ACADEMICCOURSES

Sambilan Kursus-kursus dalam Pengurusan Organisasi di Romania 2020/2021

Kursus undang-undang adalah bertujuan untuk diambil oleh mereka yang ingin melanjutkan pembangunan peribadi mereka. Sama ada anda mengambil kursus-kursus di dalam kelas atau dalam talian, terdapat pelbagai bidang kajian khusus. Beberapa di antaranya teori peraturan, undang-undang komersil dan harta intelek.

Kepimpinan, pengurusan sumber, perancangan dan penganjur adalah alat yang digunakan dalam pengurusan organisasi. Matlamat adalah untuk menyediakan sebuah entiti perniagaan atau bukan keuntungan untuk mengendalikan kedua-dua temporalities semasa dan strategi masa depan.

Kelayakan universiti Romania amat dihargai dan diiktiraf di Eropah dan seterusnya, yuran pengajian paling murah dan kos hidup di Eropah. Romania mempunyai sejarah lama dan kaya, terutamanya di Bucharest modal dengan 2 juta rakyatnya. Pelajar antarabangsa bersedia untuk belajar di Romania boleh memohon sama ada kepada Kementerian Pelajaran dan Penyelidikan atau universiti Romania yang dipilih, untuk menerima Surat Setuju Terima.

Sambilan Kursus dalam Pengurusan Organisasi di Romania

2 Hasil dalam Pengurusan Organisasi, Romania Filter

Pengurusan masa

Institute for Business and Public Administration, Bucharest (ASEBUSS)
Kursus
<
Separuh masa
<
3 hari
Kampus

Program ini akan membolehkan pengurus dan kakitangan untuk menguruskan masa mereka dengan lebih baik dan untuk meningkatkan kecekapan dalam organisasi.

Baca lebih lanjut

Kursus yang disesuaikan

Institute for Business and Public Administration, Bucharest (ASEBUSS)
Kursus
<
Separuh masa
English
Kampus

Setiap syarikat mempunyai ciri-ciri yang unik. Itulah sebabnya kami sangat aktif dalam membangunkan program-program khas yang unik yang direka khas untuk memenuhi keperluan or ...

Baca lebih lanjut