ACADEMICCOURSES

Sambilan Kursus-kursus dalam Pengurusan Acara di Afrika Selatan 2020/2021

Universiti dan kolej menetapkan keperluan pengakuan mereka sendiri untuk kursus-kursus pendidikan yang lebih tinggi, jadi mereka berbeza-beza secara meluas. Bergantung kepada kursus ini, pelajar ijazah mungkin boleh masuk ke dalam pendidikan tinggi dengan pelbagai kelayakan. Jika anda 'semula memohon untuk mengikuti kursus Ijazah Foundation, anda mungkin mendapati bahawa pengalaman kerja diambil kira bersama mana-mana kelayakan yang anda ada. Beberapa institusi pengajian tinggi dan kolej menawarkan Yayasan Tahun sebagai persediaan untuk satu kursus ijazah tertentu. Mereka biasanya don 't hasil dalam kriteria yang berasingan kerana mereka hanya layak anda untuk memasuki program ijazah itu sendiri. Yayasan Tahun aren 't dicapai bagi semua kursus ijazah, namun.

Pengurusan acara sering melibatkan menyelia acara dari awal hingga akhir. program Pengurusan acara menyediakan kemahiran praktikal yang anda perlu merancang dan melaksanakan acara besar-besaran, dengan memberi tumpuan kepada teknik-teknik pengurusan projek dan kemahiran komunikasi. 

Afrika Selatan, secara rasmi Republik Afrika Selatan, adalah sebuah negara yang terletak di hujung selatan Afrika. Ia dibahagikan kepada sembilan wilayah. Afrika Selatan adalah bukan sahaja satu titik melompat mati, ia adalah dengan sendirinya suatu destinasi yang hebat kaya dengan budaya, flora fauna & dan sejarah.

Sambilan Kursus dalam Pengurusan Acara di Afrika Selatan

3 Hasil dalam Pengurusan Acara, Afrika Selatan Filter

Kursus Pengurusan Acara - Program Pendek dalam Perancangan Perkahwinan

Damelin Part Time
Kursus
Feb 2021
<
Separuh masa
<
50 jam
Kampus

Tempoh program adalah 50 jam dan tuisyen adalah muka-ke-muka. Setiap kampus Damelin mempunyai jadual tuisyen yang berbeza. Program yang ditawarkan pada minggu ini, pada waktu ...

Baca lebih lanjut

Kursus Pengurusan Acara - Persidangan, Pameran dan Pengurusan Acara

Damelin Part Time
Kursus
Feb 2021
<
Separuh masa
<
60 jam
Kampus

Program ini dalam Persidangan, Pameran dan Pengurusan Acara diperakui oleh Lembaga Akademik Damelin.

Baca lebih lanjut

Kursus Pengurusan Acara - Program Pendek dalam Perancangan Parti Kanak-kanak

Damelin Part Time
Kursus
Feb 2021
<
Separuh masa
<
50 jam
Kampus

Program ini kanak Parti Perancangan diperakui oleh Lembaga Akademik Damelin.

Baca lebih lanjut