Kursus di Amerika Savignac di Perancis

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Savignac di Perancis 2018

Sarjana

Jika anda sedang mencari untuk meneruskan pembangunan peribadi anda dengan pelbagai pilihan pengajian sama ada dalam talian atau di dalam kelas, kursus undang-undang adalah untuk anda. Topik kajian khusus biasanya termasuk harta intelek, undang-undang komersil dan teori peraturan.

Perancis menawarkan sistem pendidikan tinggi yang luar biasa bukan sahaja rakyat tetapi juga warga asing. Budaya dinamik negara 's menarik pelajar asing dan mereka yang berminat untuk mengikuti kursus antarabangsa. Perancis mempunyai tradisi inovasi sains dan teknologi. Ini memastikan bahawa ulama menggunakan sepenuhnya kreativiti mereka.

Dalam jabatan Dordogne di Aquitaine, Perancis Selatan terletak Savignac-les-Églises. Ia adalah sebuah bandar kecil dengan hanya lebih 1000 orang. Pelajar yang tinggal di sini menghadiri kolej dan universiti yang terletak di dalam jabatan Dordogne.

Kursus-kursus di Amerika Savignac di Perancis

Baca lebih lanjut

Peristiwa Sarjana Muda, Kemudahan & Pengurusan Katering

Ecole Supérieure Internationale de Savignac
Campus Sepenuh masa October 2018 Perancis Savignac

Memperoleh kemahiran pengurusan dalam hanya 10 bulan (setelah sebelum menamatkan kursus selama 2 tahun dalam pengurusan hospitaliti), terima kasih kepada kursus ini pelbagai budaya dan pelbagai disiplin disampaikan dalam bahasa Inggeris dan Perancis. Ecole de Savignac, bersama dengan rakan-rakan profesional dan akademik beliau, membangun kursus pengurusan latihan yang membawa kepada ijazah disampaikan oleh Ecole de Savignac: Ijazah Sarjana Muda dalam Peristiwa, Kemudahan & Catering Management. Ijazah disediakan dan diberikan oleh Ecole de Savignac. [+]

Objektif

Kursus ini memberi anda kemahiran teori dan praktikal untuk membina kerjaya profesional anda dalam bidang hospitaliti, peristiwa dan kemudahan kawasan. Pendekatan pelbagai disiplin menggalakkan anda untuk membangunkan keupayaan menyesuaikan diri dan kereaktifan anda.

&nbsp

Pada akhir kursus ini, diajar dalam bahasa Inggeris dan Perancis, anda akan dianugerahkan Ijazah Perancis dan anda akan telah memperoleh 64 ECTS kredit (Eropah Sistem Kredit Transfer) .Jika anda ingin terus, anda boleh maju ke MBA.

&nbsp

&nbsp

Peluang kerjaya

Senarai jawatan boleh diperolehi kepada mereka yang ingin memulakan kerjaya profesional mereka: ... [-]