ACADEMICCOURSES

Kursus-kursus dalam Pengajian Am di Amerika Berkeley Amerika Syarikat

Kursus A merujuk kepada program pengajian yang khusus. Ia biasanya berlaku di kampus tetapi boleh disampaikan secara online. Kursus yang popular bagi mereka yang ingin mendapatkan pengetahuan khusus dalam satu mata pelajaran.

Bagi pelajar yang tidak pasti tentang karier masa depan mereka, usaha mendapatkan program dalam kajian umum mungkin menarik. Kajian am luas dengan reka bentuk, yang bermaksud bahawa ia seperti program buatan akademik, yang membolehkan pelajar melihat apa yang menarik minat mereka.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Berkeley California tidak mempunyai banyak universiti-universiti utama tetapi ia membentuk dengan Universiti yang diiktiraf di California Berkeley. Ia mempunyai jumlah tertinggi daripada pelajar yang mengikuti program ijazah di bandar.

Terbaik Kursus dalam Pengajian Am di Amerika Berkeley di Amerika Syarikat

4 Hasil dalam Pengajian Am, Berkeley Filter

Kursus: Berkeley Global Access

UC Berkeley Global: Study-Abroad Opportunities
Kursus
<
Sepenuh masa
<
4&nbsp;-&nbsp;8 bulan
English
Kampus

Untuk semester atau tahun penuh akademik, anda memilih kursus yang paling menarik minat anda-dan sesuai dengan matlamat akademik anda. Belajar bersama pelajar kolej lain sambi ...

Baca lebih lanjut

Kursus Persiapan GRE

Magoosh
Kursus
<
Sepenuh masa
<
Sambilan
English
Online

Kami Jarak Terpendam Antara Anda dan Surat Penerimaan! Meningkatkan skor GRE anda dengan sekurang-kurangnya 5 mata. Ketahui cara yang mudah.

Baca lebih lanjut

Kursus Persiapan SAT

Magoosh
Kursus
<
Sepenuh masa
<
Sambilan
English
Online

Kami Jarak Terpendam Antara Anda dan Surat Penerimaan! Meningkatkan skor SAT anda dengan sekurang-kurangnya 100 mata.

Baca lebih lanjut

Kursus Persiapan GMAT

Magoosh
Kursus
<
Sepenuh masa
<
Sambilan
English
Online

Kami Jarak Terpendam Antara Anda dan Surat Penerimaan! Meningkatkan skor GMAT® anda dengan sekurang-kurangnya 50 mata. Ketahui cara yang mudah.

Baca lebih lanjut