ACADEMICCOURSES

Sambilan Kursus-kursus dalam Pengurusan Mewah di Itali 2020/2021

Kursus undang-undang adalah bertujuan untuk diambil oleh mereka yang ingin melanjutkan pembangunan peribadi mereka. Sama ada anda mengambil kursus-kursus di dalam kelas atau dalam talian, terdapat pelbagai bidang kajian khusus. Beberapa di antaranya teori peraturan, undang-undang komersil dan harta intelek.

Pelajar yang belajar pengurusan mewah boleh belajar bagaimana untuk berurusan dengan pengguna dan produk dalam pasaran mewah. Kelas mungkin termasuk tingkah laku pengguna, pengurusan jenama antarabangsa, hospitaliti mewah, pengurusan rantaian bekalan, isu-isu pengawalseliaan dan runcit mewah.

Secara rasmi dikenali sebagai Republik Itali, negara itu didapati di selatan Eropah. Bahasa rasmi adalah Itali dan modal yang kaya dengan budaya adalah Rome. Banyak universiti di dunia 's tertua terletak di Itali, khususnya Universiti Bologna (ditubuhkan pada 1088). Terdapat tiga Superior Sekolah Siswazah dengan "universiti status ", tiga institusi yang bertaraf Doktor Falsafah Kolej, yang berfungsi di peringkat ijazah dan peringkat lepasan ijazah.

Sambilan Kursus dalam Pengurusan Mewah di Itali

3 Hasil dalam Pengurusan Mewah, Itali Filter

Marketing & komunikasi untuk mewah

Haute Future Fashion Academy
Kursus
<
Sepenuh Masa
<
2 minggu
English
Itali
Kampus

The Marketing & Communication tumpuan Mewah Summer Campus 'adalah untuk menyediakan pelajar dengan pemahaman yang mendalam mengenai pasaran mewah dan memperkenalkan mereka ...

Baca lebih lanjut

Kursus dalam Reka bentuk dan Mewah Itali

BAU International Academy of Rome
Kursus
<
Sepenuh Masa
<
2 minggu
English
Kampus

Pelancongan selama 2 minggu di jalan raya, di 4 daerah kecemerlangan Made in Italy, bermula di Venice, di Biennale, dan kemudian berpindah ke daerah bahari La Spezia, untuk me ...

Baca lebih lanjut

Kursus Pendek dalam Fesyen

European School of Economics
Kursus
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
3 bulan
English
Kampus

Matlamat Program Profesional ESE di Fesyen

Baca lebih lanjut