ACADEMICCOURSES

Pembelajaran jarak jauh Kursus-kursus dalam Jualan di Amerika Syarikat 2021

Kursus undang-undang adalah bertujuan untuk diambil oleh mereka yang ingin melanjutkan pembangunan peribadi mereka. Sama ada anda mengambil kursus-kursus di dalam kelas atau dalam talian, terdapat pelbagai bidang kajian khusus. Beberapa di antaranya teori peraturan, undang-undang komersil dan harta intelek.

Jualan boleh menjadi aspek yang kompetitif dan mencabar dunia perniagaan. Orang yang belajar jualan belajar bagaimana untuk menggunakan kemahiran interpersonal dan komunikasi serta mendapatkan latar belakang dalam bidang kewangan, ekonomi, dan pemasaran untuk membantu dalam jualan perkhidmatan atau produk, biasanya dalam runcit, pembuatan, atau kapasiti industri.

Pendidikan jarak jauh atau pembelajaran jarak jauh adalah satu cara untuk menyampaikan pendidikan dan pengajaran, sering secara individu, kepada pelajar-pelajar yang tidak hadir secara fizikal di kampus.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Pembelajaran jarak jauh Kursus dalam Jualan di Amerika Syarikat

3 Hasil dalam Jualan, Amerika Syarikat, Pembelajaran jarak jauh Filter

Kursus Asas dan Amalan CRM - Salesforce

FutureLearn
Kursus
<
Separuh masa
<
12 minggu
English
Online

Ketahui cara meningkatkan pengalaman pelanggan menggunakan platform pengurusan hubungan pelanggan seperti Salesforce.

Baca lebih lanjut

Sains Operasi Jualan

Western Washington University Online Extended Education
Kursus
Sep 2021
English
Online

Kursus Sains Operasi Jualan kami yang sangat tinggi menggabungkan pembelajaran dalam talian dengan sesi kumpulan mingguan secara langsung. Kuasai strategi dan konsep kritikal ...

Baca lebih lanjut

Reka Bentuk Pengalaman Pelanggan untuk Kursus Kejayaan Pelanggan - Salesforce

FutureLearn
Kursus
<
Separuh masa
<
12 minggu
English
Online

Pelajari kemahiran yang akan membolehkan anda merancang dan melaksanakan strategi untuk meningkatkan pengalaman pelanggan dan kejayaan pelanggan.

Baca lebih lanjut