Filter
Kursus
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

54 Kursus-kursus dalam Pengajian Am 2020

Kursus akademik mempunyai tujuan yang berbeza untuk pelajar yang berbeza. Sesetengah kursus boleh menjadi pendek, penjelasan pengenalan bidang tertentu sementara yang lain boleh lebih mendalam. Kursus boleh diajar dalam talian atau di bilik darjah merentas berbilang minggu atau bulan.

Apakah kursus dalam pengajian am? "Umum" berbeza bergantung kepada institusi. Sebuah sekolah yang memberi tumpuan kepada seni halus akan mempunyai banyak topik artistik dalam kursus pengajian umum, sementara di sekolah teknologi kursus ini mungkin kebanyakannya saintifik. Kursus pengajian umum juga boleh menjadi pengantar bidang, seperti kursus yang memberi tumpuan kepada logik dan kaedah Socratic sebagai pendahulu untuk mengkaji falsafah. Kursus-kursus lain mungkin dapat merapatkan jurang antara dua bidang.

Kemahiran yang anda dapatkan mengambil kursus dalam pengajian am berbeza-beza dari kursus ke kursus, tetapi ada yang termasuk organisasi, pemahaman bacaan dan komunikasi. Pertubuhan membantu anda menjadi cekap, manakala membaca kefahaman dan komunikasi berguna apabila memohon pekerjaan atau menandatangani kontrak.

Kos kursus tunggal biasanya bergantung kepada sekolah yang anda hadiri. Kos juga boleh berubah bergantung pada panjang kursus pengajian am dan sama ada dalam talian atau di dalam bilik darjah.

Kerana kursus pengajian am sangat pelbagai, peluang pekerjaan yang berkaitan dengan kursus ini juga mempunyai banyak variasi. Sebagai sebahagian daripada ijazah atau sijil, kursus ini boleh membawa kepada kedudukan peringkat kemasukan dalam industri, jualan, kewangan, pendidikan atau seni. Sesetengah tajuk pekerjaan yang boleh anda cari termasuk sekutu jualan, juruwang bank, pembantu pengajar dan tukang roti, bergantung kepada ijazah atau sijil yang anda jalani.

Kursus dalam kajian umum boleh didapati di seluruh dunia di banyak sekolah yang berbeza. Beberapa kampus menawarkan kursus dalam talian dan peluang pembelajaran jarak jauh. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

54 Hasil dalam Pengajian Am

Toronto School of Management

Toronto School of Management telah dianugerahkan status Rakan Belajar Emas oleh Persatuan Akauntan Bertauliah yang Berkanun (ACCA), yang mempunyai lebih daripada 5,000 ah ... [+]

Kursus Separuh Masa ACCA

Toronto School of Management telah dianugerahkan status Rakan Belajar Emas oleh Persatuan Akauntan Bertauliah yang Berkanun (ACCA), yang mempunyai lebih daripada 5,000 ahli dan pelajar di Kanada. Kelulusan Rakan Pembelajaran Emas memberikan kami pengiktirafan sebagai penyedia Pembelajaran ACCA di Kanada. Untuk diiktiraf, institusi mesti memenuhi piawaian prestasi tinggi ACCA termasuk penilaian maklum balas pelajar, tutor, ulasan pelajar, kemudahan, peperiksaan mock dan banyak lagi.

Kursus ini mengajar ACCA secara berbeza, memberikan anda lebih banyak jam belajar dan menambah nilai kepada modul teras. Anda akan mendapat manfaat daripada:

Jam yang lebih berkualitiTutor yang berpengalamanKertas ACCA percuma semula *24/7 sokongan dalam talianLaluan ke BSc... [-]
Kanada Toronto
Disember 2019
English
Sambilan
60 jam
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Royal University Center Maria Cristina

Program Illusionist yang ditawarkan oleh Royal University Centre Escorial-María Cristina adalah pengiktirafan ilusiisme sebagai salah satu Seni Halus. ... [+]

Belajar sihir ahli sihir dalam setiap kepakaran mereka

Program Illusionist yang ditawarkan oleh Royal University Centre Escorial-María Cristina adalah pengiktirafan ilusiisme sebagai salah satu Seni Halus.

penerima

Pemegang Ijazah Superior dalam Ilusiisme RCU Escorial-María Cristina atau dengan hak untuk melakukannya.

Sebagai pengecualian, kursus itu mungkin diterima, walaupun tanpa akses kepada tajuk Illusionist Grand Master, kepada pelajar yang telah menghadiri sebagai pendengar kepada tiga kursus Gelaran Superior dalam Illusionism.

Tempoh adalah satu tahun akademik. Sembilan minggu hujung minggu, satu sebulan.

Pelan Kajian

Subjek diedarkan dalam sembilan blok berikut... [-]

Sepanyol Madrid
Sept. 2020
Spanish (Spain)
Sambilan
8 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
RMIT Vietnam

Adakah anda ingin mendapatkan cita rasa belajar di Vietnam? Kemudian sertai kami selama satu atau dua semester dan anda tidak akan melihat kembali. ... [+]

Adakah anda ingin mendapatkan cita rasa belajar di Vietnam? Kemudian sertai kami selama satu atau dua semester dan anda tidak akan melihat kembali.

Reputasi kami dengan majikan, kemudahan canggih dan sokongan pelajar hanyalah beberapa sebab mengapa pelajar antarabangsa memilih RMIT Vietnam .

Sertai komuniti kampus kami yang bersemangat dan bersenang-senang dan nikmati aktiviti sosial, budaya, sukan dan rekreasi kami - ada cara yang tidak berkesudahan untuk terlibat. Dengan belajar bersama kami, anda akan mendapat akses kepada perkhidmatan sokongan penuh kami, termasuk:

Bantuan dengan penginapanPemindahan lapangan terbang percumaPerkhidmatan sokongan berdedikasiProgram OrientasiRangkaian dan acara sosialPerkhidmatan telefon kecemasan 24 jamBantuan dengan syarat kemasukan visa.Dapatkan kredit ke arah peringkat anda... [-]
Vietnam Bandar Ho Chi Minh Hanoi
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
California State University, East Bay

Program Pelajar Pelawat ini dirancang untuk membolehkan pelajar antarabangsa yang memenuhi piawaian yang diperlukan dalam penguasaan bahasa Inggeris untuk mengalami satu ... [+]

Pendidikan dan pembelajaran datang dalam pelbagai bentuk. Melalui Program Pelajar Pelawat di California State University, East Bay , anda boleh mengalami gaya hidup California, budaya AS, pelbagai kaum, dan ahli akademik di salah satu lokasi yang paling menarik dan unik di dunia, Kawasan Teluk San Francisco. Tinggal untuk musim panas, semester atau lebih lama. Tidak kira masa, anda akan memulakan pengalaman seumur hidup.

Kawasan San Francisco Bay

San Francisco Bay Area yang indah, indah, multikultural menawarkan semua kemudahan dalam suasana metropolitan utama dan berfungsi sebagai tempat yang hebat untuk meneroka seluruh California Utara. Kampus ini hanya 30 hingga 40 minit dari San Francisco, Oakland, Berkeley, San Jose, dan Silicon Valley. Cal State East Bay di puncak bukit yang menakjubkan di kampus Hayward dikelilingi oleh persekitaran kediaman, memberikan keselesaan dan keselamatan komuniti keluarga.... [-]

Amerika Syarikat Hayward
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
9 - 16 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
UC Berkeley Extension

Adakah anda mempunyai pengetahuan bahasa Inggeris terlebih dahulu, tetapi perlu meningkatkan kemahiran bahasa anda untuk memohon kepada salah satu program kami? Kemudian ... [+]

Adakah anda mempunyai pengetahuan bahasa Inggeris terlebih dahulu, tetapi perlu meningkatkan kemahiran bahasa anda untuk memohon kepada salah satu program kami? Kemudian program persediaan ini adalah untuk anda. Anda akan memberi tumpuan kepada membangunkan kemahiran bahasa Inggeris dan ujian pengambilan yang diperlukan untuk berjaya di UC Berkeley.

BGA-Start adalah program bahasa yang bertujuan untuk diambil sebelum menyertai salah satu program atau trek kami, yang menumpukan kepada subjek akademik berbanding dengan pembangunan bahasa Inggeris.

Mengapa Mengambil Bahagian dalam BGA-StartMeningkatkan skor TOEFL andaMengamalkan menulis, mendengar dan berbicara kemahiran di dalam bilik darjah ASAkses ke Berkeley, San Francisco, dan Silicon ValleyKelayakan untuk memohon kepada salah satu daripada banyak program kami... [-]
Amerika Syarikat Berkeley
Januari 2020
English
Sepenuh masa
4 - 8 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Johannesburg

Kursus Pendek dalam Sains ... [+]

Kursus Pendek dalam SainsTajuk

* Pengiktirafan Pembelajaran Terdahulu mesti diiktiraf ke peringkat Gred 12

Pendaftaran dan Tarikh Mula

Pendaftaran bermula pada bulan Januari dan kuliah pada bulan Februari untuk kedua-dua program kerja kursus Sarjana dan Siswazah.

Semua program penyelidikan untuk Sarjana dan PhD boleh mendaftar sepanjang tahun.

Tarikh Akhir: Akademik bermula pada bulan Januari dan berakhir pada bulan Disember. Tenggat waktu program ditentukan oleh tempoh program.

[-]
Afrika Selatan Johannesburg
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
CEFAM French-American Business School

Program CEFAM Study Abroad memberikan peluang kepada pelajar untuk tinggal di Perancis selama satu tahun, satu semester, atau sebulan sambil mengejar pendidikan kolej mer ... [+]

Program yang

Program CEFAM Study Abroad memberikan peluang kepada pelajar untuk tinggal di Perancis selama satu tahun, satu semester, atau sebulan sambil mengejar pendidikan kolej mereka.

Di CEFAM, semua kursus diajarkan dalam Bahasa Inggeris oleh profesor dengan ijazah pendidikan lanjutan dan pengalaman yang cukup dalam bidang profesional tertentu mereka. Pelajar CEFAM mendapat manfaat daripada persekitaran kerja yang rapat dan nisbah hubungan profesor pelajar yang tinggi untuk memastikan keadaan optimum untuk pendidikan perniagaan dalam suasana antarabangsa.

Apabila ketibaan pelajar di Lyon, CEFAM menganjurkan satu sesi orientasi yang merangkumi pelbagai topik termasuk peraturan akademik CEFAM, insurans kesihatan, penginapan, kalendar semester, dan pelarasan budaya. Sesi orientasi diikuti dengan majlis makan malam selamat datang bersama ahli kakitangan dan pelajar CEFAM.... [-]

Perancis Lyon
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
IES Abroad

Program pembelajaran luar negara kami di Auckland menawarkan anda peluang untuk mendaftarkan diri secara langsung di University of Auckland, universiti penyelidikan berpr ... [+]

Gambaran keseluruhan

The 2015 Mercer Quality of Living Survey menduduki ranking Auckland ketiga di dunia untuk kualiti hidup. Dengan gunung berapi dan arus lava yang indah, campuran Eropah, Asia dan Pasifik yang dinamik, penduduk yang mesra, dan pemandangan pesisir yang menarik, anda akan terjun ke daya tarikan unik Auckland.

Program pembelajaran luar negara kami di Auckland menawarkan anda peluang untuk mendaftarkan diri secara langsung di University of Auckland, universiti penyelidikan berprestij yang mempunyai kursus di lebih daripada 150 disiplin. Universiti ini mempunyai banyak pilihan dalam Pengajian Māori dan mempunyai marae (tanah suci Māori) di kampus, yang menunjukkan kepelbagaian Auckland dan warisan Māori New Zealand. Auckland akan menjadi kelas anda. Lawati Muzium Peringatan Perang Auckland untuk meneroka koleksinya dalam sejarah semula jadi dan manusia. Ketahui tentang geografi yang pelbagai di Auckland dari Lapangan Terbang Vulkanik ke Auckland yang terletak di Auckland. Semua yang anda lakukan dan lihat adalah sebahagian daripada pendidikan antarabangsa anda.... [-]

New Zealand Auckland
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cal Poly English Language Institute

Program Pengajian Akademik (ASP) di Cal Poly English Language Institute menyediakan pelajar antarabangsa berkelayakan peluang untuk mendaftar dalam kelas kredit di Califo ... [+]

Apakah Cal Poly Pomona Pengajian Akademik Program?

Program Pengajian Akademik (ASP) di Cal Poly English Language Institute menyediakan pelajar antarabangsa berkelayakan peluang untuk mendaftar dalam kelas kredit di California Polytechnic State University, Pomona (CPP). Di samping itu, ASP menawarkan pelajar pelbagai kelas dan perkhidmatan sokongan yang direka untuk meningkatkan kejayaan pelajar dalam kelas-kelas kredit. Pelajar boleh memasuki program ini pada peringkat yang berbeza berdasarkan transkrip rasmi dan skor penguasaan bahasa Inggeris rasmi (iBT TOEFL, IELTS, dan / atau Itep) mengemukakan permohonan ASP. Pada setiap peringkat program ini, pelajar boleh mendaftar dalam gabungan kelas kredit dan bukan kredit kelas kenalan-jam untuk mengekalkan a-kursus penuh pengajian.... [-]

Amerika Syarikat Pomona
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Collegium Civitas

Latihan adalah cara terbaik untuk menimba pengalaman amali di kawasan pengajian anda. Selama hampir dua dekad Collegium Civitas telah membina rangkaian penempatan latihan ... [+]

Gambaran Keseluruhan

Latihan adalah cara terbaik untuk menimba pengalaman amali di kawasan pengajian anda. Selama hampir dua dekad Collegium Civitas telah membina rangkaian penempatan latihan yang terdiri daripada beberapa dozen organisasi terkemuka di Warsaw. Di antara mereka ada negara dan antarabangsa, bukan kerajaan dan negeri, dan juga, media, perniagaan dan institusi budaya.

Program latihan amali merupakan salah satu daripada institusi-institusi ini akan memberikan anda peluang terbaik untuk mengembangkan dan mempelbagaikan pengalaman kerja anda, yang anda kemudian boleh termasuk dalam portfolio profesional anda dan resume. Hasilnya, anda akan meningkatkan peluang anda yang berdaya saing untuk memenuhi permintaan yang tinggi pasaran buruh. Latihan diselia oleh penyelaras Penyelaras magang di Collegium Civitas. Kredit akademik pilihan boleh diberikan berdasarkan penyiapan memuaskan kerja dan jangkaan akademik, termasuk jurnal berkala dan kertas terakhir.... [-]

Poland Warsaw
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Leysin American School

... [+]

AKADEMIK Bahasa Inggeris Sains Matematik 1 French 2 Perancis Pengenalan kepada Kejuruteraan

aktiviti Pengawasan

prosedur kemasukan Bayaran Permohonan Tuisyen Harga Maklumat

[-]
Switzerland Leysin
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 - 4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
TMC Academy

Selepas tamat kursus, pelajar akan menduduki Peperiksaan Biasa Biasa Singapura-Cambridge General Examination yang dijalankan setiap tahun. Dianugerahkan oleh Kementerian ... [+]

Selepas tamat kursus, pelajar akan menduduki Peperiksaan Biasa Biasa Singapura-Cambridge General Examination yang dijalankan setiap tahun. Dianugerahkan oleh Kementerian Pelajaran, pensijilan itu akan membolehkan pelajar memohon kemasukan ke politeknik di Singapura serta institusi luar negara.

Kursus Persediaan TMC bagi Peperiksaan Tahap Singapura-Cambridge GCE 'O' juga termasuk modul elektif yang menyediakan pelajar untuk peperiksaan serupa, Sijil Umum Pendidikan Menengah Cambridge (IGCSE) Cambridge.

IGCSE adalah salah satu daripada kelayakan antarabangsa yang paling popular di dunia untuk kanak-kanak berumur 14 hingga 16 tahun. Ia diiktiraf oleh universiti terkemuka dan majikan di seluruh dunia dan merupakan pasport antarabangsa untuk kemajuan dan kejayaan. Pelajar yang ingin belajar di luar Singapura selepas peringkat 'O' boleh memilih untuk mengambil modul elektif, Persediaan IGCSE.... [-]

Singapura
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
12 - 23 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Mente Argentina

Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, terutamanya kerana penurunan nilai mata wang Argentina, lebih ramai pelajar asing telah mendaftar di universiti Argentina untuk mel ... [+]

Siswazah Program Permulaan

&nbsp

• Kaunseling pada pemilihan Program Ijazah Siswazah

• Bimbingan sepanjang proses permohonan Universiti

• kemasukan Jaminan untuk program pilihan anda dengan permohonan awal yang diluluskan

• pengantaraan berterusan antara anda dan universiti tuan rumah Argentina

• Proses Visa Pelajar mudah oleh kakitangan ahli kami

• Panduan Akademik dan sokongan peribadi untuk memastikan kejayaan anda Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, terutamanya kerana penurunan nilai mata wang Argentina, lebih ramai pelajar asing telah mendaftar di universiti Argentina untuk melakukan kursus Sarjana dan Siswazah / mereka Siswazah di Buenos Aires, Argentina. Oleh itu, mereka mengambil kesempatan daripada kadar pertukaran wang yang baik semasa mereka mendapat manfaat daripada tahap pendidikan yang tinggi.... [-]

Argentina Buenos Aires
Feb. 2020
Sepanyol
Sepenuh masa
6 - 12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The Princeton Review

... [+]

Peribadi ujian semakan amalan dengan guru anda Akses kepada pengajar anda luar orang kelas masuk, melalui telefon atau melalui e-mel [-]
Bahrain Manama Hong Kong China Shanghai India Bengaluru Chandigarh Chennai Coimbatore Dehradun Kuwait Kuwait City Lubnan Beirut مليسيا Kuala Lumpur George Town Mexico Buenavista Qatar Doha Thailand Bangkok Turki Istanbul Üsküdar Emiriah Arab Bersatu Abu Dhabi Vietnam Bandar Ho Chi Minh Filipina Taguig Indonesia Jakarta Sharjah Al Jazirah Al Hamra Al Ain Visakhapatnam Tiruchirappalli Pune Noida New Delhi Mumbai  + 40 Lagi
Pendaftaran Terbuka
English
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Manhattan Prep: GMAT, GRE, LSAT Test Prep

Dari streaming di-orang dan dalam talian kelas GRE untuk pengajaran dalam talian yang boleh anda lakukan pada kelajuan anda sendiri, kami mempunyai prep GRE yang sempurna ... [+]

GRE - Meneruskan pendidikan tinggi Pilihkan GRE prep anda yang terbaik

Tidak kira bagaimana anda suka untuk belajar atau berapa banyak masa yang anda ada sebelum hari ujian, kami mempunyai banyak pilihan prep untuk mendapatkan anda bersedia.

Tutoring GRE Swasta

Terdapat kedua-dua di-orang dan dalam talian, Manhattan Prep GRE Private Tutor adalah pilihan yang fleksibel yang memberikan anda peribadi arahan 1-on-1 dengan salah satu daripada bertaraf dunia pengajar GRE kami. Ia adalah satu cara yang baik untuk menambah kajian anda yang sedia ada atau membuat ia semua dalam perjalanan untuk persiapan untuk hari ujian.

IDEAL UNTUK:Pelajar mencari kajian 1-on-1 disesuaikan dengan kemahiran tahap mereka. ... [-]

Amerika Syarikat New York
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu