Kursus dalam Pengajian Makanan dan Minuman

Terbaik 90 Kursus-kursus dalam Pengajian Makanan dan Minuman 2019

Pengajian Makanan dan Minuman

Satu kursus kajian makanan dan minuman boleh menyediakan individu dengan bantuan yang diperlukan untuk belajar bagaimana untuk bekerja dalam industri ini, kedua-dua di dalam penciptaan dan dalam kemudahan pengeluaran yang berkaitan dengan bidang ini.

Apa Adakah Makanan dan Minuman Pengajian?

Satu kursus kajian makanan dan minuman menyediakan pelajar untuk mencipta resipi, tetapi juga belajar bagaimana untuk menyediakan, menjual, botol, dan jika tidak memasarkan perniagaan dalam bidang ini. Jenis Ini sememangnya sering sebahagian daripada program untuk melanjutkan pelajaran seni kulinari.

Apakah Manfaat daripada Mengambil Makanan dan Minuman Pengajian?

Mengambil kursus ini menyediakan pelajar untuk pendidikan lanjutan dalam bidang ini. Pelajar akan lebih mampu untuk bekerja dalam bidang itu, dan juga untuk mengendalikan jawatan peringkat pengurusan.

Berapa Banyak Adakah Ia Kos untuk Ambil Makanan dan Minuman Pengajian?

Kos akan berbeza dengan ketara. Mengambil kursus ini sebagai program one-off sering murah, tetapi ia juga boleh menjadi sebahagian daripada program seni yang lebih besar masakan. Ini akan menelan kos lebih ketara.

Apakah syarat-syarat untuk Makanan dan Minuman Pengajian?

Dalam beberapa kes, pelajar perlu mendaftar dalam program seni kulinari untuk masuk ke dalam program-program ini. Dalam kes-kes lain, ini tidak perlu kerana program yang berkenaan boleh didapati tanpa kemasukan terus ke program masakan.

Apa Jenis Peningkatan Kerjaya Anda Boleh Harapkan dengan Makanan dan Minuman Pengajian?

Mengambil kursus ini akan membantu individu untuk bekerja di industri atau untuk mendapatkan ijazah seni kulinari.Yang boleh membantu dengan kemajuan kerjaya ke jawatan pengurusan.

Mengapa Mengambil Makanan dan Minuman Online Pengajian?

A makanan dan minuman kursus pengajian adalah salah satu yang boleh diambil dalam talian. Berbuat demikian membolehkan pelajar untuk mendapatkan pelajarannya pada kadar mereka sendiri, serta belajar dari rumah.

Di mana untuk Ambil Makanan dan Minuman Pengajian?

Makanan dan minuman kajian boleh didapati dalam talian melalui sekolah-sekolah khusus, dan juga melalui kebanyakan kolej, universiti, dan sekolah-sekolah yang menawarkan program khusus seni kulinari.

Cara Memohon kepada Makanan dan Minuman Pengajian?

Cari program anda di bawah dan hubungi pejabat kemasukan di sekolah pilihan anda secara langsung dengan mengisi borang ini membawa.

 

 

Baca lebih lanjut

Pastri dan Konkrit Profesional

Culinary Institute Kul IN
Campus Sepenuh masa March 2019 Croatia Sisak

Kursus dua bulan intensif dalam kue dan kekecuhan moden ini direka untuk memberi para pelajar asas yang kukuh dan teknik canggih untuk chef pastri yang bercita-cita. Saiz kelas kecil membolehkan para profesor-chef kami berpengalaman untuk memberi pelajar banyak perhatian dan maklum balas individu. Pelajar menghabiskan 80% masa kelas untuk mendapatkan pengalaman praktikal di dapur. Kursus ini meliputi produk roti dan piza, pastri manis dan gurih, serta pastri asas Itali dan Perancis. Di samping itu, para pelajar diperkenalkan kepada pengurusan wain dan pengurusan perniagaan, dan mereka boleh memilih untuk melakukan latihan di restoran elit, hotel, atau kedai pastry.

[+]

Pelbagai jenis produk gula-gula yang telah berjalan ke pasaran telah mewujudkan keperluan untuk mengkaji gula-gula dan pencuci mulut sebagai entiti mereka sendiri dalam seni kuliner. Memandangkan teknik konfeksi klasik telah berkembang dengan teknologi moden yang kini membentuk dunia gastronomi, cawangan kuliner manis ini menawarkan bahan kajian yang luas. Disebabkan peningkatan populariti dan permintaan para profesional terlatih dalam bidang ini, Culinary Institute Kul IN telah mencipta program pastri profesional untuk percakapan moden.

Ketahui minat anda terhadap gastronomi melalui rangkaian pelajar Kul IN .

Maklumat kursus lain:Jadual Pelajaran: 5 jam / hari, Isnin hingga JumaatBahasa: Bahasa Croatia dan / atau Bahasa InggerisPembelajaran dan Bahan Bacaan (digital): disediakan oleh Kul INSeragam: disediakan oleh Kul IN... [-]

Kursus Chef Profesional

Bangkok Thai Cooking Academy
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 8  Pendaftaran Terbuka Thailand Bangkok + 1 lagi

Kami menawarkan program latihan dalam Bahasa Inggeris untuk pemula serta profesional berpengalaman masakan. Kami boleh membawa anda dari mana anda kini ke tahap kemahiran masakan yang lebih tinggi dengan pasti. [+]

Program Latihan Kuliner Antarabangsa

"Belajarlah Memasak Seperti Chef Thai"

Kami menawarkan program latihan dalam Bahasa Inggeris untuk pemula serta profesional berpengalaman masakan. Kami boleh membawa anda dari mana anda kini ke tahap kemahiran masakan yang lebih tinggi dengan pasti.

Sekolah Latihan Kuliner

Latihan untuk chef kapal layar, restoran baru, dan mereka yang ingin belajar memasak Thai seperti Thai.

Akademi kami

Bilik kelas latihan masakan profesional kami adalah baru dan berhawa dingin sepenuhnya. Setiap pelajar koki mempunyai stesen latihan sendiri yang lengkap dengan penggoreng gas, kawasan penyediaan makanan granit, tenggelam, dan kawasan makan. Di kepala latihan, stesen adalah stesen demonstrasi pengajar di mana semua resep disiapkan terlebih dahulu dan ditunjukkan oleh instruktur koki.... [-]


Pastry Perancis

Ecole Ritz Escoffier
Campus Sepenuh masa March 2019 Perancis Paris

Program latihan peringkat lanjutan yang direka untuk profesional pembuatan roti dan pembuatan pastri. [+]

Program latihan peringkat lanjutan yang direka untuk profesional pembuatan roti dan pembuatan pastri.

Tempoh: 3 hariBilangan jam: 21 jamKadar: 1,500 € (termasuk VAT)

Sijil diberikan kepada pelatih pada akhir setiap program latihan.

Sesi akan diadakan dengan syarat sekurang-kurangnya 4 pelajar didaftarkan.

Kepakaran Perancis serantau dan viennoiseries

Satu peluang untuk mengambil perjalanan yang lazat di sekitar Perancis dan menemui rahsia untuk membuat viennoiseries yang sempurna

Objektif KursusTemui dan sediakan kepakaran serantau dari seluruh PerancisMaster menguli, melipat, membentuk dan membuat rotiMemahami proses penapaianMengenai Program iniKepakaran serantau yang klasik dan modenGaya Viennoiseries, klasik dan mewahKek mudah alih dan biskut... [-]

Kursus pendek dalam masakan untuk kesihatan di Perancis: dari padang ke pinggan

UniLaSalle
Campus Sepenuh masa 4 - 8  May 2019 Perancis Beauvais Mont-Saint-Aignan Paris + 2 lagi

Kursus Pendek dalam Memasak untuk Kesihatan di Perancis: Dari Field ke plat [+]

Kursus Pendek dalam Memasak untuk Kesihatan di Perancis: Dari Field ke plat Objektif

Mengambil bahagian dalam intensif, program antara disiplin yang menggabungkan seni masakan, sains kesihatan dan amalan profesional ketika menemui pengeluaran makanan yang mampan Perancis.

Keuntungan praktikal, pengalaman antarabangsa dengan memperoleh kredit kolej. Melibatkan diri dalam budaya Perancis.

Tarikh

Program Campus: 17 Mei - 16 Jun 2017 Internship Program: 19 Jun - 19 julai 2017

Syarat Kemasukan

Juniors, Senior atau pelajar Ijazah Sarjana dalam Sains Hayat, Pertanian, Makanan, Pemakanan, Kesihatan Awam, Dietetik dan lain-lain daripada institusi yang diiktiraf.

Untuk bukan penutur asli bahasa Inggeris: 785 TOEIC, 567 TOEFL kertas (atau 227 TOEFLcbt, 87 TOEFLibt), 6.5 IELTS. ... [-]


Coklat Perancis

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie
Campus Sepenuh masa May 2019 Perancis Yssingeaux

Program 2 bulan yang intensif untuk mempelajari semua teknik asas dan teknik Chocolate and Confectionery Arts. [+]

Menguasai asas-asas coklat dan kuih-muih melalui latihan profesional intensif 2 bulan. Anda akan belajar dan menggunakan teknik-teknik penting profesional untuk menghasilkan coklat, kuih-muih, pastri berasaskan coklat dan kepingan artistik. Lengkapkan latihan anda dengan latihan opsional 1 bulan dalam penubuhan Perancis untuk menerapkan pengetahuan anda dalam persekitaran kehidupan nyata. Mendapat manfaat dari kaedah pengajaran dunia yang diiktiraf setaraf kumpulan kecil dan amalan tinggi untuk mengoptimumkan pengajaran, mencapai pembelajaran yang cekap dan menyampaikan susulan yang disesuaikan. TYPE CLASS • 80% hands-on • 20% teori

MODUL • Coklat • Biskut • Pastri berasaskan coklat • Coklat coklat dan gula • Penyediaan bufet dan peperiksaan akhir... [-]


Kursus Masakan Bahasa Itali

Accademia Leonardo Salerno
Campus March 2019 Itali Salerno

Accademia Leonardo telah melancarkan projek yang dipanggil Cucina di Classe. Projek ini termasuk kursus dengan pelajaran bahasa Itali yang diadakan pada waktu pagi, diikuti dengan kelas memasak yang diajar oleh Chef yang mempunyai pengalaman kebangsaan dan antarabangsa. [+]

Kursus Kursus Cucina di Classe

Accademia Leonardo telah melancarkan projek yang dipanggil Cucina di Classe. Projek ini termasuk kursus dengan pelajaran bahasa Itali yang diadakan pada waktu pagi, diikuti dengan kelas memasak yang diajar oleh Chef yang mempunyai pengalaman kebangsaan dan antarabangsa./>

Kursus ini bermula dari Isnin hingga Jumaat dari 9:00 hingga 14:30 dan dibahagikan kepada dua bahagian: dari 9:00 hingga 11:00 anda akan menghadiri kursus bahasa Itali di Accademia Leonardo yang akan memberi tumpuan kepada perbendaharaan kata profesional yang digunakan di dapur .

Terdapat rehat 15 minit, maka kelas memasak akan diadakan dari 11:15 hingga 14:15 di Accademia

... [-]

Summer Internship in Florence

Accademia Riaci
Campus Sambilan 2 - 4  October 2019 Itali Florence

[+]

Kursus-kursus dalam Pengajian Makanan dan Minuman. Gambaran Keseluruhan Kursus PERIHAL KURSUS [-]

Kursus memasak Itali

In Florence Academy
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 20  Pendaftaran Terbuka Itali Florence + 1 lagi

The Itali fokus kursus memasak khususnya pada masakan Tuscan dan pada akhir setiap pelajaran terdapat sesi merasa. [+]

Itali Memasak - Kursus Asas

Yang Asas Itali kursus memasak terdiri dalam penyediaan menu Itali lengkap (2 hidangan Itali tipikal + 1 pencuci mulut). The Itali fokus kursus memasak di ketika yang hampir sama masakan Tuscan dan pada akhir setiap pelajaran terdapat sesi merasa.

ciri-kursus asas: Pelajaran (seminggu): 5 kelas praktikal seminggu (dua sesi memasak, setiap hari Selasa dan Khamis petang) 1 pengajaran = 50 minit Tahap kemasukan: 0-9 Tempoh: Dari 1 hingga 12 minggu Juga boleh didapati dalam bahasa Inggeris. Harga kursus (seminggu): 70 Eur Bayaran Pendaftaran: Tiada yuran pendaftaran akan dikenakan jika seseorang pelajar mendaftar dalam kursus Itali. Jika pelajar mendaftarkan diri dalam kursus ini tanpa mengambil kursus bahasa akan ada 15 € bukan yuran pendaftaran akan dikembalikan. Ini bayaran € 15 perlu dibayar sekali sahaja perlu pelajar mendaftar dalam lebih daripada satu kursus tambahan (iaitu mendaftarkan diri di Cucina Italiana, Storia dell'arte, dan lain-lain). Itali Memasak - Kursus Profesional ... [-]

Program Pengurusan dan Pengawasan Katering Hotel

Kasa High School
Campus Sepenuh masa September 2019 Cyprus Nicosia

Kasa High School adalah Kasa High School Menengah Menengah yang ditubuhkan pada tahun 1961. Kami menerima murid asing dari usia 16 hingga 20 tahun yang telah menamatkan kelas 10, sekolah menengah (matrik) di negara mereka. Dengan Sijil Meninggalkan KHS, mereka akan mudah diterima di mana-mana Universiti atau Kolej di seluruh dunia. [+]

Kursus-kursus dalam Pengajian Makanan dan Minuman. Pengurusan Hotel dan Pengawasan Katering

(untuk Murid)

Pelajar asing dari usia 17 dan setengah hingga 21 tahun akan diterima dalam perjalanan Hotel Pengurusan dan Pengawasan Katering. Ini adalah peluang terbaik untuk pemohon yang ingin meneruskan pengajian mereka di bidang hospitaliti dan kemudian mengembangkan kerjaya dalam industri perhotelan.

Kasa High School adalah institusi pendidikan swasta di Cyprus dengan lesen untuk pendidikan menengah.

Pewaris Sekolah dianugerahkan Sijil Meninggalkan Sekolah dan mereka boleh mendaftar di mana-mana Kolej atau Universiti untuk kajian lanjut.

Kemasukan dibuka setiap bulan Januari, Jun, dan Oktober.... [-]


LATIHAN KULINARY PAN-ASIAN

Thai Chef School
Campus Sepenuh masa June 2019 Thailand Bangkok

Bagi mereka yang ingin mempelajari kemahiran masakan asas dan masakan Thailand, Cina, dan Jepun yang paling popular. [+]

Profesional - Intensif - Otentik

Diiktiraf oleh Kementerian Pendidikan Thailand

Bagi mereka yang ingin mempelajari kemahiran masakan asas dan masakan Thailand, Cina, dan Jepun yang paling popular.

INTERNSHIPS

Program latihan 7-minggu yang intensif ini direka untuk memperkenalkan kedua-dua pelajar Thailand dan antarabangsa kepada kemahiran masakan asas dan untuk mengajar pelajar masakan Thailand, Cina, dan Jepun yang paling popular. Kursus ini diajar terutamanya dalam bahasa Inggeris. Selepas tamat pengajian, pelajar boleh memilih untuk bekerja sebagai pelatih di resort / hotel sehingga 3 bulan. Ini adalah latihan berbayar. Latihan praktikal bukanlah mandatori. Bantuan penempatan pekerjaan disediakan secara percuma untuk pelajar berjaya menyelesaikan kursus ini. Kelas-kelas kecil, dan banyak perhatian peribadi disediakan.... [-]


Kursus: Memasak Komersil ditambah Externship

Culinary Tech Center
Campus Sepenuh masa Sambilan 6 - 9  Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat New York White Plains + 2 lagi

Di Culinary Tech Center , kami menyediakan pelajar untuk memberi khidmat kerjaya dalam seni kuliner. Dengan menggabungkan teori memasak komersial dengan latihan tangan dalam dapur standard industri, kami dapat membantu tukang masak masa depan mempelajari kemahiran yang diperlukan untuk bersaing untuk pekerjaan peringkat kemasukan dalam bidang masakan. [+]

Gambaran keseluruhan

Di Culinary Tech Center , kami menyediakan pelajar untuk memberi khidmat kerjaya dalam seni kuliner. Dengan menggabungkan teori memasak komersial dengan latihan tangan dalam dapur standard industri, kami dapat membantu tukang masak masa depan mempelajari kemahiran yang diperlukan untuk bersaing untuk pekerjaan peringkat kemasukan dalam bidang masakan.

Memasak Komersial Plus Externship: 600 Hours

Dengan memberi tumpuan kepada pembelajaran secara langsung, program Cooking Cooking Plus Externship menyoroti bahagian praktikal penyediaan makanan komersil. Graduan program ini disediakan dengan baik untuk karier di restoran, korporat dan jabatan perkhidmatan makanan lain dan untuk kedudukan peringkat kemasukan, termasuk tukang masak prep, juru masak, atau tukang kebun. Kursus-kursus yang diperlukan untuk program Cooking Plus Plus Externship adalah seperti berikut:... [-]


Diplome grand

Le Cordon Bleu Ottawa
Campus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Kanada Ottawa

DIPLÔME® GRAND diperolehi apabila pelajar berjaya menamatkan Asas, Pertengahan dan kursus Superior dalam kedua-dua Cuisine dan Pastry. Di samping itu, pelajar akan mendapat Diploma Cuisine dan Diploma Pastry. Pelajar juga akan menerima sijil bagi setiap kursus berjaya diselesaikan. [+]

DIPLÔME® GRAND diperolehi apabila pelajar berjaya menamatkan Asas, Pertengahan dan kursus Superior dalam kedua-dua Cuisine dan Pastry. Di samping itu, pelajar akan mendapat Diploma Cuisine dan Diploma Pastry. Pelajar juga akan menerima sijil bagi setiap kursus berjaya diselesaikan.

KURIKULUM:

GRAND DIPLÔME® menggabungkan program masakan dan pastri: Diplome de Cuisine Diplome de Pâtisserie 4 pengambilan setiap tahun: Januari, April, Jun, Oktober

[-]

All Inclusive 5 Week Program in Italian Cuisine

Manuelina Culinary
Campus Sepenuh masa April 2019 Itali Brescia

Program Sarjana kami adalah program kuliner yang paling komprehensif di luar Itali. Pelajar dan Profesional Kuliner diberikan perspektif Masakan Serantau Itali yang boleh digunakan secara efektif dan mudah di semua kawasan di dunia. Ia mengambil pandangan yang mendalam pada bahan mentah yang diperlukan untuk melaksanakan menu lengkap dan jauh melampaui pengulangan resipi mudah yang kita lihat di kebanyakan sekolah. [+]

Gambaran Keseluruhan Program

Program Sarjana kami adalah program kuliner yang paling komprehensif di luar Itali. Pelajar dan Profesional Kuliner diberikan perspektif Masakan Serantau Itali yang boleh digunakan secara efektif dan mudah di semua kawasan di dunia. Ia mengambil pandangan yang mendalam pada bahan mentah yang diperlukan untuk melaksanakan menu lengkap dan jauh melampaui pengulangan resipi mudah yang kita lihat di kebanyakan sekolah. Program ini menggabungkan kedua-dua demonstrasi dan kaedah-kaedah tangan yang mempamerkan Masakan Serantau yang kontemporari dan tradisi tradisional dan memusatkan prinsip-prinsip asas rasa yang berbeza, warna, teknik dan nilai nutrisi dalam masakan, dan yang lebih penting, memberikan semua peserta peluang untuk melihat dan mencicipi , dan keupayaan untuk membangun dan mengembangkan teknik masing-masing. Program ini merangkumi semua aspek masakan Itali, termasuk pasta dan risotto, pastri dan pencuci mulut, gelato, produk sembuh dan dipelihara, dan kursus utama Itali, dengan analisis mendalam tentang teknik, kimia dan sains lanjutan di belakang setiap komponen.... [-]


Siena - Perniagaan

IES Abroad
Campus Sepenuh masa 12  January 2019 Itali Siena

Perniagaan kami [+]

Gambaran keseluruhan

12 kredit. 12 minggu. $ 12,750.

Siena - Perniagaan kami

Persimpangan budaya dan masakan dibawa ke peringkat seterusnya di Tuscany, di mana makanan dan wain tradisional bukan hanya sebahagian besar dari identiti budaya, tetapi juga penyumbang ekonomi utama.

Perniagaan kami

Anda akan tinggal di bandar Siena yang mengalu-alukan, banyak makanan istimewa, termasuk pasta pici tangan, crostini dengan hati ayam, dan kacang panforte dan kek buah yang dihasilkan oleh pengeluar tempatan dan berkualiti. Di sini anda akan mendaftar dalam empat kursus untuk sejumlah 12 kredit di mana anda akan meneroka bagaimana konsep perniagaan dan ekonomi ditenun ke dalam industri makanan Itali. Bayangkan meneroka strategi pemasaran global satu hari dan melawat pengeluar wain Brunello tempatan dengan pengedaran antarabangsa seterusnya. Bagaimana dengan mengkaji dasar pertanian EU dan kemudian bercakap dengan pemilik ladang agriturismo tentang bagaimana dasar-dasar ini memberi kesan kepada perniagaannya? Selamat datang untuk belajar di luar negara!... [-]


Kursus di Pizza

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Campus Sepenuh masa 12  April 2019 Itali Turin

Pelajaran teori dan praktikal mengenai pizza: kecemerlangan bahan, doh, ragi, pelbagai jenis pizza, dengan peluang tempoh latihan di pizerias peringkat sederhana. [+]

Kursus di Pizza

Pelajaran teori dan praktikal mengenai pizza: kecemerlangan bahan, doh, ragi, pelbagai jenis pizza, dengan peluang tempoh latihan di pizerias peringkat sederhana.

ICIF telah mencipta, dengan kerjasama pembuat Akademi Pizza, kursus latihan baru: Kursus di Pizza. Kursus latihan selama 4 minggu dibahagikan dalam 3 minggu latihan yang difokuskan pada pizza dengan guru-guru Masters Pizza makers yang dihantar oleh pembuat Akademi Pizza, dan latihan terakhir pada pastri dengan profesional Pastry Chefs yang ditugaskan oleh ICIF . Program latihan ini membolehkan anda menjalankan, menerusi pendekatan bersepadu antara teori dan kemahiran praktikal, profesion yang dianggap sebagai fenomena yang popular, budaya dan sosial yang biasanya Itali, dalam pertumbuhan yang berterusan di Itali dan di luar negara. Kursus ini dalam bahasa Itali dan guru disokong oleh penterjemah dalam bahasa Inggeris.... [-]