Kursus dalam Pengurusan Projek

Terbaik 64 Kursus-kursus dalam Pengurusan Projek 2018/2019

Pengurusan Projek

Kursus A melibatkan kajian terhadap topik yang tertakluk di dalam kawasan yang lebih luas. Satu kursus pengurusan projek adalah bagi orang yang bertujuan untuk membangunkan nya kemahiran dalam penetapan matlamat dan penyelesaian dalam suasana yang profesional.

Mungkin ada yang bertanya, apakah Kursus Pengurusan Projek? Kursus-kursus dalam hal ini berbeza-beza dari beberapa minggu untuk tempoh satu semester universiti biasa. Mereka ditawarkan melalui program pembelajaran jarak jauh dan juga di kampus fizikal. Kebanyakan kursus ditawarkan dengan matlamat yang sama dalam fikiran, dan itu adalah untuk membantu pelajar belajar bagaimana untuk menetapkan dan mencapai matlamat untuk berjaya menyiapkan projek dalam persekitaran yang profesional. Walaupun syarikat-syarikat besar, firma kejuruteraan dan perniagaan yang besar dalam pengurus projek bekerja umum sebagai satu persoalan, pengetahuan yang boleh digunakan dalam mana-mana persekitaran dan ke arah mana-mana tugas dengan garis masa dan matlamat. Pelajar-pelajar belajar untuk bekerja dengan kedua-dua sumber bahan dan manusia untuk membawa projek membuahkan hasil.

Satu kursus pengurusan projek membantu menjelaskan bagaimana projek yang berjaya adalah disusun dan ditadbir. Pelajar-pelajar belajar mengenai projek kitaran hidup. Mereka diberi alat dan teknik untuk perancangan berstruktur, bagaimana untuk menguruskan perubahan dan risiko, dan bagaimana untuk menguruskan jangkaan pihak berkepentingan. Pelajar juga belajar bagaimana untuk mengimbangi pelbagai projek sekaligus. Kemahiran ini memberi manfaat kepada mana-mana tugas profesional.

Kos untuk kursus adalah berbeza dari sekolah ke sekolah. Untuk maklumat yang tepat mengenai jadual bayaran, hubungi pejabat kemasukan individu secara langsung.

Pengurus projek adalah penting dalam banyak industri. Maka adalah perlu bagi pengurus dalam pasukan undang-undang, dalam jabatan sumber manusia untuk membangunkan program latihan dan perniagaan dalam rantaian bekalan. Bagi syarikat-syarikat pembinaan dan firma kejuruteraan, pengurus projek adalah kedudukan yang kritikal. Kerajaan perbandaran menawarkan banyak peluang kerjaya bagi orang-orang dengan kemahiran organisasi projek. Industri hiburan adalah satu lagi sumber pekerjaan.Seorang pengurus projek adalah penting untuk membawa projek-projek kreatif seperti filem untuk menyalakan.

Mula mengurus matlamat profesional anda hari ini. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut

Profesional - sijil profesional - san francisco

Stafford House International
Campus Sepenuh masa October 2018 Amerika Syarikat San Francisco San Diego Chicago + 1 lagi

Ketahui konsep perniagaan dan menggunakan kemahiran bahasa Inggeris lanjutan anda kepada pasukan projek dan kajian kes perniagaan. Program Bahasa Inggeris adalah untuk pelajar yang ingin meneroka dan membangunkan kerjaya mereka. [+]

Ketahui konsep perniagaan dan menggunakan kemahiran bahasa Inggeris lanjutan anda kepada pasukan projek dan kajian kes perniagaan. Program Bahasa Inggeris adalah untuk pelajar yang ingin meneroka dan membangunkan kerjaya mereka.

Bercakap dengan profesional daripada syarikat-syarikat yang berjaya Belajar dari lawatan ke syarikat-syarikat AS Kerja-kerja pasukan projek dan kajian kes perniagaan yang lengkap Pengurusan projek

Tahap Minimum

Upper Intermediate

Mula Tarikh

Jan 4, Apr 4, Jul 5, 3 Okt

Fakta Cepat

Menguruskan jadual, belanjawan dan risiko Bagaimana untuk membina kes perniagaan Bagaimana untuk menganalisis projek baru Bagaimana untuk mengesan dan berkomunikasi kemajuan Marketing & Advertising ... [-]

Diploma Pengurusan Projek

Australian College of Technology & Business
Online Campus Sepenuh masa 30  January 2019 Australia Brisbane + 1 lagi

Pengurusan Projek kini diiktiraf secara meluas sebagai kerjaya yang memerlukan kemahiran tertentu, pengetahuan dan kelayakan. kelulusan formal adalah pra-syarat untuk banyak organisasi menggunakan Pengurus Projek. Pengurus Projek telah dalam industri ini juga mula mendapat kelayakan untuk kemajuan kerjaya mereka. [+]

APA INI?

Diploma Pengurusan projek adalah satu formal, yang diiktiraf kelayakan berdasarkan kepada pembelajaran teori dan praktikal.

Mengapa perlu mendapatkan kelayakan sebagai Pengurus Projek?

Menjadi berkelayakan dalam Diploma Pengurusan Projek kini dianggap sebagai MESTI mempunyai untuk kerjaya yang lumayan di Pengurusan Projek.

Pengurusan Projek kini diiktiraf secara meluas sebagai kerjaya yang memerlukan kemahiran tertentu, pengetahuan dan kelayakan. kelulusan formal adalah pra-syarat untuk banyak organisasi menggunakan Pengurus Projek. Pengurus Projek telah dalam industri ini juga mula mendapat kelayakan untuk kemajuan kerjaya mereka.

Gambaran Keseluruhan Kursus... [-]


Kursus Dalam Talian: Projek Kejuruteraan Projek: Menyediakan untuk Kejayaan

TU Delft Open & Online Education
Online Sambilan October 2018 Belanda Netherlands Online

Adakah anda jurutera (projek) dengan latar belakang teknikal tetapi kurang pengetahuan pengurusan? Adakah anda berminat untuk meningkatkan prestasi projek dan mahu mengembangkan pengetahuan anda? [+]

Adakah anda jurutera (projek) dengan latar belakang teknikal tetapi kurang pengetahuan pengurusan? Adakah anda berminat untuk meningkatkan prestasi projek dan mahu mengembangkan pengetahuan anda?

Kursus perniagaan dan pengurusan ini akan memberi tumpuan kepada kemahiran pengurusan projek yang diperlukan untuk berjaya mengurus projek, membezakan tiga bidang:

Pengurus projek dan pasukanProses projekKonteks projek

Kursus ini memberi tumpuan kepada fasa projek awal, termasuk contoh dari projek teknikal dalam pelbagai sektor dan industri (antara lain, tetapi tidak terhad kepada, projek infrastruktur dan projek pembinaan).

Pada akhir kursus ini, anda akan mencipta pelan pelaksanaan projek anda sendiri, sama ada dalam usaha pasukan atau secara individu. Sudah tentu, usaha pasukan membolehkan pengalaman pembelajaran khas dan kami menilai penyertaan pasukan aktif.... [-]


Seminar mengenai PMBOOK Update Edisi ke-6

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Campus Sepenuh masa 24  September 2018 Mexico Mexico City Oaxaca + 1 lagi

Kemas kini pengetahuan dalam Badan Pengurusan Projek Pengetahuan, edisi PMBOK® 6 dan sediakan ujian peperiksaan sebagai Project Management Professional (PMP®) dengan versi baru ini. [+]

Kemas kini PMBOOK Edisi ke-6

Peringkat Pembangunan Profesional

Pakar Fungsian. Profesional mengembangkan teknik dan kemahiran yang kukuh dalam bidang pengkhususan, mencapai pertumbuhan profesional yang pesat yang memberikan kemerdekaan dan autonomi dalam organisasi. Ia boleh menjadi tahap yang memuaskan selama beberapa tahun, bermula dari saat anda memasuki dunia kerja.

Pengurusan Eksekutif. Pada peringkat ini mereka mempunyai sekurang-kurangnya 3 tahun pengalaman dalam bidang pengkhususan fungsional, selain mengembangkan projek dengan lingkup serantau dan antarabangsa sama ada ke arah atau dalam koordinasi.

Objektif Umum

Kemas kini pengetahuan dalam Badan Pengurusan Projek Pengetahuan, edisi PMBOK® 6 dan sediakan ujian peperiksaan sebagai Project Management Professional (PMP®) dengan versi baru ini.... [-]


Kursus dalam pmp (profesional pengurusan projek)

Zabeel International Institute of Management and Technology
Campus Sepenuh masa September 2018 Emiriah Arab Bersatu Dubai

Program Profesional Pengurusan Projek yang ditawarkan oleh PMI yang memperkenalkan asas dan strategi pengurusan projek moden. [+]

Program Profesional Pengurusan Projek Yang ditawarkan oleh PMI yang memperkenalkan asas dan strategi pengurusan projek moden.

Siapa yang memerlukan Program ini

Pemimpin Projek, Pengurus Program, QA, Penganalisis Perniagaan, Jurutera, Perunding & Profesional dari bidang Farmaseutikal, Kewangan, Perbankan dan Telekom yang sedang menjalankan projek langsung.

hasil pembelajaran

Orang akan belajar tentang Kerja Bingkai Pengurusan Projek, Pengurusan Kitaran Hayat Projek, Masa, Kos, Risiko, Pengurusan Komunikasi, Pengurusan Kualiti, Pengurusan Kos yang terlibat dalam Projek.

Program Kandungan Modul 1: Rangka Kerja Pengurusan Projek Modul 2: Kitaran dan Organisasi Kehidupan Projek Modul 3: Proses Pengurusan Projek Modul 4: Pengurusan Integrasi Projek Modul 5: Pengurusan Skop Projek Modul 6: Pengurusan Masa Projek Modul 7: Pengurusan Kos Projek Modul 8: Pengurusan Kualiti Projek Modul 9: Pengurusan Sumber Manusia Projek Modul 10: Pengurusan Komunikasi Projek Modul 11: Pengurusan Risiko Projek Modul 12: Pengurusan Perolehan Projek Modul 13: Pengurusan Stakeholder Projek [-]

Sijil Siswazah dalam Pengurusan Risiko Projek

University of Technology Sydney
Campus Sepenuh masa Sambilan 0.5 - 1  January 2019 Australia Sydney + 1 lagi

Kursus ini membolehkan pelajar pengurusan projek dan profesional industri berpengalaman menyelesaikan kursus pakar dalam pengurusan risiko projek. Pakar risiko projek mempunyai pelbagai peluang kerjaya yang semakin meningkat. Kerja kursus merangkumi pengurusan projek komersial, menguruskan kerumitan projek dan pengurusan risiko yang lebih maju untuk pengurus projek. Pelajar berpeluang memilih subjek elektif dalam bidang pengkhususan. Subjek ditawarkan dalam mod blok, dan aktiviti pembelajaran menekankan penggunaan konsep kepada masalah dunia sebenar, komunikasi kualiti profesional yang berkesan, dan peranan analisis dalam mengenal pasti dan menguruskan risiko projek. [+]

Program ini menyediakan pengetahuan, kemahiran dan alat berasaskan latihan untuk mengenal pasti dan menguruskan risiko dalam projek-projek di beberapa sektor industri, disokong oleh teori dan penyelidikan.

Kursus ini dibangunkan sebagai respons kepada permintaan industri untuk kursus khusus dalam risiko yang bertujuan untuk pengurus projek. Ia bertujuan untuk mengamalkan profesional yang ingin membangunkan kebolehan khusus di kawasan ini. Ia boleh digunakan untuk profesional dalam banyak industri, termasuk perbankan dan kewangan, pembinaan dan kejuruteraan, pengurusan acara, kerajaan, kesihatan, dan IT.

[-]

Menguruskan Program yang Berjaya

Convertas
Campus September 2018 Emiriah Arab Bersatu Dubai United Kingdom London Turki Istanbul مليسيا Kuala Lumpur + 5 lagi

Kursus MSP menyampaikan pengetahuan mengenai prinsip MSP®, tema tadbir urus, dan aliran transformasi yang ditakrifkan dalam rangka MSP®, satu piawaian Pengurusan Projek yang terkenal. Peranan dan tanggungjawab pengurusan program yang dijelaskan dalam kursus ini akan memajukan keupayaan anda untuk melibatkan diri dan memenuhi keperluan perniagaan pelanggan anda. Dengan latihan ini, anda akan dapat menunjukkan kemahiran pengurusan program yang lebih baik, kesesuaian yang lebih baik, dan fleksibiliti apabila bekerja dalam persekitaran program yang sentiasa berubah-ubah. [+]

Mengenai

Kursus MSP menyampaikan pengetahuan mengenai prinsip MSP®, tema tadbir urus, dan aliran transformasi yang ditakrifkan dalam rangka MSP®, satu piawaian Pengurusan Projek yang terkenal. Peranan dan tanggungjawab pengurusan program yang dijelaskan dalam kursus ini akan memajukan keupayaan anda untuk melibatkan diri dan memenuhi keperluan perniagaan pelanggan anda. Dengan latihan ini, anda akan dapat menunjukkan kemahiran pengurusan program yang lebih baik, kesesuaian yang lebih baik, dan fleksibiliti apabila bekerja dalam persekitaran program yang sentiasa berubah-ubah.

Hasil programMemperoleh pengetahuan dan kemahiran yang relevan yang diperlukan Yayasan MSP.Membangunkan pemahaman mengenai bagaimana projek-projek sesuai dengan program.Mempunyai pengetahuan kerja dan menunjukkan komitmen yang kuat terhadap prinsip dan proses Pengurusan Program.Membangun pendekatan berorientasikan penyelesaian untuk pengawalan risiko, pengurusan isu, kawalan kualiti, dan pengurusan pemegang kepentingan.Menjadi kedudukan untuk menentukan dan mengarahkan strategi pengurusan program organisasi.... [-]

Pengurusan Projek Lanjutan

London Business Training & Consulting
Campus November 2018 United Kingdom London

Setelah selesai kursus latihan pengurusan projek ini, anda akan dapat memahami proses pemilihan dan pemilihan projek [+]

Maklumat UtamaKod Kursus: OPM108Tempoh: 2 mingguBayaran: £ 3775 VATTarikh05 Nov hingga 16 Nov 2018Garis besar kursusPemilihan Projek dan Pengurusan PortfolioPemilihan projekPendekatan untuk penyaringan dan pemilihan projekModel kewanganPengurusan portfolio projekKepimpinan dan Pengurus ProjekPemimpin berbanding pengurusBagaimana pengurus projek memimpinCiri pemimpin projek yang berkesanJuara projekKepimpinan projek baruProfesionalisme pengurusan projekPengurusan SkopPerkembangan konsepKenyataan skopKebenaran kerjaPelaporan skopSistem kawalanPenamatan projekBangunan Pasukan Projek, Konflik, dan RundinganMembina pasukan projekCiri-ciri pasukan projek yang berkesanAlasan mengapa pasukan gagalPeringkat dalam pembangunan kumpulanMencapai kerjasama silang fungsiPasukan projek mayaPengurusan konflikRundinganPengurusan RisikoPengurusan risiko: proses empat peringkatPengurusan risiko projek: pendekatan bersepaduAnggaran dan Anggaran KosPengurusan kosAnggaran kosMewujudkan belanjawan projekMembangunkan kontinjensi bajetPenjadualan ProjekMembangunkan rangkaianAnggaran masaMembina laluan kritikalCarta GanttMenyerang projekPengurusan SumberAsas kekangan sumberMemuatkan sumberMeratakan sumberCarta pemuatan sumberMenguruskan sumber dalam persekitaran pelbagai projekPenilaian dan Kawalan ProjekKitaran kawalan - model umumMemantau prestasi projekPengurusan nilai yang diperolehiMenggunakan nilai yang diperoleh untuk mengurus portfolio projekIsu dalam penggunaan berkesan pengurusan nilai yang diperolehiFaktor manusia dalam penilaian dan kawalan projekProjek Tutup dan PenamatanJenis penamatan projekPenamatan semulajadi - proses penutupanPenamatan awal untuk projekMenyediakan laporan projek akhirPenonton sasaranKetua pegawai operasiPengarah dan pengurus projek, pengamal dan ahli pasukanMereka yang ingin mengambil pendekatan bersepadu untuk menguruskan projek, menangani kedua-dua cabaran teknikal dan pengurusanMereka yang ingin meletakkan penekanan yang sama pada pelaksanaan projek masing-masing dan perspektif strategik, akan dilengkapi dengan cara untuk menguruskan projek-projek di kedua-dua program dan tahap portfolioMereka yang ingin memperluaskan tumpuan mereka di luar aktiviti pengurusan projek tradisional dalam perancangan dan penjadualan, kawalan projek, dan penamatan, kepada perspektif yang lebih umum, inklusif, dan dengan demikian, perspektif yang lebih bernilai dalam proses pengurusan projekHasil pembelajaran... [-]

Kursus dalam strategi pengurusan masa untuk pengurusan projek

FutureLearn
Online Sambilan November 2018 United Kingdom UK Online

Membangunkan kemahiran pengurusan masa anda dan dapatkan strategi pengurusan masa untuk memastikan setiap projek yang anda uruskan berjalan dengan lancar. [+]

Setiap pengurus projek atau pemimpin projek mempunyai projek yang kelihatannya tidak terkawal - menyerap lebih banyak masa dan sumber daripada yang dirancang. Kursus ini akan membantu anda menghentikan perkara itu.

Anda akan mempelajari strategi pengurusan masa untuk membantu anda mencegah projek menjadi tidak terurus dan membangunkan kemahiran asas seorang pengurus projek untuk memastikan setiap projek yang anda jalani memenuhi tarikh akhirnya.

Sekarang adalah masa untuk menghentikan projek pelarian.

Apa topik yang anda akan meliputi? Memperkenalkan proses pengurusan masa Terangkan konsep utama dalam pengurusan masa, termasuk ketinggalan dan petunjuk, laluan kritikal, buffer pemakanan, meratakan sumber, melicinkan sumber, jadual tarikh siap, tarikh siap sasaran, tonggak. Jelaskan pelbagai alat dan kaedah meningkatkan pengurusan masa, termasuk Kaedah Diagram Penjajaran (PDM), Kaedah Laluan Kritikal, Kaedah Rantaian Kritikal, Carta Gantt Apa yang anda akan mencapai? ... [-]

Kursus Dalam Talian: Projek

University Of The Free State Business School Online
Online Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Afrika Selatan Bloemfontein

Projek [+]

Projek

Projek

Jadual

Projek

Penilaian

Penilaian SLP terdiri daripada kuiz, perbincangan, tugasan akhir, dan ujian dalam talian.

Cara penghantaran

Online

Tempoh

2 minggu. Ini tidak termasuk masa tambahan yang diberikan untuk melengkapkan penilaian akhir.

Akreditasi

Selepas projek yang berjaya disiapkan

Tahap NQF: 5

Kredit: 10

Pertanyaan:

Ansie Barnard

Perkongsian Strategik

T: 082 900 1080/051 401 3204

E: barnardam@ufs.ac.za

[-]

Kursus pengurusan projek

International Career Institute
Online Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka United Kingdom London

Pengurusan projek adalah profesion yang berkembang pesat dan ini adalah sangat mudah difahami kerana hampir setiap industri bergantung kepada pengurus projek untuk menyelia kerja-kerja dari penubuhannya untuk siap. jabatan-jabatan kerajaan dan syarikat swasta sama-sama memerlukan individu yang boleh dipercayai dan mampu untuk mengetuai projek-projek mereka kepada kejayaan. [+]

Pengurusan Projek adalah profesion yang berkembang pesat dan ini adalah sangat mudah difahami kerana hampir setiap industri bergantung kepada pengurus projek untuk menyelia kerja-kerja dari penubuhannya untuk siap. jabatan-jabatan kerajaan dan syarikat swasta sama-sama memerlukan individu yang boleh dipercayai dan mampu untuk mengetuai projek-projek mereka kepada kejayaan. Jika anda ingin untuk mendapatkan kemahiran yang diperlukan untuk menjadi seorang pengurus projek, mendaftar dalam kursus pengurusan projek ICI dan mencapai profesion ganjaran yang dikehendaki dalam banyak industri.

Rangka Kursus Pengenalan kepada pengurusan projek Skop Projek Pengurusan dan Perumusan Projek Perancangan Petugas Perwakilan Pelaksanaan projek Penilaian projek Kemahiran Pengurusan Projek Kemahiran kepimpinan Pembangunan personel Prospek kerjaya ... [-]

Kursus Lanjutan dalam Pengurusan Projek - Metodologi PMI (Málaga)

EOI Spain’s School of Industrial Organisation
Campus Sambilan September 2018 Sepanyol Marbella Madrid Seville Alicante + 2 lagi

Pengurusan organisasi yang betul, tanpa mengira saiz dan kawasan aktiviti ekonomi, mengurus pengurusan yang berkesan untuk projek-projek yang dihasilkan dan dilaksanakan di dalamnya. Dan jika anda juga [+]

Kursus Lanjutan dalam Pengurusan Projek - Metodologi PMI (Málaga)

Pengurusan organisasi yang betul, tanpa mengira saiz dan kawasan aktiviti ekonomi, mengurus pengurusan yang berkesan untuk projek-projek yang dihasilkan dan dilaksanakan di dalamnya. Dan jika tindakan ini juga dibangunkan dalam rangka kerja dimana terdapat kepelbagaian, sama ada generasi, kebudayaan atau bahkan antarabangsa, syarikat perlu memiliki profesional dengan pengetahuan dan kemampuan untuk beradaptasi dengan tepat untuk menangani situasi yang berbeda.

Kursus Lanjutan dalam Pengurusan Projek berdasarkan Metodologi PMI menyediakan peserta dengan pandangan lengkap mengenai proses asas pengurusan dan arah projek, serta membangun kemahiran pengurusan penting untuk hal ini, seperti rundingan, kepimpinan atau pengurusan pasukan, dengan teknik yang paling inovatif.... [-]


Kursus dalam Pengurusan Projek

Oscar Institute
Campus Sepenuh masa 30  September 2018 Emiriah Arab Bersatu Dubai

Latihan dan pensijilan Pengurusan Projek dapat mengurangkan risiko projek dengan ketara kerana para profesional yang disahkan memiliki pengetahuan untuk mengatasi halangan dan menyelesaikan projek tepat waktu dan di bawah anggaran. Kursus ini direka untuk pengurus projek, ahli pasukan dan pengurusan kanan yang ingin menggunakan Standard Pengurusan Projek Antarabangsa untuk membantu menyelesaikan projek dengan lebih pantas, lebih murah dan lebih mudah. Ia juga merupakan kursus yang sesuai untuk orang-orang yang memerlukan kursus penyegaran dalam pengurusan projek sebelum mereka mengambil peperiksaan PMP® Institut Pengurusan Projek [+]

Latihan dan pensijilan Pengurusan Projek dapat mengurangkan risiko projek dengan ketara kerana para profesional yang disahkan memiliki pengetahuan untuk mengatasi halangan dan menyelesaikan projek tepat waktu dan di bawah anggaran. Kursus ini direka untuk pengurus projek, ahli pasukan dan pengurusan kanan yang ingin menggunakan Standard Pengurusan Projek Antarabangsa untuk membantu menyelesaikan projek dengan lebih pantas, lebih murah dan lebih mudah. Ia juga merupakan kursus yang sesuai untuk mereka yang memerlukan kursus penyegaran dalam pengurusan projek sebelum mereka mengambil peperiksaan PMP® Institut Pengurusan Projek.

Teknik yang berkesan untuk mempunyai Pengurusan Projek yang berjaya:... [-]


Kursus: Pakar Projek Pengurusan

Campus Universitario Europeo
Online Sepenuh masa Sambilan September 2018 Sepanyol Marbella A Coruña Madrid + 3 lagi

Tahu prosedur yang sistem Sepanyol. Melalui peraturan, ia terus memberi respons kepada keperluan untuk kelayakan profesional dan, kepada sokongan, bahawa pada bahagian [+]

Pengurusan Projek Pakar Tahu prosedur yang sistem Sepanyol. Melalui peraturan, dia terus pergi menanggapi keperluan untuk kelayakan profesional dan, kepada sokongan, bahawa di pihak institusi Eropah yang sedia ada, telah dapat dilihat melalui pelbagai program dan inisiatif Menganalisis ramalan risiko dalam keluarga pengajaran dan penyelidikan. Menggambarkan aktiviti yang paling kerap, tempat kerja, bermakna digunakan dan organisasi tugas. Risiko spesifik dan peraturan rujukannya. sebagai langkah pencegahan untuk menghapuskan atau mengurangkan risiko setiap pekerjaan.

Siapakah?

- Graduan dalam bidang ekonomi dan perniagaan - Profesional dalam sektor pentadbiran dan pemasaran - Mana-mana orang yang berminat untuk menduduki kedudukan pemasaran, pentadbiran atau pengurusan.... [-]


menguruskan projek-projek global

University of Management and Technology
Campus Sambilan September 2018 Amerika Syarikat Arlington Ashburn + 1 lagi

Untuk membiasakan peserta dengan isu-isu global utama yang dihadapi pekerja projek di rumah dan di luar negara dan untuk memberi mereka kemahiran untuk beroperasi dengan lebih berkesan dalam persekitaran antarabangsa hari 's. [+]

Satu gambaran keseluruhan latihan menguruskan projek-projek di peringkat global. Objektif Untuk membiasakan peserta dengan isu-isu global utama yang dihadapi pekerja projek di rumah dan di luar negara dan untuk memberi mereka kemahiran untuk beroperasi dengan lebih berkesan dalam persekitaran antarabangsa hari 's. Topik Dilindungi - Gambaran keseluruhan - Isu-isu Global (contohnya, Keruntuhan ekonomi Asia, bagaimana IMF berfungsi, peranan Bank Dunia, menguruskan dalam persekitaran maya) - Buku asas Pengurusan projek - Aspek Antarabangsa pengurusan projek - Penggunaan analisis faedah / kos dalam keutamaan projek global - Belanjawan modal ke atas projek-projek ( "Bank Dunia " sehala) - Urus niaga kewangan antarabangsa - Kewangan Antarabangsa bagi projek-projek besar - Projek Antarabangsa risiko - Isu-isu Bahasa dan komunikasi - Isu-isu budaya Cross - Rundingan projek Antarabangsa - Tenaga kerja projek global dan isu-isu buruh - Menguruskan geografi "maya " pasukan projek - Isu-isu harta intelek Antarabangsa - Pelesenan dan projek Antarabangsa - Implikasi kawalan eksport ke atas projek-projek Panjang Padang Kursus ini datang dalam panjang yang berbeza-beza bergantung kepada keperluan organisasi anda.Profesional Pengurusan Projek (PMPs) layak untuk mendapatkan Unit Pembangunan Profesional (PDUs) untuk mengambil kursus ini.... [-]