ACADEMICCOURSES

Pembelajaran jarak jauh Kursus-kursus dalam Jualan 2021

Anda biasanya boleh mengambil kursus-kursus pendidikan yang lebih tinggi jika anda berusia 18 tahun atau lebih. Mereka kerap mengajar di universiti, kolej dan institusi profesional seperti sekolah seni atau kolej pertanian - hampir kesemuanya mempunyai laman web mereka sendiri. Anda boleh mendapatkan pelbagai kemahiran, contohnya, diploma, ijazah sarjana muda, ijazah asas dan ijazah lepasan ijazah.

Di dalam bidang perniagaan adalah konsentrasi khusus untuk penjualan bahan-bahan, produk siap, dan komoditi lain. Jualan boleh menjadi bidang yang menarik dan semakin meningkat bagi pelajar yang berminat dalam cabaran pemasaran dan meningkatkan hasil manakala membentuk hubungan antara industri atau negara.

Walaupun kelas pembelajaran jauh menghadiri saya dalam talian, beberapa universiti memegang kuat di beberapa lokasi. Anda juga boleh berhenti mengambil kelas untuk beberapa minggu dalam setahun tanpa menarik balik dan tanpa membuang pinjaman pelajar anda ke dalam pembayaran balik. Itu adalah hujah yang kuat ramai orang melihat apabila mendaftar dalam kelas-kelas pembelajaran jarak jauh.

Pembelajaran jarak jauh Kursus dalam Jualan

6 Hasil dalam Jualan, Pembelajaran jarak jauh Filter

Kursus Asas dan Amalan CRM - Salesforce

FutureLearn
Kursus
<
Separuh masa
<
12 minggu
English
Online

Ketahui cara meningkatkan pengalaman pelanggan menggunakan platform pengurusan hubungan pelanggan seperti Salesforce.

Baca lebih lanjut

Kursus Dalam Talian Kemahiran Jualan

Acudemy
Kursus
<
Sepenuh Masa
<
2 jam
English
Online

Kursus dimulakan dengan peraturan asas untuk orang jualan. Ini merangkumi panggilan dingin, bagaimana menangani penjaga pintu dan membawa Anda melalui pertemuan tatap muka yan ...

Baca lebih lanjut

Anugerah Prinsip Pemasaran

Advenio eAcademy
Kursus
<
Separuh masa
<
12&nbsp;-&nbsp;18 minggu
English
Online

Kursus dalam talian 12 minggu ini direka untuk peserta yang ingin meningkatkan pengetahuan mereka dan mengembangkan kemahiran profesional mereka dalam asas pemasaran, pengurus ...

Baca lebih lanjut

Sains Operasi Jualan

Western Washington University Online Extended Education
Kursus
Sep 2021
English
Online

Kursus Sains Operasi Jualan kami yang sangat tinggi menggabungkan pembelajaran dalam talian dengan sesi kumpulan mingguan secara langsung. Kuasai strategi dan konsep kritikal ...

Baca lebih lanjut

Reka Bentuk Pengalaman Pelanggan untuk Kursus Kejayaan Pelanggan - Salesforce

FutureLearn
Kursus
<
Separuh masa
<
12 minggu
English
Online

Pelajari kemahiran yang akan membolehkan anda merancang dan melaksanakan strategi untuk meningkatkan pengalaman pelanggan dan kejayaan pelanggan.

Baca lebih lanjut

Pengurusan Pengalaman Pelanggan dengan Kursus Latihan Salesforce

FutureLearn
Kursus
22 Mac 2021
<
Separuh masa
<
12 minggu
English
Online

Ketahui cara menerapkan kerangka kerja CX menggunakan teknologi Salesforce CRM dan menjadi pengurus kejayaan pelanggan yang lebih berkesan.

Baca lebih lanjut