Filter
Kursus
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 9 Kursus-kursus dalam Penyelenggaraan Pesawat 2019/2020

Sering digunakan sebagai satu cara untuk kebaikan peribadi, kursus juga boleh menjadi tidak ternilai dalam mendapatkan kerjaya baru. Kursus boleh mengajar kemahiran yang berguna dalam pelbagai bidang untuk menggalakkan pemahaman yang lebih baik daripada mana-mana mata pelajaran.

Apakah kursus penyelenggaraan pesawat? Program ini merangkumi pelbagai besar kursus kepada peserta untuk memilih daripada yang akan memudahkan pemahaman yang lebih baik daripada pesawat dan bagaimana mereka bekerja dengan cuaca dan rakyat di atas kapal. Pilih daripada beberapa kursus seperti undang-undang udara, pengetahuan am pesawat, prestasi penerbangan dan perancangan, prestasi manusia dan batasan, meteorologi, navigasi radio, pengetua penerbangan dan banyak lagi. Kursus-kursus ini boleh digunakan sebagai pautan kepada pendidikan yang lebih tinggi dan akhirnya walaupun latihan penerbangan.

Di samping menyediakan pelajar dengan peluang masa depan dan peluang untuk belajar sesuatu yang baru, kursus dalam penyelenggaraan udara memberikan kemahiran hidup praktikal juga.Ini termasuk kemahiran analisis, komunikasi, pemahaman tentang undang-undang dan kesedaran tentang cuaca, setiap yang berharga dalam kehidupan seharian.

Adalah sukar untuk memetik kos konkrit mengenai kursus dalam penyelenggaraan udara kerana harga berbeza-beza sebahagian besarnya antara sekolah dan universiti serta pelbagai negara. Melakukan sedikit penyelidikan sebelum membuat komitmen Oleh itu, adalah sangat dinasihatkan dalam semua kes.

Dengan menjadi lebih dan lebih penting untuk operasi global semua jenis perjalanan udara, terdapat banyak pekerjaan biasanya boleh didapati dalam bidang ini. Selepas menamatkan kursus atau kursus-kursus anda, anda boleh mengharapkan untuk mencari peluang pekerjaan seperti pengurus penyelenggaraan penerbangan, penerbangan penyelenggaraan juruteknik, QC inspektor, penerbangan kepingan logam mekanik dan banyak peluang lain yang berkaitan dengan bidang pesawat dan operasi pesawat dan kenderaan udara lain.

pilihan dalam talian boleh didapati bagi pelajar yang mungkin bekerja dari kawasan yang mempunyai akses yang terhad kepada institusi yang layak atau yang memerlukan sedikit lebih fleksibiliti dalam jadual pembelajaran mereka. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

9 Hasil dalam Penyelenggaraan Pesawat

Mideast Aviation Academy

... [+]

- - - - - Komunikasi & Rangkaian Kejuruteraan mekanikal Kursus Teknologi Maklumat (IT) Keselamatan dan kesihatan pekerjaan Sektor Penyelenggaraan Sektor Kejuruteraan Bahan Sistem Pengurusan Jaminan & Jaminan Kualiti

Program latihan seperti ini akan dirancang dan disampaikan selepas lawatan konsultasi oleh salah seorang ahli pasukan perunding kami, maka kami merekabentuk program latihan berasaskan prestasi (PBT) untuk mencapai prestasi yang diinginkan, untuk mencapai objektif syarikat atau untuk menyelesaikan sesuatu yang spesifik masalah.

Kandungan latihan, manual latihan dan kes-kes latihan khusus yang dibuat kepada pelanggan kami untuk menyesuaikan dengan keperluan mereka dan penyampaian program latihan ini akan berada di lokasi pelanggan atau tempat yang baik.... [-]

Jordan Amman
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
5 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Georgian Aviation University

Universiti Penerbangan Georgia memulakan proses pendidikan dari Oktober 2017 dengan mengikuti program vokasional berikut: "Eksploitasi Penerbangan Penerbangan (Juruterban ... [+]

Universiti Penerbangan Georgia memulakan proses pendidikan dari Oktober 2017 dengan mengikuti program vokasional berikut: "Eksploitasi Penerbangan Penerbangan (Juruterbang helikopter komersial)"; "Penyelenggaraan Pesawat (B1.1)" dan "Penyelenggaraan Pesawat (B.2)

Pelaksanaan program pendidikan vokasional yang disebutkan dimungkinkan selepas Universiti Penerbangan Georgia menjadi pemenang pertandingan projek Millennium Challenge - Georgia (MCA) dan projek Millennium Challenge Corporation (MCC) yang dipanggil Kemahiran Berpimpin Industri dan Pembangunan Tenaga Kerja (ISWD). Dalam rangka kerja pelaksanaan program pendidikan vokasional dan basis bahan-bahan pendidikan yang dikembangkan sesuai dengan standar dan persyaratan Badan Penerbangan Penerbangan Eropa (EASA)... [-]

Georgia Tbilisi
Aviation Institute of Maintenance

... [+]

Lain-lain 2017 2018 09/25/2017 01/16/2018 10/30/2017 02/20/2018 12/04/2017 04/02/2018 [-]
Amerika Syarikat Duluth Irving Houston Indianapolis Kansas City Las Vegas Washington Virginia Beach Casselberry Philadelphia Oakland  + 8 Lagi
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
21 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Royal Jordanian Air Academy

RJAA telah menyampaikan kursus Part-66 diluluskan selama bertahun-tahun kepada beberapa organisasi penerbangan dan penyelenggaraan yang terkemuka di dunia. Terdapat tiga ... [+]

JCARC Part 66 Kategori Kursus B2 (Aircraft Maintenance)

Objektif kursus

RJAA telah menyampaikan kursus Part-66 diluluskan selama bertahun-tahun kepada beberapa organisasi penerbangan dan penyelenggaraan yang terkemuka di dunia. Terdapat tiga kategori utama lesen.

CAT B2 Lesen: Permit pemegang untuk mengeluarkan sijil pelepasan kepada perkhidmatan berikut penyelenggaraan pada sistem avionik dan elektrik.

Prasyarat / kemasukan Pre Sijil sekolah tinggi (PASS) atau yang setaraf dengannya. sijil pemeriksaan kesihatan (kelas ketiga). Lulus dalam Ujian Penilaian RJAA. Pasport atau ID. (30) Personal foto 6x4.

Jumlah Tempoh Kursus: Dua puluh Empat Bulan Bahasa Inggeris 6 Bulan. ... [-]
Jordan Amman
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
24 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Royal Jordanian Air Academy

RJAA telah menyampaikan penyelenggaraan pesawat Part-66 kursus yang diluluskan untuk beberapa tahun akan beberapa organisasi penerbangan dan penyelenggaraan yang terkemuk ... [+]

JCARC Part 66 Kategori Kursus B1.1 (Aircraft Maintenance)

Objektif kursus

RJAA telah menyampaikan penyelenggaraan pesawat Part-66 kursus yang diluluskan untuk beberapa tahun akan beberapa organisasi penerbangan dan penyelenggaraan yang terkemuka di dunia.

CAT B1.1 Lesen: Permit pemegang untuk mengeluarkan pensijilan pelepasan kepada perkhidmatan berikut penyelenggaraan, termasuk struktur pesawat, powerplant, mekanikal dan sistem elektrik.

Prasyarat / kemasukan Pre Sijil sekolah tinggi (PASS) atau yang setaraf dengannya. sijil pemeriksaan kesihatan (kelas ketiga). Lulus dalam Ujian Penilaian RJAA. Pasport atau ID. (30) Personal foto 6x4.

Jumlah Tempoh Kursus: ... [-]
Jordan Amman
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
24 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Avionica

Avionica Orlando menawarkan meneruskan latihan profesional dan lesen yang diperlukan oleh entiti persekutuan untuk menjalankan dan mengamalkan profesion avionik. Kami be ... [+]

Mengenai Program

Avionica Orlando menawarkan meneruskan latihan profesional dan lesen yang diperlukan oleh entiti persekutuan untuk menjalankan dan mengamalkan profesion avionik.

Kami berusaha untuk membawa bersama-sama perwakilan kumpulan seperti profesional di Amerika Latin.

Latihan yang kami tawarkan adalah pada jenis latihan kerja (OJT) latihan, tiada teori, berlangsung selama 3 bulan (dua hari seminggu). Termasuk: Peperiksaan bagi lesen FCC, sijil tamat latihan, kami menyediakan dan mengemas kini ahli-ahli kami semula, bantuan dalam peluang pekerjaan dan keahlian 1 tahun dengan persatuan kami.

Latihan termasuk ulasan dan ujian untuk 2 lesen paling penting dalam Suruhanjaya Komunikasi Persekutuan (FCC) dan keahlian setahun Persatuan Juruteknik Avionik, Inc. kami juga adalah satu-satunya Ketua Pemeriksa FCC di Negeri Florida. ... [-]

Amerika Syarikat Orlando
Sept. 2019
English,Sepanyol
Sambilan
3 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
École nationale d’aérotechnique

Program ini akan mengajar anda bagaimana untuk menjaga pesawat dan helikopter boleh digunakan; memeriksa, membaiki, mengganti atau mengubah komponen pesawat; melakukan pe ... [+]

* Program Teknologi Penyelenggaraan Pesawat Udara juga boleh didapati dalam Bahasa Inggeris sebagai Teknologi Penyelenggaraan Pesawat Udara untuk pelajar Sekolah Menengah Inggeris.

prasyaratMatematik Technico-Sains atau Sains Semulajadi yang ke-5. atau bersamaanFizik pada 5 saat. atau bersamaanAnda akan belajarPastikan pesawat dan helikopter boleh digunakan.Semak, membaiki, mengganti atau mengubah komponen pesawat.Lakukan masalah masalah dan teknikal pada pesawat dan tulis laporan teknikal.Kebolehan andaKetulusan dan keteguhanKemahiran manualSense of responsibilityautonomiketabahanBilingualisme (aset)

Kepentingan anda

Teknologi baruMekanik khususPenyelesaian masalahTugas konkritPersekitaran berstruktur... [-]
Kanada Saint-Hubert
Og 2020
Perancis,English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
École nationale d’aérotechnique

Program ini akan mengajar anda cara merancang, mengarahkan atau melaksanakan pemasangan, penyelenggaraan pencegahan, penyelesaian masalah dan pembaikan sistem elektrik, e ... [+]

prasyaratMatematik Technico-Sains atau Sains Semulajadi yang ke-5. atau bersamaanFizik pada 5 saat. atau bersamaanAnda akan belajarMerancang, mengarahkan atau melaksanakan pemasangan, penyelenggaraan pencegahan, penyelesaian masalah dan pembaikan sistem elektrik, elektronik dan digital (konvensional dan automatik) yang terdapat dalam semua pesawat, termasuk navigasi dan komunikasi.Menyediakan sokongan teknikal kepada jurutera dalam reka bentuk sistem avionik.Kebolehan andaAdaptasi kepada perubahan teknologiketangkasanketelitianRasa pemerhatianSense of responsibilityBilingualisme (aset)Kepentingan andaTeknologi baruElektronik, elektrik dan komputerPenyelesaian masalahTugas konkritPersekitaran berstrukturAnda boleh mengakses kerjayaJuruteknik penyelenggaraan AvionicsKaedah Ejen (Avionik)Juruteknik dalam pemasangan dan penyelenggaraan instrumen pesawat (radar, radio, dan lain-lain)Juruteknik pembuatan AvionicsJuruteknik Kawalan Kualiti PembuatanJuruteknik simulator penerbanganInspektor Avionics... [-]
Kanada Saint-Hubert
Og 2020
Perancis
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
École nationale d’aérotechnique

Anda akan belajar mengekalkan kelayakan kapal terbang; memeriksa, membaiki, mengganti atau mengubah komponen pesawat untuk mengekalkan kelayakan kapal terbang dan penyeli ... [+]

Kursus-kursus dalam Penyelenggaraan Pesawat. Prasyarat Sekolah MenengahSecondary V Matematik Pilihan Teknikal dan Sains atau Pilihan Sains atau setaraSecondary V Physics atau setaraTahun-tahun sekolah tinggi anda mesti disiapkan dalam Bahasa Inggeris. *Anda akan belajar untuk:Mengekalkan kelayakan kapal terbang.Periksa, membaiki, mengganti atau mengubahsuai komponen pesawat untuk mengekalkan kelayakan kapal terbang.Menyelidiki dan menyelesaikan masalah dengan pesawat dan menulis laporan teknikal.Kemahiran yang diperlukanKeupayaan untuk menghormati piawaian dan prosedur yang ditetapkan semasa bekerjaKemudahan untuk kerja berpasukanRasa bertanggungjawabKetangkasan manualKepentingan mekanikalKesediaan untuk bekerja dengan jadual yang tidak teratur... [-]
Kanada Saint-Hubert
Og 2020
Perancis,English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu