close

Penapis

Lihat Hasil

Kursus-kursus dalam Penggabungan dan Pengambilalihan 2020

Kursus pengajian individu boleh membantu graduan sekolah atau pemegang GED dalam mengambil pengetahuan tambahan. Kelas-kelas ini boleh memberi tumpuan kepada mempelajari kemahiran tunggal atau memperdalam pemahaman seseorang dalam bidang subjek. Mereka boleh bertahan beberapa minggu, beberapa bulan atau bahkan beberapa tahun. Apakah kursus dalam penggabungan dan pengambilalihan? Mereka menawarka… Baca lebih lanjut

Kursus pengajian individu boleh membantu graduan sekolah atau pemegang GED dalam mengambil pengetahuan tambahan. Kelas-kelas ini boleh memberi tumpuan kepada mempelajari kemahiran tunggal atau memperdalam pemahaman seseorang dalam bidang subjek. Mereka boleh bertahan beberapa minggu, beberapa bulan atau bahkan beberapa tahun.

Apakah kursus dalam penggabungan dan pengambilalihan? Mereka menawarkan pembelajaran dasar, pertengahan dan maju tentang cara syarikat membeli firma lain atau menggabungkan kekuatan dengan perniagaan lain untuk meningkatkan pulangan pemegang saham, memasuki atau mengembangkan kehadiran mereka dalam pasaran dan menawarkan lebih banyak nilai kepada pelanggan mereka. Mereka juga boleh meneliti kerumitan penyusunan semula seperti menentukan nilai syarikat, memahami potensi implikasi undang-undang dan cukai, analisis risiko, perancangan strategik dan memupuk budaya syarikat yang positif dalam persekitaran pasca penggabungan.

Seperti mana-mana program, kursus penggabungan dan pengambilalihan menawarkan satu set faedah kepada pelajar, yang cenderung memperoleh pemahaman umum mengenai faktor-faktor yang mempengaruhi budaya tempat kerja. Peserta kursus juga mendapat pengetahuan tentang persekitaran pengawalseliaan yang kompleks yang memberi kesan kepada penggabungan serta bagaimana penggabungan dan pengambilalihan itu mungkin mempengaruhi pasaran yang lebih besar.

Adalah sukar untuk menganggarkan jumlah kos mana-mana kursus pengajian, memandangkan tuisyen dan yuran lain boleh berbeza secara meluas antara institusi dan mungkin berbeza mengikut negara. Menyiasat semua perbelanjaan yang berkaitan dengan pendaftaran, bahan dan tuisyen dengan setiap sekolah yang berasingan.

Profesional yang mengkhusus dalam bidang ini memasuki pekerjaan yang berpotensi menguntungkan. Para ahli pembangunan perniagaan dan perunding bebas sering menjadi pemain utama, bersama dengan pengarah strategi korporat, penganalisis kewangan, profesional cukai dan penasihat undang-undang dengan kepakaran dalam bidang penggabungan dan pengambilalihan. Walaupun banyak peranan ini adalah peringkat kerjaya atau peringkat pengurusan, sesetengah graduan mungkin menemui peluang peringkat kemasukan yang memberi mereka pengalaman bekerja dalam pasukan M & A.

Bagi kebanyakan profesional yang bekerja, pembelajaran jarak jauh adalah kaedah yang sempurna untuk memperoleh pendidikan yang sesuai dengan jadual seseorang. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
University of Chicago Booth School of Business
Chicago, Amerika Syarikat +3 Lagi

Kursus disiplin yang unik memberikan eksekutif rangka kerja analisis dan alat yang diperlukan untuk berjaya melaksanakan penggabungan, pengambilalihan, dan penstrukturan semul ... +

Kursus disiplin yang unik memberikan eksekutif rangka kerja analisis dan alat yang diperlukan untuk berjaya melaksanakan penggabungan, pengambilalihan, dan penstrukturan semula korporat. -
Kursus
Separuh masa
5 hari
Sep 2020
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini