ACADEMICCOURSES

Sambilan Kursus-kursus dalam Pengurusan Eksekutif di Amerika Toledo Amerika Syarikat 2020/2021

Kursus adalah kelas akademik yang diajar oleh tenaga pengajar yang berkelayakan yang bertujuan untuk meningkatkan pengetahuan peserta daripada kawasan atau latihan yang diberikan di dalam sesuatu bidang. Kursus berbeza-beza secara meluas dari segi panjang, saiz, kandungan dan tempoh.

Banyak kerjaya yang berbeza boleh terlibat dalam pengurusan eksekutif; Tajuk pekerjaan termasuk ketua eksekutif atau pegawai teknologi. Ia adalah mungkin untuk bekerja dalam bidang kewangan, pemasaran, operasi, atau perolehan. Bidang ini adalah sangat baik untuk mereka yang berminat dalam kepimpinan perniagaan.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Toledo Ohio adalah sebuah bandar pelabuhan antara Ohio dan Michigan. Bandar ini terletak di Tasik Erie dan menyediakan pemandangan yang indah dan pantai. Toledo menjadi tuan rumah kepada pelbagai universiti yang menyediakan banyak pilihan utama yang berpotensi.

Sambilan Kursus dalam Pengurusan Eksekutif di Amerika Toledo di Amerika Syarikat

1 Hasil dalam Pengurusan Eksekutif, Toledo Filter

Program disesuaikan

University of Tulsa College of Business Administration
Kursus
<
Separuh masa
Kampus

Sumber Perniagaan Anda untuk Latihan Korporat.

Baca lebih lanjut