$close

Penapis

Lihat Hasil

Sambilan Kursus-kursus dalam Pengurusan Restoran di Amerika Cannes Perancis 2022

Terdapat beratus-ratus kelayakan Profesional yang diiktiraf & kursus latihan dari dunia penyedia pendidikan terkemuka. Objektif kursus perlu membawa kepada kaedah pengajaran dan minat pelajar.Walaupun pengurus restoran menyelia semua aspek operasi restoran, mereka masih perlu mengetahui maklumat asas tentang dapur / komponen masakan menjalankan restoran yang berjaya, seperti penyediaan makanan, te… Baca lebih lanjut

Terdapat beratus-ratus kelayakan Profesional yang diiktiraf & kursus latihan dari dunia penyedia pendidikan terkemuka. Objektif kursus perlu membawa kepada kaedah pengajaran dan minat pelajar.

Walaupun pengurus restoran menyelia semua aspek operasi restoran, mereka masih perlu mengetahui maklumat asas tentang dapur / komponen masakan menjalankan restoran yang berjaya, seperti penyediaan makanan, teknik bufet dan prinsip kebersihan makanan. Di samping itu, kursus pengurusan restoran juga menyentuh mengenai komunikasi interpersonal, sumber manusia dan perhubungan pekerja.

Perancis kini di kalangan 20 negara prestasi terbaik dari segi ekonomi kerana cemerlang pembelajaran pendidikan mereka berorientasikan hasil yang lebih tinggi. Kebanyakan kursus di universiti-universiti yang ditawarkan dalam bahasa Perancis. Perancis mempunyai 60 orang awam dan 100 universiti swasta.

Sambilan Kursus dalam Pengurusan Restoran di Amerika Cannes di Perancis

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Perancis
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
  • Disyorkan Terkini Tajuk
  • Disyorkan
  • Terkini
  • Tajuk
Ecole Supérieure de Commerce de Communication et de Gestion
Cannes, Perancis
Kursus
Sepenuh Masa
Separuh masa
Perancis
Sep 2022
Kampus