Kursus dalam Pengurusan Projek

Terbaik 46 Kursus-kursus dalam Pengurusan Projek 2019

Pengurusan Projek

Kursus A melibatkan kajian terhadap topik yang tertakluk di dalam kawasan yang lebih luas. Satu kursus pengurusan projek adalah bagi orang yang bertujuan untuk membangunkan nya kemahiran dalam penetapan matlamat dan penyelesaian dalam suasana yang profesional.

Mungkin ada yang bertanya, apakah Kursus Pengurusan Projek? Kursus-kursus dalam hal ini berbeza-beza dari beberapa minggu untuk tempoh satu semester universiti biasa. Mereka ditawarkan melalui program pembelajaran jarak jauh dan juga di kampus fizikal. Kebanyakan kursus ditawarkan dengan matlamat yang sama dalam fikiran, dan itu adalah untuk membantu pelajar belajar bagaimana untuk menetapkan dan mencapai matlamat untuk berjaya menyiapkan projek dalam persekitaran yang profesional. Walaupun syarikat-syarikat besar, firma kejuruteraan dan perniagaan yang besar dalam pengurus projek bekerja umum sebagai satu persoalan, pengetahuan yang boleh digunakan dalam mana-mana persekitaran dan ke arah mana-mana tugas dengan garis masa dan matlamat. Pelajar-pelajar belajar untuk bekerja dengan kedua-dua sumber bahan dan manusia untuk membawa projek membuahkan hasil.

Satu kursus pengurusan projek membantu menjelaskan bagaimana projek yang berjaya adalah disusun dan ditadbir. Pelajar-pelajar belajar mengenai projek kitaran hidup. Mereka diberi alat dan teknik untuk perancangan berstruktur, bagaimana untuk menguruskan perubahan dan risiko, dan bagaimana untuk menguruskan jangkaan pihak berkepentingan. Pelajar juga belajar bagaimana untuk mengimbangi pelbagai projek sekaligus. Kemahiran ini memberi manfaat kepada mana-mana tugas profesional.

Kos untuk kursus adalah berbeza dari sekolah ke sekolah. Untuk maklumat yang tepat mengenai jadual bayaran, hubungi pejabat kemasukan individu secara langsung.

Pengurus projek adalah penting dalam banyak industri. Maka adalah perlu bagi pengurus dalam pasukan undang-undang, dalam jabatan sumber manusia untuk membangunkan program latihan dan perniagaan dalam rantaian bekalan. Bagi syarikat-syarikat pembinaan dan firma kejuruteraan, pengurus projek adalah kedudukan yang kritikal. Kerajaan perbandaran menawarkan banyak peluang kerjaya bagi orang-orang dengan kemahiran organisasi projek. Industri hiburan adalah satu lagi sumber pekerjaan.Seorang pengurus projek adalah penting untuk membawa projek-projek kreatif seperti filem untuk menyalakan.

Mula mengurus matlamat profesional anda hari ini. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut

Menguruskan Pemegang Kepentingan

Maybe International
Online 24 - 32 

Keberkesanan kami sebagai pengurus dan pemimpin tidak lagi bergantung kepada sejauh mana kami menguruskan pasukan kami atau orang yang bekerja untuk kami. Hari ini, sebahagian besar daripada apa yang kita lakukan dan perlu dilakukan hanya berlaku dengan kerjasama banyak pihak yang berkepentingan, di mana kita mempunyai sedikit atau tiada kawalan langsung. [+]

Kenapa keperluannya?

Sebagai pengurus, kita dapat merasa selesa dalam mempengaruhi kakitangan kita sendiri kerana kita merasakan kita mempunyai kuasa, kedudukan dan kuasa. Tetapi, kita sering boleh merasakan rasa tidak selesa yang sebenar apabila kita perlu berunding dengan atau mempengaruhi orang yang kita tidak mempunyai kuasa kedudukan - rakan sebaya, pemimpin senior, pelanggan dan pemegang kepentingan korporat utama lain.

Tetapi, sebenarnya, kita tidak memerlukan status atau kuasa kedudukan untuk menjadi benar-benar berkesan dalam merundingkan atau mempengaruhi pemain kritikal dalam kehidupan kita. Terdapat cara yang jauh lebih baik dan mudah.

Gambaran keseluruhan

Keberkesanan kami sebagai pengurus dan pemimpin tidak lagi bergantung kepada sejauh mana kami menguruskan pasukan kami atau orang yang bekerja untuk kami. Hari ini, sebahagian besar daripada apa yang kita lakukan dan perlu dilakukan hanya berlaku dengan kerjasama banyak pihak yang berkepentingan, di mana kita mempunyai sedikit atau tiada kawalan langsung.... [-]


Seminar mengenai PMBOK® Update 6th Edition

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Campus Sepenuh masa 24  April 2019 Mexico Zapopan

Objektif program ini adalah untuk mengemas kini pengetahuan dalam Badan Pengurusan Projek Pengetahuan, edisi PMBOK® 6 dan bersedia untuk peperiksaan pensijilan sebagai Projek Pengurusan Profesional (PMP®) dengan versi baru standard ini. [+]

objektif

Kemas kini pengetahuan dalam Badan Pengurusan Projek Pengetahuan, edisi PMBOK® 6 dan sediakan ujian peperiksaan sebagai Project Management Professional (PMP®) dengan versi baru ini.

Faedah program iniBagi profesional dalam projek-projek yang sebelum ini telah dilatih dengan versi sebelumnya PMBoK dan belum menyelesaikan proses persijilan mereka, ini adalah peluang untuk mengetahui perubahan standard baru dan meneruskan proses pengesahan mereka sebagai PMP®.Di samping itu, mereka akan diberikan persediaan untuk menyelesaikan peperiksaan pensijilan dengan versi baru dan akan disertakan dalam penyelesaian permintaan peperiksaan PMI®.Bengkel ini menyediakan 24 PDU (Unit Pembangunan Profesional atau jam tangan langsung) yang boleh digunakan oleh peserta yang menyokong sijil PMP®.Kandungan programModul 1 PMBoK® Edisi 6 (8 jam)Modul 2 PMBoK® Edisi ke-6 dalam amalan (8 jam)Persediaan Modul 3 untuk Pensijilan PMP® (8 jam) [-]

Pengkhususan dalam Pengurusan Projek

Universidad EIA
Campus January 2019 Colombia Envigado

Profil calon Pengkhususan Pengurusan Projek merangkumi penerimaan para profesional dari pelbagai bidang akademik, yang menyokong analisa multidisiplin dan konsep integral dari projek-projek tersebut, tanpa kehilangan setiap peserta identitas profesionalnya atau berpura-pura menyerang bidang yang diluar profesinya. [+]

Mengapa mengkaji Pengkhususan dalam Pengurusan Projek dalam EIA

Profil calon Pengkhususan Pengurusan Projek merangkumi penerimaan para profesional dari pelbagai bidang akademik, yang menyokong analisa multidisiplin dan konsep integral dari projek-projek tersebut, tanpa kehilangan setiap peserta identitas profesionalnya atau berpura-pura menyerang bidang yang diluar profesinya.

Unsur-unsur yang membezakan Pengkhususan dalam Pengurusan Projek adalah: pendekatan terhadap teori sekatan, pemikiran sistemik dan strategik dan penekanan pada metodologi Institut Pengurusan Projek (PMI).

Teori Kekangan melihat rantaian nilai secara keseluruhan, yang bahagiannya berinteraksi secara sistematik dan bukan pada komponen terpencil mereka. Dalam langkah ini, projek-projek itu dipertimbangkan secara holistik, berusaha untuk mengukuhkan kedudukan strategik yang paling lemah dalam rangkaian untuk meningkatkan produktiviti sistem. Penyelesaiannya dengan rantai kritikal dan penglihatannya dalam pelbagai projek menyediakannya dengan nilai pembezaan yang tinggi.... [-]


Kursus Dalam Talian: Projek Kejuruteraan Projek: Menyediakan untuk Kejayaan

TU Delft Open & Online Education
Online Sambilan October 2019 Belanda Netherlands Online

Adakah anda jurutera (projek) dengan latar belakang teknikal tetapi kurang pengetahuan pengurusan? Adakah anda berminat untuk meningkatkan prestasi projek dan mahu mengembangkan pengetahuan anda? [+]

Adakah anda jurutera (projek) dengan latar belakang teknikal tetapi kurang pengetahuan pengurusan? Adakah anda berminat untuk meningkatkan prestasi projek dan mahu mengembangkan pengetahuan anda?

Kursus perniagaan dan pengurusan ini akan memberi tumpuan kepada kemahiran pengurusan projek yang diperlukan untuk berjaya mengurus projek, membezakan tiga bidang:

Pengurus projek dan pasukanProses projekKonteks projek

Kursus ini memberi tumpuan kepada fasa projek awal, termasuk contoh dari projek teknikal dalam pelbagai sektor dan industri (antara lain, tetapi tidak terhad kepada, projek infrastruktur dan projek pembinaan).

Pada akhir kursus ini, anda akan mencipta pelan pelaksanaan projek anda sendiri, sama ada dalam usaha pasukan atau secara individu. Sudah tentu, usaha pasukan membolehkan pengalaman pembelajaran khas dan kami menilai penyertaan pasukan aktif.... [-]


Kursus dalam pmp (profesional pengurusan projek)

Zabeel International Institute of Management and Technology
Campus Sepenuh masa September 2019 Emiriah Arab Bersatu Dubai

Program Profesional Pengurusan Projek yang ditawarkan oleh PMI yang memperkenalkan asas dan strategi pengurusan projek moden. [+]

Program Profesional Pengurusan Projek Yang ditawarkan oleh PMI yang memperkenalkan asas dan strategi pengurusan projek moden.

Siapa yang memerlukan Program ini

Pemimpin Projek, Pengurus Program, QA, Penganalisis Perniagaan, Jurutera, Perunding & Profesional dari bidang Farmaseutikal, Kewangan, Perbankan dan Telekom yang sedang menjalankan projek langsung.

hasil pembelajaran

Orang akan belajar tentang Kerja Bingkai Pengurusan Projek, Pengurusan Kitaran Hayat Projek, Masa, Kos, Risiko, Pengurusan Komunikasi, Pengurusan Kualiti, Pengurusan Kos yang terlibat dalam Projek.

Program Kandungan Modul 1: Rangka Kerja Pengurusan Projek Modul 2: Kitaran dan Organisasi Kehidupan Projek Modul 3: Proses Pengurusan Projek Modul 4: Pengurusan Integrasi Projek Modul 5: Pengurusan Skop Projek Modul 6: Pengurusan Masa Projek Modul 7: Pengurusan Kos Projek Modul 8: Pengurusan Kualiti Projek Modul 9: Pengurusan Sumber Manusia Projek Modul 10: Pengurusan Komunikasi Projek Modul 11: Pengurusan Risiko Projek Modul 12: Pengurusan Perolehan Projek Modul 13: Pengurusan Stakeholder Projek [-]

Menguruskan Program yang Berjaya

Convertas
Campus September 2019 Emiriah Arab Bersatu Dubai United Kingdom London Turki Istanbul مليسيا Kuala Lumpur + 5 lagi

Kursus MSP menyampaikan pengetahuan mengenai prinsip MSP®, tema tadbir urus, dan aliran transformasi yang ditakrifkan dalam rangka MSP®, satu piawaian Pengurusan Projek yang terkenal. Peranan dan tanggungjawab pengurusan program yang dijelaskan dalam kursus ini akan memajukan keupayaan anda untuk melibatkan diri dan memenuhi keperluan perniagaan pelanggan anda. Dengan latihan ini, anda akan dapat menunjukkan kemahiran pengurusan program yang lebih baik, kesesuaian yang lebih baik, dan fleksibiliti apabila bekerja dalam persekitaran program yang sentiasa berubah-ubah. [+]

Mengenai

Kursus MSP menyampaikan pengetahuan mengenai prinsip MSP®, tema tadbir urus, dan aliran transformasi yang ditakrifkan dalam rangka MSP®, satu piawaian Pengurusan Projek yang terkenal. Peranan dan tanggungjawab pengurusan program yang dijelaskan dalam kursus ini akan memajukan keupayaan anda untuk melibatkan diri dan memenuhi keperluan perniagaan pelanggan anda. Dengan latihan ini, anda akan dapat menunjukkan kemahiran pengurusan program yang lebih baik, kesesuaian yang lebih baik, dan fleksibiliti apabila bekerja dalam persekitaran program yang sentiasa berubah-ubah.

Hasil programMemperoleh pengetahuan dan kemahiran yang relevan yang diperlukan Yayasan MSP.Membangunkan pemahaman mengenai bagaimana projek-projek sesuai dengan program.Mempunyai pengetahuan kerja dan menunjukkan komitmen yang kuat terhadap prinsip dan proses Pengurusan Program.Membangun pendekatan berorientasikan penyelesaian untuk pengawalan risiko, pengurusan isu, kawalan kualiti, dan pengurusan pemegang kepentingan.Menjadi kedudukan untuk menentukan dan mengarahkan strategi pengurusan program organisasi.... [-]

Kursus dalam strategi pengurusan masa untuk pengurusan projek

FutureLearn
Online Sambilan November 2019 United Kingdom UK Online

Membangunkan kemahiran pengurusan masa anda dan dapatkan strategi pengurusan masa untuk memastikan setiap projek yang anda uruskan berjalan dengan lancar. [+]

Setiap pengurus projek atau pemimpin projek mempunyai projek yang kelihatannya tidak terkawal - menyerap lebih banyak masa dan sumber daripada yang dirancang. Kursus ini akan membantu anda menghentikan perkara itu.

Anda akan mempelajari strategi pengurusan masa untuk membantu anda mencegah projek menjadi tidak terurus dan membangunkan kemahiran asas seorang pengurus projek untuk memastikan setiap projek yang anda jalani memenuhi tarikh akhirnya.

Sekarang adalah masa untuk menghentikan projek pelarian.

Apa topik yang anda akan meliputi? Memperkenalkan proses pengurusan masa Terangkan konsep utama dalam pengurusan masa, termasuk ketinggalan dan petunjuk, laluan kritikal, buffer pemakanan, meratakan sumber, melicinkan sumber, jadual tarikh siap, tarikh siap sasaran, tonggak. Jelaskan pelbagai alat dan kaedah meningkatkan pengurusan masa, termasuk Kaedah Diagram Penjajaran (PDM), Kaedah Laluan Kritikal, Kaedah Rantaian Kritikal, Carta Gantt Apa yang anda akan mencapai? ... [-]

Pengurusan Projek Lanjutan

London Business Training & Consulting
Campus January 2019 United Kingdom London

Setelah selesai kursus latihan pengurusan projek ini, anda akan dapat memahami proses pemilihan dan pemilihan projek [+]

Maklumat UtamaKod Kursus: OPM108Tempoh: 2 mingguBayaran: £ 4075Garis besar kursusPemilihan Projek dan Pengurusan PortfolioPemilihan projekPendekatan untuk penyaringan dan pemilihan projekModel kewanganPengurusan portfolio projekKepimpinan dan Pengurus ProjekPemimpin berbanding pengurusBagaimana pengurus projek memimpinCiri pemimpin projek yang berkesanJuara projekKepimpinan projek baruProfesionalisme pengurusan projekPengurusan SkopPerkembangan konsepKenyataan skopKebenaran kerjaPelaporan skopSistem kawalanProjek TutupBangunan Pasukan Projek, Konflik, dan RundinganMembina pasukan projekCiri-ciri pasukan projek yang berkesanAlasan mengapa pasukan gagalPeringkat dalam pembangunan kumpulanMencapai kerjasama silang fungsiPasukan projek mayaPengurusan konflikRundinganPengurusan RisikoPengurusan risiko: proses empat peringkatPengurusan risiko projek: pendekatan bersepaduAnggaran dan Anggaran KosPengurusan kosAnggaran kosMewujudkan belanjawan projekMembangunkan kontinjensi bajetPenjadualan ProjekMembangunkan rangkaianAnggaran masaMembina laluan kritikalCarta GanttMenyerang projekPengurusan SumberAsas kekangan sumberMemuatkan sumberMeratakan sumberCarta pemuatan sumberMenguruskan sumber dalam persekitaran pelbagai projekPenilaian dan Kawalan ProjekKitaran kawalan - model umumMemantau prestasi projekPengurusan nilai yang diperolehiMenggunakan nilai yang diperoleh untuk mengurus portfolio projekIsu dalam penggunaan berkesan pengurusan nilai yang diperolehiFaktor manusia dalam penilaian dan kawalan projekProjek Tutup dan PenamatanJenis penamatan projekPenamatan semulajadi - proses penutupanPenamatan awal untuk projekMenyediakan laporan projek akhirPenonton sasaranKetua pegawai operasiPengarah dan pengurus projek, pengamal dan ahli pasukanMereka yang ingin mengambil pendekatan bersepadu untuk menguruskan projek, menangani kedua-dua cabaran teknikal dan pengurusanMereka yang ingin meletakkan penekanan yang sama pada pelaksanaan projek masing-masing dan perspektif strategik, akan dilengkapi dengan cara untuk menguruskan projek-projek di kedua-dua program dan tahap portfolioMereka yang ingin memperluaskan tumpuan mereka di luar aktiviti pengurusan projek tradisional dalam perancangan dan penjadualan, kawalan projek, dan penamatan, kepada perspektif yang lebih umum, inklusif, dan dengan demikian, perspektif yang lebih bernilai dalam proses pengurusan projekHasil pembelajaran... [-]

Kursus PRINCE2® Training and Certification Practitioner

Simplilearn
Online Sambilan Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat USA Online

Persijilan PRINCE2 (Projek dalam Persekitaran Terkawal) diiktiraf secara global untuk pendekatan yang dipandu amalannya kepada pengurusan projek. Anda akan mempelajari rangka kerja PRINCE2 umum, tujuh proses utama yang dilakukan pada selang masa projek, dan prinsip yang membimbing para pengurus semasa kitaran hayat projek dengan fokus khusus pada jahitan. PRINCE2 adalah pelaburan yang ideal untuk membina kerjaya dalam pengurusan projek dan dapat membantu anda memperoleh lebih dari $ 11.000 lebih setahun daripada rakan-rakan yang tidak disahkan. [+]

Kursus-kursus dalam Pengurusan Projek. Ciri-ciri utama32 jam latihan pimpinan pengajar2 kertas sampel Axelos dan 1 panduan penyediaan peperiksaan2 kertas ujian simulasi, 7 senario, dan 1 kajian kes industri156 kuiz akhir pengajaran, 21 slaid yang boleh dimuat turun, dan 2 projek26 templat proses dan 1 model prosesYuran peperiksaan Yayasan Prince2® dan Praktisi dimasukkanApakah objektif kursus?Kursus latihan Yayasan PRINCE2 dan Praktisi ini direka untuk memastikan anda lulus peperiksaan PRINCE2 anda pada percubaan pertama. Pendekatan latihan tangan kami, yang telah dipercayai oleh lebih daripada 20,000 pelajar seperti anda, akan memberi anda pengetahuan tentang tujuh prinsip, proses, dan tema yang dijelaskan dalam garis panduan PRINCE2. Anda juga akan belajar bagaimana untuk menyesuaikan projek-projek mengikut alam sekitar Bersenjata dengan latihan ini, anda akan membantu organisasi anda melaksanakan projek dengan lebih cekap dengan templat, proses dan langkah yang jelas.Kemahiran apa yang akan anda pelajari?... [-]

Kursus Dalam Talian: Projek

University Of The Free State Business School Online
Online Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Afrika Selatan Bloemfontein

Projek [+]

Projek

Projek

Jadual

Projek

Penilaian

Penilaian SLP terdiri daripada kuiz, perbincangan, tugasan akhir, dan ujian dalam talian.

Cara penghantaran

Online

Tempoh

2 minggu. Ini tidak termasuk masa tambahan yang diberikan untuk melengkapkan penilaian akhir.

Akreditasi

Selepas projek yang berjaya disiapkan

Tahap NQF: 5

Kredit: 10

Pertanyaan:

Ansie Barnard

Perkongsian Strategik

T: 082 900 1080/051 401 3204

E: barnardam@ufs.ac.za

[-]

Kursus pengurusan projek

International Career Institute
Online Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka United Kingdom London

Pengurusan projek adalah profesion yang berkembang pesat dan ini adalah sangat mudah difahami kerana hampir setiap industri bergantung kepada pengurus projek untuk menyelia kerja-kerja dari penubuhannya untuk siap. jabatan-jabatan kerajaan dan syarikat swasta sama-sama memerlukan individu yang boleh dipercayai dan mampu untuk mengetuai projek-projek mereka kepada kejayaan. [+]

Pengurusan Projek adalah profesion yang berkembang pesat dan ini adalah sangat mudah difahami kerana hampir setiap industri bergantung kepada pengurus projek untuk menyelia kerja-kerja dari penubuhannya untuk siap. jabatan-jabatan kerajaan dan syarikat swasta sama-sama memerlukan individu yang boleh dipercayai dan mampu untuk mengetuai projek-projek mereka kepada kejayaan. Jika anda ingin untuk mendapatkan kemahiran yang diperlukan untuk menjadi seorang pengurus projek, mendaftar dalam kursus pengurusan projek ICI dan mencapai profesion ganjaran yang dikehendaki dalam banyak industri.

Rangka Kursus Pengenalan kepada pengurusan projek Skop Projek Pengurusan dan Perumusan Projek Perancangan Petugas Perwakilan Pelaksanaan projek Penilaian projek Kemahiran Pengurusan Projek Kemahiran kepimpinan Pembangunan personel Prospek kerjaya ... [-]

managemet projek

Institute for Business and Public Administration, Bucharest (ASEBUSS)
Campus Sambilan September 2019 Romania Bucharest

Modul ini akan membolehkan pengurus projek dan ahli-ahli pasukan untuk membangunkan hands-on pengalaman dalam menguruskan projek dari awal hingga selesai. [+]

A 2-hari dan modul separuh di mana pengurus projek dan ahli-ahli pasukan membangunkan pengalaman hands-on dalam menguruskan projek dari awal hingga selesai.TOPIK YANG DILIPUTI

Mengenal pasti dan menentukan projek-projek Memperuntukkan sumber Laporan Pelaksanaan projek dan rintangan kepada perubahan Pencapaian matlamat Kelewatan mengatasi, kos tambahan dan kesesakan lain Analisis ekonomi dan kewangan bagi projek-projek [-]

Kurus enam sigma tali pinggang hitam latihan pensijilan

ExcelR Raising Excellene
Online Campus Sepenuh masa 4 - 15  July 2019 India Bengaluru + 1 lagi

ExcelR menawarkan tiga hari pensijilan dan latihan Lean Six Sigma Black Belt untuk kedua-dua individu dan pekerja korporat. Latihan pensijilan Lean Six Sigma disampaikan oleh berpengalaman dan salah satu jurulatih Lean Six Sigma terbaik dalam industri ini. [+]

Kursus-kursus dalam Pengurusan Projek. Apakah Lean Six Sigma Black Belt?

ExcelR menawarkan tiga hari pensijilan dan latihan Lean Six Sigma Black Belt untuk kedua-dua individu dan pekerja korporat. Latihan pensijilan Lean Six Sigma disampaikan oleh berpengalaman dan salah satu jurulatih Lean Six Sigma terbaik dalam industri ini.

Latihan akan didorong oleh Minitab & pendedahan praktikal terjamin dengan projek bilik darjah. Bermula dengan pengenalan kepada metodologi Lean, latihan akan menerangkan konsep maju Six Sigma. Idea yang mendasari ialah Lean dan Six Sigma tidak dapat dilihat secara berasingan. Kedua-dua "badan kualiti" ini saling melengkapi dan oleh itu nama program Lean Six Sigma.... [-]


Kursus dalam Pengurusan Projek

Fleming College
Campus Sepenuh masa September 2019 Kanada Peterborough Lindsay Minden Cobourg + 3 lagi

Program pascasiswazah ini memberikan anda kemahiran dan pengetahuan untuk menguruskan semua aspek projek dengan cekap untuk mencapai matlamat organisasi dalam persekitaran global yang kompetitif. [+]

Program pascasiswazah ini memberikan anda kemahiran dan pengetahuan untuk menguruskan semua aspek projek dengan cekap untuk mencapai matlamat organisasi dalam persekitaran global yang kompetitif. Ia juga menyediakan anda untuk menulis Associate Certified Institut Pengurusan Projek di dalam Pengurus Projek (CAPM®) atau peperiksaan Pengurusan Projek Profesional (PMP®).

Melalui sesi kelas dan pengalaman projek yang diterapkan dengan penaja projek luaran, anda akan belajar dan mengamalkan cara memulakan, merancang, melaksanakan dan menutup projek yang menggabungkan alat penjadualan, prinsip belanjawan, pengurusan sumber manusia, pengurusan risiko dan pengurusan kualiti. Sepanjang program ini, anda akan mengasah komunikasi dan kepimpinan pasukan anda untuk memberikan anda daya saing sebagai pemimpin pasukan berprestasi tinggi.... [-]


Diploma Pengurusan Projek

Australian College of Technology & Business
Online Campus Sepenuh masa 30  January 2019 Australia Brisbane + 1 lagi

Pengurusan Projek kini diiktiraf secara meluas sebagai kerjaya yang memerlukan kemahiran tertentu, pengetahuan dan kelayakan. kelulusan formal adalah pra-syarat untuk banyak organisasi menggunakan Pengurus Projek. Pengurus Projek telah dalam industri ini juga mula mendapat kelayakan untuk kemajuan kerjaya mereka. [+]

APA INI?

Diploma Pengurusan projek adalah satu formal, yang diiktiraf kelayakan berdasarkan kepada pembelajaran teori dan praktikal.

Mengapa perlu mendapatkan kelayakan sebagai Pengurus Projek?

Menjadi berkelayakan dalam Diploma Pengurusan Projek kini dianggap sebagai MESTI mempunyai untuk kerjaya yang lumayan di Pengurusan Projek.

Pengurusan Projek kini diiktiraf secara meluas sebagai kerjaya yang memerlukan kemahiran tertentu, pengetahuan dan kelayakan. kelulusan formal adalah pra-syarat untuk banyak organisasi menggunakan Pengurus Projek. Pengurus Projek telah dalam industri ini juga mula mendapat kelayakan untuk kemajuan kerjaya mereka.

Gambaran Keseluruhan Kursus... [-]