Filter
Kursus
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 17 Kursus-kursus dalam Pengajian Profesional 2019/2020

Kursus adalah kelas akademik yang diajar oleh pengajar yang berpengalaman dalam bidang pengajian tertentu. Kursus bervariasi panjang bergantung kepada subjek, skop kandungan dan faktor-faktor lain. Ada yang mempunyai keperluan kemasukan eksklusif sementara yang lain menawarkan pendaftaran terbuka.

Apakah kursus dalam pengajian profesional? Disiplin ini direka untuk membantu graduan sekolah tinggi dan kolej bersedia untuk memasuki tenaga kerja yang berdaya saing. Bidang tumpuan luas dan sering termasuk sains sosial, perniagaan, undang-undang dan ekonomi. Sesetengah program menyediakan graduan untuk peranan kepimpinan dalam industri mereka, sementara yang lain membantu pelajar antarabangsa yang mencari pekerjaan di negara lain. Program berasaskan industri boleh disasarkan kepada matlamat kerjaya tertentu individu; Sebagai contoh, kursus pengajian profesional dalam program penjagaan kesihatan sering memberi tumpuan kepada penyelidikan.

Kebanyakan orang yang berfikiran kerjaya boleh mendapat manfaat daripada jenis kursus ini. Pelajar belajar untuk membentuk amalan terbaik dalam bidang mereka, yang menjadikan mereka lebih layak untuk peranan kepimpinan. Kursus pengajian profesional juga boleh mengajar kemahiran khusus seperti menguruskan sistem komputer dan penulisan perniagaan yang berkesan, yang boleh berguna dalam profesion mana pun.

Kerana panjang dan skop kursus pengajian profesional berubah secara dramatik dari satu program ke seterusnya, sukar untuk menganggarkan kos. Secara umum, kos kursus yang menyeluruh dan meluas lebih banyak daripada program yang lebih pendek.

Prospek kerjaya bagi individu yang telah mengambil kursus dalam kajian profesional adalah beragam, kerana kelas-kelas ini sering digabungkan dengan studi khusus dalam teknologi, bisnis dan keuangan. Anda mungkin ingin mempertimbangkan kursus ini jika anda berminat dalam peranan pengurusan perniagaan peringkat tinggi seperti ketua pegawai eksekutif atau ketua pegawai operasi. Ramai pelajar berjaya dalam peranan perundingan perniagaan di mana mereka memberikan pengetahuan dan kepakaran mereka kepada syarikat lain. Jenis kursus ini juga boleh membawa kepada kerjaya sebagai pengurus sumber manusia, penyedia perkhidmatan kewangan, penganalisis perniagaan atau pengurus projek.

Kursus pengajian profesional boleh didapati di seluruh dunia dalam talian dan melalui kolej dan universiti. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

17 Hasil dalam Pengajian Profesional

E-Careers

Dapat mewujudkan persekitaran yang selamat bekerja dengan garis panduan yang ditetapkan oleh Lembaga Peperiksaan Kebangsaan Keselamatan dan Kesihatan (NEBOSH) Pekerjaan S ... [+]

Apakah objektif kursus ini?

Mengkaji kandungan kursus untuk mendapatkan skillset baru yang komprehensif, serta kemahiran untuk lulus peperiksaan.

Secara menyeluruh meliputi pengurusan kesihatan dan keselamatan (NGC1) Belajar semua yang anda perlu tahu tentang mengawal bahaya di tempat kerja (GC2) Kesihatan dan Keselamatan Praktikal Permohonan (GC3)

Siapakah yang dimaksudkan untuk?

Kursus ini adalah untuk sesiapa sahaja yang memerlukan industri kesihatan diiktiraf dan pensijilan keselamatan.

KEPERLUAN

Tiada prasyarat rasmi untuk kursus ini tetapi kami mengesyorkan anda mempunyai pemahaman asas tentang teknik NLP.

Apa menandakan kursus ini selain? ... [-]
United Kingdom UK Online Slough
Pendaftaran Terbuka
English
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Computer Systems Institute

Kemahiran program Bangunan Sistem Komputer Institut menawarkan cara kepada pelajar untuk mendapatkan kemahiran profesional yang diperlukan dalam dunia perniagaan. Setiap ... [+]

Program Skill Building

Kemahiran program Bangunan Sistem Komputer Institut menawarkan cara kepada pelajar untuk mendapatkan kemahiran profesional yang diperlukan dalam dunia perniagaan. Setiap program adalah kursus khusus, pantas, fleksibel, dan akademik yang ketat pengajian. Pelajar menambah kuliah bilik darjah dengan externships pelbagai jawatan industri.

Setiap program adalah empat suku akademik (44 minggu akademik) panjang dan termasuk externships sebagai satu bahagian penting dalam pembelajaran. Program-program ini tidak layak untuk pembiayaan Tajuk IV (bantuan kewangan).

Khidmat Pelanggan Specialist Program - 1 Tahun / 44 minggu

Tuisyen - $ 4,700 setahun atau $ 1,175 bagi setiap suku... [-]

Amerika Syarikat Chicago Worcester Lombard Boston Skokie  + 2 Lagi
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
11 - 44 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Southern Queensland (USQ)

... [+]

PENDIDIKAN Kejuruteraan & Alam Bina Kesihatan dan Masyarakat Kemanusiaan & Komunikasi Teknologi maklumat Berapa banyak ia akan kos? Cara Memohon

University of Southern Queensland

[-]
Australia Australia Online
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
6 semester
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
IES Abroad

Mengalami kehidupan di Vienna sebagai pelajar Psikologi dan Sains Sosial. Kursus kami memberikan anda kesempatan untuk meneroka budaya belia, pembangunan zaman kanak-kana ... [+]

Kenapa Vienna?

Vienna penuh dengan orang-orang dari seluruh dunia yang menjadikan bandar ini sebagai rumah mereka.

Terletak di tengah-tengah Eropah dan kaya dengan kebudayaan, ini adalah tempat di mana orang-orang dari semua lapisan masyarakat berkembang maju. Mungkin tidak menghairankan, ia juga merupakan sebuah bandar di mana kajian masyarakat mempunyai sejarah yang panjang dan di mana psikologi moden mendakwa tempat kelahirannya. Ramai pemikir terkemuka menjadikan Vienna sebagai rumah mereka-Alfred Adler, Max Wertheimer, Helene Deutsch, Erwin Ringel, Viktor Frankl (yang mengajar di IES Abroad ), dan sememangnya, Sigmund Freud.

Apa yang akan anda pelajari

Mengalami kehidupan di Vienna sebagai pelajar Psikologi dan Sains Sosial. Kursus kami memberikan anda kesempatan untuk meneroka budaya belia, pembangunan zaman kanak-kanak, identiti maya di web, pengalaman pendatang, dan dimensi sosial dan psikologi diskriminasi. Memperbaiki pengalaman pembelajaran anda dengan perjalanan yang berkaitan dengan program ke destinasi di seluruh Austria, Hungary, dan Jerman untuk meneroka isu-isu ini dalam konteks budaya dan geografi yang lebih luas.... [-]

Austria Vienna
Sept. 2020
English,German (Austria)
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
IES Abroad

... [+]

Mengapa Afrika Selatan?

Kursus-kursus ini akan merangkumi perspektif perbandingan berdasarkan contoh Afrika Selatan.

Semasa di Cape Town, anda mengambil kredit 15-17 setiap semester; semua kursus bernilai 3 kredit kecuali dinyatakan sebaliknya.

Kehidupan seharian

Sebahagian daripada membuat anda merasa di rumah di Cape Town melakukan yang terbaik untuk membantu anda berasa selamat dan peduli. Sama ada program orientasi yang membuat anda merasa siap, perumahan yang terletak dengan baik dan selesa, atau perjalanan lapangan dan lawatan berjalan kaki yang membawa anda ke tempat yang terpencil-kita semua tentang perkhidmatan pelajar kami.

[-]
Afrika Selatan Cape Town
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
IES Abroad

Politik, Keadilan Sosial ... [+]

Gambaran keseluruhan

Politik, Keadilan Sosial

Kursus diajarkan dalam bahasa Sepanyol oleh para profesor yang terkenal, kebanyakannya dengan janji temu utama di salah satu universiti rakan kongsi IES Abroad . Anda juga boleh mendaftar dalam penempatan pembelajaran magang atau perkhidmatan semasa anda di Santiago, yang akan membantu anda menambah pengalaman kerja antarabangsa ke résumé anda atau membantu anda memahami isu sosial kota "Santiag pertama" akan menjadi kelas anda.

Bayangkan mengamalkan bahasa Sepanyol anda semasa anda melawat kejiranan tempatan atau melawat organisasi perniagaan tempatan sebagai sebahagian daripada kajian anda mengenai perdagangan serantau dan global Chile. Di mana saja, kursus kami memanfaatkan banyak tapak bersejarah, seni, dan kebudayaan di bandar ini, dan beberapa kursus juga termasuk komponen praktikal, praktikal. Anda boleh mendaftar kursus di universiti tempatan, termasuk Pontificia Universidad Católica de Chile dan Universidad de... [-]

Chile Santiago
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
IES Abroad

IES Internship di luar negara membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif unt ... [+]

Gambaran keseluruhan

Di luar negeri semester ini di Santiago - modal ekonomi, politik, dan budaya Chile. Di luar pusat bandar yang sibuk, Santiago dikelilingi oleh julat gunung di kedua-dua sisi dan merupakan pemanduan yang mudah ke pantai Pasifik. Latihan musim panas di Santiago adalah cara terbaik untuk menerokai metropolis Amerika Selatan ini dan keajaiban semula jadinya yang berdekatan, meningkatkan kemahiran bahasa Sepanyol anda, dan mendapat pengalaman dalam pendidikan, kesihatan, perniagaan, dan kerajaan, untuk menamakan beberapa.

Berjuang dengan latihan magang anda melalui Santiago Metro, sistem metro terbesar Amerika Selatan. Berjarak untuk bersiar-siar ketika tengah hari dan melawat Mercado Central untuk menikmati beberapa buah frito congrio (ikan Chile tempatan yang goreng) dan puree de papas (kentang tumbuk).... [-]

Chile Santiago
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
IES Abroad

Bayangkan ada latihan di Milan ... [+]

Gambaran keseluruhan

Bayangkan mempunyai magang di Milan - pulang ke Borsa Italiana (bursa saham) dan Milan Fashion Week, dan reka bentuk dan modal perniagaan Itali. Di sini anda boleh menghabiskan semester mengasah kerajinan anda di atelier atau di perhubungan awam untuk rumah fesyen antarabangsa, belum lagi peluang magang dalam e-dagang, syarikat mewah, dan muzik.

Dengan lima stesen kereta api utama dan sambungan berkelajuan tinggi ke bandar-bandar lain di Itali, anda merasa seperti berada di pusat segala-galanya. Untuk perjalanan harian anda ke magang anda, gunakan Metro Milan, trem bandar, atau Il Passante, kereta api bawah tanah.

Semasa menjelajah bandar, pastikan untuk melakukan lawatan istimewa ke Milan - makanan! Pada rehat makan tengah hari anda, nikmati piring risotto alla milanese dan jika ia sekitar cuti musim sejuk, ikuti dengan sebilangan panettone - mangia! Faedah-faedah di luar negeri banyak. Latihan antarabangsa membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan menyediakan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini.... [-]

Itali Milan
Permintaan Maklumat
English,Itali
Sepenuh masa
1 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
IES Abroad

IES Internship di luar negara membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif unt ... [+]

Gambaran keseluruhan

London adalah bandar terkemuka dunia untuk kewangan antarabangsa dan pemacu utama ekonomi global. Jangan lupa bahawa ia juga merupakan pemain utama dalam bidang seni, perniagaan dan pemasaran, pendidikan, media dan komunikasi, politik, dan pertubuhan bukan keuntungan, menjadikan satu latihan semester di London peluang yang ideal. Ambil tiub untuk bekerja atau bas tingkat dua. Dapatkan beberapa ikan dan cip untuk makan tengahari. Membina rangkaian hubungan profesional global sambil mengambil apa sahaja yang ditawarkan oleh London.

IES Internship di luar negara membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. Program 14 minggu kami di London menjamin penempatan magang, tanpa kredit untuk perniagaan atau organisasi tempatan, di mana anda akan bekerja selama 32-40 jam seminggu.... [-]

United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
IES Abroad

Program magang 12-minggu kami di Barcelona menjamin penempatan selama 30 hingga 40 jam seminggu dalam bidang pilihan anda. Membangunkan kemahiran profesional anda, keupay ... [+]

Gambaran keseluruhan

Dapatkan permulaan dalam kerjayanya dengan mendapatkan pengalaman kerja antarabangsa dengan magang semester di Barcelona, ​​hab ekonomi dan budaya Semenanjung Iberia. Barcelona adalah pemain utama dalam banyak industri, termasuk perdagangan, pendidikan, permulaan teknologi, hiburan, media, dan fesyen. Terdapat juga peluang yang sangat baik dalam pertubuhan bukan untung penjagaan kesihatan antarabangsa, dan seni. Bina jaringan hubungan profesional global sambil mengambil segala yang indah di bandaraya Sepanyol yang terletak di antara laut biru terang dan gunung-gunung yang hebat.

Program magang 12-minggu kami di Barcelona menjamin penempatan selama 30 hingga 40 jam seminggu dalam bidang pilihan anda. Membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentas budaya, dan mendapat pengalaman kerja yang sebenar yang akan melancarkan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini.... [-]

Sepanyol Barcelona
Permintaan Maklumat
English,Sepanyol
Sepenuh masa
3 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Elevate Health

penyelidikan diagnostik pada masa lalu tertumpu terutamanya pada menganggarkan sensitiviti dan spesifisiti ujian diagnostik individu. Kursus perubatan dalam talian akan m ... [+]

Advanced Research Diagnostic

penyelidikan diagnostik pada masa lalu tertumpu terutamanya pada menganggarkan sensitiviti dan spesifisiti ujian diagnostik individu. Kursus perubatan dalam talian akan menunjukkan bahawa apa yang dikenali sebagai 'penyelidikan ujian' tidak semestinya sama seperti penyelidikan diagnostik. Tambahan pula, kami akan meluaskan ufuk dengan mencadangkan kaedah moden penyelidikan diagnostik dan analisis data di mana keputusan ujian pesakit boleh dan perlu dipertimbangkan dalam konteks ciri-ciri pesakit lain atau keputusan ujian. Kaedah-kaedah ini membolehkan 1. anggaran langsung kebarangkalian individu kehadiran penyakit berdasarkan semua maklumat diagnostik dan 2. penilaian sejauh mana ujian diagnostik tertentu mempunyai nilai sebenar ditambah dalam konteks klinikal. Juga, kaedah konvensional dan maju kerana ulasan sistematik ujian diagnostik akan dibentangkan.... [-]

Belanda Belanda Online
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
3 minggu
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Elevate Health

Kursus ini memberi tumpuan kepada prinsip dan amalan epidemiologi klinikal dan menghuraikan contoh-contoh dari kesusasteraan yang berkaitan. Matlamatnya adalah untuk memb ... [+]

Epidemiologi Klinikal

Kursus ini memberi tumpuan kepada prinsip dan amalan epidemiologi klinikal dan menghuraikan contoh-contoh dari kesusasteraan yang berkaitan. Matlamatnya adalah untuk memberi anda pengetahuan untuk menilai dan menilai penyelidikan klinikal dan analisa data yang digunakan dan memberi anda maklumat latar belakang saintifik dan metodologi yang cukup untuk secara aktif mengambil bahagian dalam kajian klinikal. Semasa kursus, anda akan memberi tumpuan kepada soalan diagnosis, prognosis, rawatan, dan etiologi. Terdapat beberapa pilihan penyelidikan untuk membantu anda menangani soalan-soalan ini, termasuk ujian intervensi dan kajian kes-kes menggunakan data yang diperolehi dalam keadaan klinikal. Epidemiologi Klinikal adalah salah satu daripada kursus perubatan dalam talian MSc Epidemiology Postgraduate Online; program MSc talian dalam Epidemiologi yang ditawarkan oleh Utrecht University, Pusat Perubatan Universiti Utrecht, MSc Epidemiology dan Elevate Health .... [-]

Belanda Belanda Online
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
3 minggu
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Elevate Health

Kursus ini akan meningkatkan pemahaman anda tentang epidemiologi kesihatan awam, sains yang berasaskan kesihatan awam. Epidemiologi kesihatan awam melibatkan menggambarka ... [+]

Kursus ini akan meningkatkan pemahaman anda tentang epidemiologi kesihatan awam, sains yang berasaskan kesihatan awam. Epidemiologi kesihatan awam melibatkan menggambarkan dan mentafsirkan pola geografi dan temporal dalam kesihatan penduduk, mengenal pasti strategi pencegahan, dan menganggarkan dan menilai kesan faktor risiko dan langkah pencegahan terhadap kesihatan penduduk. Oleh itu, penting untuk mempunyai pemahaman yang mendalam tentang epidemiologi kesihatan awam jika kerja atau kajian anda melibatkan sebarang isu berkaitan kesihatan awam. Oleh itu, kursus ini amat sesuai untuk ahli-ahli epidemiologi di universiti, hospital, perkhidmatan kesihatan perbandaran dan organisasi kesihatan kerajaan yang lain, dan calon-calon PhD yang mengerjakan tesis kesihatan epidemiologi atau awam.... [-]

Belanda Belanda Online
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
3 minggu
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Elevate Health

Program ini terdiri daripada persembahan pleno, perbincangan kumpulan kecil, dan latihan komputer menggunakan statistik R. pakej perisian Ia adalah salah satu kursus peru ... [+]

Ulasan sistematik dalam Penyelidikan Diagnostik

Bilangan kajian utama menilai ujian diagnostik semakin meningkat. Kritis ringkasan kajian itu dalam kajian sistematik bermanfaat untuk profesional penjagaan kesihatan mencari bukti terbaik mengenai penggunaan ujian diagnostik. Ulasan kajian diagnostik adalah lebih mencabar kerana lebih Perubahan dalam soalan dan reka bentuk, sumber-sumber tertentu berat sebelah & perubahan, dan keperluan untuk menggunakan pendekatan statistik yang lebih kompleks untuk meta-analisis.

Beberapa kemajuan baru-baru ini telah dibuat di dalam kaedah untuk melakukan tinjauan itu. Dalam kursus ini kita membincangkan dan mengamalkan kaedah untuk menilai metodologi kualiti pengajian utama diagnostik ujian ketepatan (QUADAS-2 instrumen), model statistik untuk meta-menganalisis langkah-langkah berpasangan ketepatan ujian (bivariat model meta-regresi sensitiviti dan spesifisiti ), dan bagaimana untuk kritikal membaca dan mentafsir hasil semakan sistematik kajian diagnostik. ... [-]

Belanda Belanda Online
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
3 minggu
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Elevate Health

Kursus ini adalah komponen teras mana-mana Guru ... [+]

Reka bentuk Kajian dalam Penyelidikan Etiologi

Kursus ini merupakan komponen teras bagi mana-mana ijazah Sarjana dalam Epidemiologi dan juga penting untuk dapat mengikuti kursus perubatan dalam talian khusus dalam epidemiologi. Tujuannya adalah untuk anda mempelajari tentang prinsip dan amalan kohort, kawalan kes dan kajian keratan rentas. Kami akan membincangkan reka bentuk, pengumpulan data, dan langkah-langkah hasil, serta kelebihan dan kekurangan utama reka bentuk kajian yang berbeza. Penekanan akan diberikan kepada aplikasi reka bentuk kajian dalam penyelidikan etiologi. Kursus kesihatan dalam talian ini memberi tumpuan kepada pendekatan yang lebih klasik tetapi juga menangani konsep dan pilihan reka bentuk moden, seperti reka bentuk kes kohort. Reka bentuk kajian lain juga akan dibincangkan, dengan penekanan kepada isu-isu sah. Reka Bentuk Kajian dalam Penyelidikan Etiologi adalah sebahagian daripada MSc Epidemiology Postgraduate Online; program MSc talian dalam Epidemiologi yang ditawarkan oleh Utrecht University, Pusat Perubatan Universiti Utrecht, MSc Epidemiology dan Meningkatkan.... [-]

Belanda Belanda Online
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
6 minggu
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu