ACADEMICCOURSES

Sambilan Kursus-kursus dalam Pengajian Ekonomi Mampan di Amerika Syarikat 2020

Kursus A ialah kajian terhadap topik yang tertakluk di dalam kawasan yang lebih luas dan merupakan asas sesuatu kelayakan. Satu kursus khas termasuk kuliah, penilaian dan tutorial.

Kursus dalam kajian ekonomi yang mampan biasanya memberi tumpuan kepada strategi perancangan dan pembangunan yang mampu memaksimumkan pertumbuhan ekonomi sambil memelihara sumber alam sekitar. Bidang tumpuan mungkin termasuk ekosistem dan hubungan antara ekonomi dan pergantungan manusia.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Sambilan Kursus dalam Pengajian Ekonomi Mampan di Amerika Syarikat

5 Hasil dalam Pengajian Ekonomi Mampan, Amerika Syarikat Filter

Experto Universitario en Gestión de la Economía Circular

HAC Leadership & Management
Kursus
Oktober 2020
<
Sambilan
<
7 bulan
Sepanyol
Online

El Experto Universitario en Gestión de la Economía Circular consta de 22 créditos ECTS. La duración de la formación es siete meses.

Baca lebih lanjut

Kursus Strategi Perniagaan Lestari

Harvard Business School Online
Kursus
06 Feb 2020
<
Sambilan
<
3 minggu
28 Jan 2020
English
Online

Perubahan iklim. Ketidakseimbangan pendapatan. Ketidakadilan sosial. Ini hanya tiga daripada masalah besar masa kita. Dalam Strategi Perniagaan Berkekalan, anda akan belajar b ...

Baca lebih lanjut

Ekonomi Pekeliling: Pengenalan

edX
Kursus
<
Sambilan
<
7 minggu
English
Online

Ketahui cara menyumbang kepada sistem ekonomi yang mampan dengan melaksanakan pendekatan perniagaan dan reka bentuk novel.

Baca lebih lanjut

Freiburg - Kajian Alam Sekitar

IES Abroad
Kursus
28 Feb 2020
<
Sepenuh masa
English
Campus

Pergerakan alam sekitar telah berakar di Freiburg lama dahulu-dan sekarang ini cara hidup. Dikenali sebagai peneraju dalam pembangunan teknologi dan seni bina yang mesra alam, ...

Baca lebih lanjut

Merek & nilai bangunan melalui amalan perniagaan yang mampan

University of Washington Foster School of Business
Kursus
<
Sambilan
<
2 hari
Campus

Anda akan mendapat pemahaman yang jelas tentang prinsip-prinsip utama kelestarian runcit serta alat khusus untuk memulakan rancangan untuk organisasi anda.

Baca lebih lanjut