close

Penapis

Lihat Hasil

Kursus-kursus dalam Pengurusan Antarabangsa 2020/2021

Satu kursus pengurusan antarabangsa adalah sesuai untuk pelajar-pelajar yang mempunyai latar belakang yang termasuk matematik, komunikasi perniagaan dan aplikasi asas komputer. Mereka yang ingin mendapatkan ijazah yang lebih tinggi dalam pengurusan atau bekerja ke arah pensijilan sering mengambil jenis ini sudah tentu. Sesiapa pun mungkin tertanya-tanya, apakah kursus dalam pengurusan antarabang… Baca lebih lanjut

Satu kursus pengurusan antarabangsa adalah sesuai untuk pelajar-pelajar yang mempunyai latar belakang yang termasuk matematik, komunikasi perniagaan dan aplikasi asas komputer. Mereka yang ingin mendapatkan ijazah yang lebih tinggi dalam pengurusan atau bekerja ke arah pensijilan sering mengambil jenis ini sudah tentu.

Sesiapa pun mungkin tertanya-tanya, apakah kursus dalam pengurusan antarabangsa? Ia biasanya sebahagian daripada program yang menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran untuk menyiasat, mengurus dan menganalisis aspek perdagangan antarabangsa untuk syarikat. Seorang pengajar yang pakar dalam bidang yang boleh mengemukakan bahan kursus dalam pelbagai format, yang mana aktiviti dan projek yang membiasakan pelajar dengan isu-isu yang mungkin berbangkit dalam kerjaya mereka.

Setelah tamat kursus, pelajar boleh memohon asas yang dipelajari dalam kelas yang lebih maju. Pengetahuan ini adalah serta-merta memberi manfaat kepada orang-orang yang sudah mempunyai kerjaya.

Kursus-kursus dalam pengurusan antarabangsa boleh didapati di seluruh dunia, dan mereka berbeza dari segi kedalaman bahan yang ditawarkan dan panjang kelas. Kos berbeza secara meluas berdasarkan faktor-faktor ini, tetapi seorang individu yang berminat boleh belajar tentang perbelanjaan tertentu untuk setiap institusi penyelidikan manakala kursus-kursus yang sesuai dengan keperluan pendidikan beliau.

Pengurusan antarabangsa merangkumi beberapa bidang yang berbeza. Ini termasuk penyelidikan perdagangan antarabangsa, pengurusan rantaian bekalan, pengurusan sumber manusia, dan jualan dan pemasaran, untuk menamakan beberapa. Pelajar dengan beberapa kerja kursus siap mungkin layak untuk jawatan peringkat kemasukan, manakala tahap yang boleh menyediakan mereka untuk jawatan peringkat pertengahan. Pengurus pembangunan perniagaan, pengurus jualan antarabangsa dan penyelaras logistik hanya tiga pilihan yang tersedia untuk orang-orang yang mengejar pekerjaan dalam bidang ini.

Satu kursus pengurusan antarabangsa biasanya diambil sebagai sebahagian daripada program sarjana muda atau ijazah peringkat, dan banyak institusi mempunyai pra-syarat yang mesti dipenuhi sebelum pendaftaran adalah mungkin. Untuk membantu pelajar dalam mencari kursus yang sesuai untuk mereka, banyak universiti menawarkan pilihan pembelajaran jarak jauh. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
European School of Economics
London , United Kingdom +4 Lagi

Program Khusus di ESE dalam Pengurusan direka untuk membangun dan menyusun kemahiran pengurusan dan kepintaran untuk memastikan bahawa pengurus yang berurusan dengan pasaran a ... +

Program Khusus di ESE dalam Pengurusan direka untuk membangun dan menyusun kemahiran pengurusan dan kepintaran untuk memastikan bahawa pengurus yang berurusan dengan pasaran antarabangsa mempunyai pemahaman dan wawasan yang diperlukan untuk mencapai kejayaan dalam bidang ini. -
Kursus
Sepenuh Masa
Separuh masa
3 bulan
English
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini