabangsa dari negara-negara di seluruh dunia, kakitangan yang membantu dan perjalanan di seluruh Israel-pengalaman yang penting sedang menunggu anda. Program ini ditujukan kepada pelajar kolej / universiti untuk mengejar sarjana muda atau sarjana. Kami juga menampung graduan sekolah tinggi yang berminat dalam pengalaman jurang tahun.... [-]

Israel Be'er Sheva
Permintaan Maklumat
English
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
TMC Academy

Selepas tamat kursus, pelajar akan menduduki Peperiksaan Biasa Biasa Singapura-Cambridge General Examination yang dijalankan setiap tahun. Dianugerahkan oleh Kementerian ... [+]

Selepas tamat kursus, pelajar akan menduduki Peperiksaan Biasa Biasa Singapura-Cambridge General Examination yang dijalankan setiap tahun. Dianugerahkan oleh Kementerian Pelajaran, pensijilan itu akan membolehkan pelajar memohon kemasukan ke politeknik di Singapura serta institusi luar negara.

Kursus Persediaan TMC bagi Peperiksaan Tahap Singapura-Cambridge GCE 'O' juga termasuk modul elektif yang menyediakan pelajar untuk peperiksaan serupa, Sijil Umum Pendidikan Menengah Cambridge (IGCSE) Cambridge.

IGCSE adalah salah satu daripada kelayakan antarabangsa yang paling popular di dunia untuk kanak-kanak berumur 14 hingga 16 tahun. Ia diiktiraf oleh universiti terkemuka dan majikan di seluruh dunia dan merupakan pasport antarabangsa untuk kemajuan dan kejayaan. Pelajar yang ingin belajar di luar Singapura selepas peringkat 'O' boleh memilih untuk mengambil modul elektif, Persediaan IGCSE.... [-]

Singapura Singapore
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
12 - 23 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Collegium Civitas

Latihan adalah cara terbaik untuk menimba pengalaman amali di kawasan pengajian anda. Selama hampir dua dekad Collegium Civitas telah membina rangkaian penempatan latihan ... [+]

Gambaran Keseluruhan

Latihan adalah cara terbaik untuk menimba pengalaman amali di kawasan pengajian anda. Selama hampir dua dekad Collegium Civitas telah membina rangkaian penempatan latihan yang terdiri daripada beberapa dozen organisasi terkemuka di Warsaw. Di antara mereka ada negara dan antarabangsa, bukan kerajaan dan negeri, dan juga, media, perniagaan dan institusi budaya.

Program latihan amali merupakan salah satu daripada institusi-institusi ini akan memberikan anda peluang terbaik untuk mengembangkan dan mempelbagaikan pengalaman kerja anda, yang anda kemudian boleh termasuk dalam portfolio profesional anda dan resume. Hasilnya, anda akan meningkatkan peluang anda yang berdaya saing untuk memenuhi permintaan yang tinggi pasaran buruh. Latihan diselia oleh penyelaras Penyelaras magang di Collegium Civitas. Kredit akademik pilihan boleh diberikan berdasarkan penyiapan memuaskan kerja dan jangkaan akademik, termasuk jurnal berkala dan kertas terakhir.... [-]

Poland Warsaw
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cal Poly English Language Institute

Program Pengajian Akademik (ASP) di Cal Poly English Language Institute menyediakan pelajar antarabangsa berkelayakan peluang untuk mendaftar dalam kelas kredit di Califo ... [+]

Apakah Cal Poly Pomona Pengajian Akademik Program?

Program Pengajian Akademik (ASP) di Cal Poly English Language Institute menyediakan pelajar antarabangsa berkelayakan peluang untuk mendaftar dalam kelas kredit di California Polytechnic State University, Pomona (CPP). Di samping itu, ASP menawarkan pelajar pelbagai kelas dan perkhidmatan sokongan yang direka untuk meningkatkan kejayaan pelajar dalam kelas-kelas kredit. Pelajar boleh memasuki program ini pada peringkat yang berbeza berdasarkan transkrip rasmi dan skor penguasaan bahasa Inggeris rasmi (iBT TOEFL, IELTS, dan / atau Itep) mengemukakan permohonan ASP. Pada setiap peringkat program ini, pelajar boleh mendaftar dalam gabungan kelas kredit dan bukan kredit kelas kenalan-jam untuk mengekalkan a-kursus penuh pengajian.... [-]

Amerika Syarikat Pomona
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Valencia Catholic University

Selamat datang ke Valencia, sebuah bandar seperti mimpi yang sebenarnya nyata! Di dalam kawasan satu bandar tunggal, anda akan dapat mengalami sejarah dan kemodenan sambi ... [+]

Selamat datang ke Valencia , sebuah bandar seperti mimpi yang sebenarnya nyata! Di dalam kawasan satu bandar tunggal, anda akan dapat mengalami sejarah dan kemodenan sambil merasai keseronokan kehidupan Mediterranean yang sebenar.

Hari ini, Valencia adalah bandar ketiga terbesar di Sepanyol, tetapi lebih daripada 2,000 tahun yang lalu, ia telah bersinar di bawah pemerintahan Caesar Augustus. Pada abad kelima belas dan keenam belas, Valencia menggunakan kuasa ekonomi di seluruh Mediterranean. Di alaf baru ini, bandar pengiring ini terus membuat sejarah dengan senibina avant-garde, serta dengan orang-orangnya dan kain ekonomi.

... [-]
Sepanyol Valencia
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The College At Brockport State University Of New York

Kolej Delta mengambil namanya dari simbol Yunani purba untuk perubahan kerana ia menyediakan pendidikan yang tidak konvensional yang melengkapkan pelajar dengan pengetahu ... [+]

Kolej Delta mengambil namanya dari simbol Yunani purba untuk perubahan kerana ia menyediakan pendidikan yang tidak konvensional yang melengkapkan pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran untuk menjadi agen perubahan dalam dunia yang sentiasa berubah.

GRADUATE IN 3 TAHUN!

Berminat untuk menjimatkan masa dan wang ?! Siapa yang tidak? Sertai Kolej Delta boleh menjimatkan sebanyak $ 20,000! Delta College bermula pada tahun 1970-an sebagai pilihan gelar masa yang dipendekkan dan terus mengekalkan identiti untuk pelbagai jurusan. Seorang pelajar dengan salah satu daripada jurusan berikut boleh lulus dalam masa tiga tahun (atau 99 kredit dan bukan 120 kredit tradisional) selagi mereka telah menyelesaikan keperluan Delta dan keperluan utama mereka.... [-]

Amerika Syarikat Rochester