Kursus di Amerika Dordogne di Perancis

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Dordogne di Perancis 2017

Sarjana

Kursus A merujuk kepada program pengajian yang khusus. Ia biasanya berlaku di kampus tetapi boleh disampaikan secara online. Kursus yang popular bagi mereka yang ingin mendapatkan pengetahuan khusus dalam satu mata pelajaran.

Perancis, secara rasmi Republik Perancis, adalah sebuah republik separa presiden kesatuan terletak kebanyakannya di Eropah Barat, dengan beberapa kawasan dan wilayah di luar negara.

Kursus-kursus di Amerika Dordogne di Perancis

Baca lebih lanjut

Peristiwa Sarjana Muda, Kemudahan & Pengurusan Katering

Ecole Supérieure Internationale de Savignac
Campus Sepenuh masa October 2017 Perancis Savignac

Memperoleh kemahiran pengurusan dalam hanya 10 bulan (setelah sebelum menamatkan kursus selama 2 tahun dalam pengurusan hospitaliti), terima kasih kepada kursus ini pelbagai budaya dan pelbagai disiplin disampaikan dalam bahasa Inggeris dan Perancis. Ecole de Savignac, bersama dengan rakan-rakan profesional dan akademik beliau, membangun kursus pengurusan latihan yang membawa kepada ijazah disampaikan oleh Ecole de Savignac: Ijazah Sarjana Muda dalam Peristiwa, Kemudahan & Catering Management. Ijazah disediakan dan diberikan oleh Ecole de Savignac. [+]

Objektif

Kursus ini memberi anda kemahiran teori dan praktikal untuk membina kerjaya profesional anda dalam bidang hospitaliti, peristiwa dan kemudahan kawasan. Pendekatan pelbagai disiplin menggalakkan anda untuk membangunkan keupayaan menyesuaikan diri dan kereaktifan anda.

Pada akhir kursus ini, diajar dalam bahasa Inggeris dan Perancis, anda akan dianugerahkan Ijazah Perancis dan anda akan telah memperoleh 64 ECTS kredit (Eropah Sistem Kredit Transfer) .Jika anda ingin terus, anda boleh maju ke MBA.

Peluang kerjaya

Senarai jawatan boleh diperolehi kepada mereka yang ingin memulakan kerjaya profesional mereka:

Bankuet dan Persidangan Pengurus Pengarah 's Penolong Pengurus butik istimewa Penolong pengurus cawangan makanan segera Butler Penolong Pengurus compagny masscatering Pengurus pertengahan di hotel atau restoran rantaian Pengurus Restoran [-]