Kursus di Amerika Upper Loire di Perancis

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Upper Loire di Perancis 2018

Sarjana

Kursus A ialah kajian terhadap topik yang tertakluk di dalam kawasan yang lebih luas dan merupakan asas sesuatu kelayakan. Satu kursus khas termasuk kuliah, penilaian dan tutorial.

Perancis kini di kalangan 20 negara prestasi terbaik dari segi ekonomi kerana cemerlang pembelajaran pendidikan mereka berorientasikan hasil yang lebih tinggi. Kebanyakan kursus di universiti-universiti yang ditawarkan dalam bahasa Perancis. Perancis mempunyai 60 orang awam dan 100 universiti swasta.

Kursus-kursus di Amerika Upper Loire di Perancis

Baca lebih lanjut

Bakery Arts Perancis

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie
Campus Sepenuh masa May 2018 Perancis Yssingeaux

Program 2 bulan yang kuat untuk belajar semua teknik-teknik asas dan rahsia roti tradisional Perancis dan viennoiseries. [+]

Menguasai asas-asas seni bakeri tradisional Perancis melalui latihan profesional intensif 2 bulan. Dari penyediaan roti biasa, tradisional atau khusus kepada penciptaan viennoiseries yang rumbung atau pudar, anda akan mempelajari teknik-teknik penting profesional. Lengkapkan latihan anda dengan latihan opsional 1 bulan dalam penubuhan Perancis untuk menerapkan pengetahuan anda dalam persekitaran kehidupan nyata. Mendapat manfaat daripada kaedah pengajaran yang diiktiraf dunia bagi tetapan kumpulan kecil dan amalan tinggi untuk mengoptimumkan pengajaran, mencapai pembelajaran yang cekap dan menyampaikan susulan yang disesuaikan.

TYPE CLASS • 85% hands-on • 15% teori

MODUL • Roti dan viennoiseries (tradisional, serantau, istimewa dan hiasan roti dan viennoiseries) • Kek dan pencuci mulut serantau • Pengeluaran snek dan katering • Meilleur Ouvrier de France roti roti • Penyediaan bufet dan peperiksaan akhir... [-]


Seni Chocolate & Confectionery Perancis

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie
Campus Sepenuh masa May 2018 Perancis Yssingeaux

Program 2 bulan yang intensif untuk mempelajari semua teknik asas dan teknik Chocolate and Confectionery Arts. [+]

Menguasai asas-asas coklat dan kuih-muih melalui latihan profesional intensif 2 bulan. Anda akan belajar dan menggunakan teknik-teknik penting profesional untuk menghasilkan coklat, kuih-muih, pastri berasaskan coklat dan kepingan artistik. Lengkapkan latihan anda dengan latihan opsional 1 bulan dalam penubuhan Perancis untuk menerapkan pengetahuan anda dalam persekitaran kehidupan nyata. Mendapat manfaat dari kaedah pengajaran dunia yang diiktiraf setaraf kumpulan kecil dan amalan tinggi untuk mengoptimumkan pengajaran, mencapai pembelajaran yang cekap dan menyampaikan susulan yang disesuaikan. TYPE CLASS • 80% hands-on • 20% MODULES teori • Coklat • Biskut • Pastri berasaskan coklat • Coklat coklat dan gula • Penyediaan bufet dan peperiksaan akhir... [-]