close

Penapis

Lihat Hasil

Kursus-kursus dalam Pentadbiran, Perniagaan dan Ekonomi 2020

Jika anda ingin pendidikan tambahan tetapi tidak berminat dalam program sarjana muda, mendaftar kursus mungkin menjadi pilihan untuk anda. Anda boleh mengkhususkan diri dalam bidang minat dan mendapatkan kemahiran yang diperlukan untuk membantu anda mendapatkan pekerjaan. Kursus juga boleh merapatkan jurang antara sekolah menengah dan kolej dan menyediakan anda untuk melanjutkan pelajaran. Apaka… Baca lebih lanjut

Jika anda ingin pendidikan tambahan tetapi tidak berminat dalam program sarjana muda, mendaftar kursus mungkin menjadi pilihan untuk anda. Anda boleh mengkhususkan diri dalam bidang minat dan mendapatkan kemahiran yang diperlukan untuk membantu anda mendapatkan pekerjaan. Kursus juga boleh merapatkan jurang antara sekolah menengah dan kolej dan menyediakan anda untuk melanjutkan pelajaran.

Apakah kursus dalam pentadbiran, perniagaan dan ekonomi? Ini adalah kursus yang disesuaikan untuk mengajar anda kemahiran perniagaan profesional. Sesetengah program mempunyai pendekatan gambaran umum, sementara yang lain membolehkan anda memilih jejak tertentu, seperti perhotelan atau jualan dan pemasaran. Kelas-kelas itu biasanya perniagaan dan berasaskan teknologi, seperti pemasaran media sosial, psikologi pengguna, dan pembukuan. Banyak kursus menawarkan latihan puncak.

Anda boleh mempelajari beberapa kemahiran berharga semasa mendaftar dalam kursus dalam pentadbiran, perniagaan, dan ekonomi. Anda mungkin menjadi lebih baik pada pengurusan masa dan penetapan matlamat, kedua-duanya adalah kemahiran hidup yang hebat. Anda juga boleh menjadi mahir menggunakan perisian dan teknologi perniagaan.

Kursus dalam pentadbiran, perniagaan, dan ekonomi akan berbeza-beza dalam kos dari sekolah ke sekolah. Anda harus menghubungi program di mana anda mempunyai minat dan mendapatkan anggaran perbelanjaan sebelum membuat program tertentu.

Kursus dalam pentadbiran, perniagaan, dan ekonomi boleh membantu anda mempersiapkan pilihan kerjaya yang banyak. Anda mungkin mengejar pekerjaan sebagai wakil jualan, perunding pemasaran, penjaga buku, pembantu pentadbiran, pengurus hotel atau restoran, atau pakar perkhidmatan pelanggan. Menjadi seorang usahawan dan memulakan perniagaan anda sendiri tidak keluar dari soalan. Anda boleh melancarkan permulaan dot-com yang berjaya seterusnya.

Kursus dalam bidang pentadbiran, perniagaan, dan ekonomi boleh didapati dari sekolah-sekolah tempatan atau luar negara. Jika anda memerlukan penawaran yang lebih fleksibel, terdapat juga pilihan untuk mengambil kelas dalam talian. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
format_list_bulleted Penapis
Computer Systems Institute
Chicago, Amerika Syarikat +4 Lagi

Kemahiran program Bangunan Sistem Komputer Institut menawarkan cara kepada pelajar untuk mendapatkan kemahiran profesional yang diperlukan dalam dunia perniagaan. Setiap progr ... +

Kemahiran program Bangunan Sistem Komputer Institut menawarkan cara kepada pelajar untuk mendapatkan kemahiran profesional yang diperlukan dalam dunia perniagaan. Setiap program adalah kursus khusus, pantas, fleksibel, dan akademik yang ketat pengajian. -
Kursus
Sepenuh Masa
11 - 44 minggu
English
Kampus

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini