close

Penapis

Lihat Hasil

Sambilan Kursus-kursus dalam Pengurusan Projek di Romania 2020/2021

Kursus undang-undang adalah bertujuan untuk diambil oleh mereka yang ingin melanjutkan pembangunan peribadi mereka. Sama ada anda mengambil kursus-kursus di dalam kelas atau dalam talian, terdapat pelbagai bidang kajian khusus. Beberapa di antaranya teori peraturan, undang-undang komersil dan harta intelek. Pengurusan Projek memerlukan penilaian kepada apa tugas-tugas dalam projek ini perlu diisi… Baca lebih lanjut

Kursus undang-undang adalah bertujuan untuk diambil oleh mereka yang ingin melanjutkan pembangunan peribadi mereka. Sama ada anda mengambil kursus-kursus di dalam kelas atau dalam talian, terdapat pelbagai bidang kajian khusus. Beberapa di antaranya teori peraturan, undang-undang komersil dan harta intelek.

Pengurusan Projek memerlukan penilaian kepada apa tugas-tugas dalam projek ini perlu diisi, apabila ia perlu dilakukan dan siapa yang akan melakukannya. Seorang pengurus projek juga perlu memastikan kerja dilakukan dengan betul dan bahawa apa-apa risiko yang berkaitan dengan projek yang dikenalpasti dan dikurangkan.

Romania adalah sebuah negara yang terletak di persimpangan Tengah dan Eropah Tenggara, bersempadan dengan Laut Hitam. Panduan ke Romania adalah mudah dari hampir semua negara di dunia, kerana kedudukannya, serta fakta bahawa itu disampaikan oleh pelbagai jenis pengangkutan dan syarikat-syarikat. Universiti Romania menawarkan pilihan yang hebat untuk program ijazah dan ijazah lanjutan di Romania, Bahasa Inggeris, Perancis dan Jerman.

Sambilan Kursus dalam Pengurusan Projek di Romania

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
Institute for Business and Public Administration, Bucharest (ASEBUSS)
Bucharest , Romania

Modul ini akan membolehkan pengurus projek dan ahli-ahli pasukan untuk membangunkan hands-on pengalaman dalam menguruskan projek dari awal hingga selesai.

Modul ini akan membolehkan pengurus projek dan ahli-ahli pasukan untuk membangunkan hands-on pengalaman dalam menguruskan projek dari awal hingga selesai. -
Kursus
Separuh masa
2 hari
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini