ACADEMICCOURSES

Sambilan Kursus-kursus dalam Pengurusan Acara di Amerika Johannesburg Afrika Selatan 2020/2021

Kursus A merujuk kepada program pengajian yang khusus. Ia biasanya berlaku di kampus tetapi boleh disampaikan secara online. Kursus yang popular bagi mereka yang ingin mendapatkan pengetahuan khusus dalam satu mata pelajaran.

Pengurusan acara memerlukan kemahiran menyelesaikan masalah yang kukuh serta kreativiti, pengurusan masa dan organisasi, yang sering merupakan sebahagian daripada program ini. Anda juga dapat belajar kemahiran kepimpinan dan komunikasi untuk membantu menguatkan kesediaan kerjaya anda. 

Sebuah negara yang terletak ke hujung selatan Afrika, Afrika Selatan, mempunyai budaya yang kaya yang anda tidak akan mendapatkan cukup sambil melawat atau belajar di sini. Bahasa-bahasa di sini termasuk Afrikaner dan Inggeris dan Belanda. Kehidupan kampus luas Universiti Afrika Selatan, Johannesburg Universiti atau mana-mana universiti lain akan menjadi fikiran bertiup. Anda akan suka berinteraksi dengan Bantus sini dan iklim tropika di rantau ini.

Bandar Johannesburg adalah sumber terbesar emas dan berlian di Afrika Selatan. Ia adalah asas mahkamah Perlembagaan Afrika Selatan dan merupakan bandar terbesar dan terkaya di Wilayah Selangor. Ia adalah rumah kepada Universiti Johannesburg.

Sambilan Kursus dalam Pengurusan Acara di Amerika Johannesburg di Afrika Selatan

3 Hasil dalam Pengurusan Acara, Johannesburg Filter

Kursus Pengurusan Acara - Program Pendek dalam Perancangan Perkahwinan

Damelin Part Time
Kursus
Feb 2021
<
Separuh masa
<
50 jam
Kampus

Tempoh program adalah 50 jam dan tuisyen adalah muka-ke-muka. Setiap kampus Damelin mempunyai jadual tuisyen yang berbeza. Program yang ditawarkan pada minggu ini, pada waktu ...

Baca lebih lanjut

Kursus Pengurusan Acara - Persidangan, Pameran dan Pengurusan Acara

Damelin Part Time
Kursus
Feb 2021
<
Separuh masa
<
60 jam
Kampus

Program ini dalam Persidangan, Pameran dan Pengurusan Acara diperakui oleh Lembaga Akademik Damelin.

Baca lebih lanjut

Kursus Pengurusan Acara - Program Pendek dalam Perancangan Parti Kanak-kanak

Damelin Part Time
Kursus
Feb 2021
<
Separuh masa
<
50 jam
Kampus

Program ini kanak Parti Perancangan diperakui oleh Lembaga Akademik Damelin.

Baca lebih lanjut